Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2022 11:42 - ОТНОСНО ЛИПСАТА НА ОБЩЕСТВЕНА ПЕРИСТАЛТИКА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2305 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 10.02.2022 11:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НЕОБХОДИМО Е ЛЕЧЕНИЕ С КЛИЗМА

Вече и слепите видяха, че нас ни управляват политически екскременти за последните 78 години.
Това означава, че обществото ни се е превърнало в черво.
Обаче, същото това общество страда от заболяването "Лениви черва".
Това означава, че ни липсва перисталтика, за да изхвърлим екскрементите.
Затова е необходима една яка клизма.
А клизмата е ТОЯГАТА!

/Драги мои читатели, компютърът ми бе развален и бе на поправка. Затова нямаше постинги през последния месец/



Гласувай:
7



1. exo - Отдавна имаш нужда от клизма. Ти не ...
10.02.2022 12:01
Отдавна имаш нужда от клизма. Ти не ставаш от тия кръгли маси.
цитирай
2. bosia - до ехото на фъснята
10.02.2022 13:53
Клизмата ми я направиха много отдавна!
В резултат на нея се появи ти!
цитирай
3. kossef - А аз...
10.02.2022 15:30
те приветствам за тоягата. И ако не го счетеш за обидно (ти), доматите и запъртъците по тях, дето продължават да са изотзаде ни, няма да им сторят нищо... Само - тоягата. От повече от 20 г. съм убеден в това. Каквото убеждение изтласка в аутсайдерство убедените в това малцина сърцати смелчаци в тази посока... Ама: "Нейсе, бай Ганьо..." на Щастливеца...
цитирай
4. krumbelosvet - Г-н Н.Колев е психо-десен
11.02.2022 05:31
Г--н Н.Колев е психо-десен и като ВСИЧКИ психо-десни е българофоб. БЪЛГОРОФОБ, освен истеричен антиком и руфоб. Тия три качества вървят в пакет - три в едно. И като така за него народът му е дебело черво, гъзното черво, отходното.
Тоягата попадала ли е някога в добри ръце? И случайно ли БЪШ СЕГА агитира за тояга г-нът? Сега ББ търси да фане тоягата и ИМА СИЛАТА да го направи с футболни хулигани и мръсните пари на своите олигарси, чийто кръстник е. И му целуват ръчичката.
цитирай
5. blagoalex - Агента на ГРУ Румен Радев и агента Буда Бойко Яшаров Борисов започнаха танца на общата организирана престъпност с Московските бандити на Путин с цел масово елим
14.02.2022 22:21
Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Корнелия Нинова също се облажи от тези кражби на милиони от ВТП и кражбата на сградата на Интерпред.

цитирай
6. blagoalex - Агента на ГРУ Румен Радев и агента Буда Бойко Яшаров Борисов танцуват казачок
14.02.2022 22:24
Бившият министър на финансите Владислав Горанов отговорен за пране на десетки милиарди евро крадени пари от ВАС драги българи по указание на боса на Червената Мафия - агента Буда - Бойко Яшаров изненадващо посети с правителствен самолет ОАЕ- Обедините Арабски Емирати уж да занесе 10 тона белина на бедните шейхове за да се дезинфекцират. Аз лично познавам главния дистрибутор на продукти за санитарни цели в ОАЕ, който ми заяви, че това е лъжа. Самолета е бил пълен с чували с банкноти с евро , приблизително около 10 милиарда евро, които този мафиот е депозирал в офшорни сметки в банките на ОАЕ. И понеже по следите на тези огромни парични средства откраднати от ВАС драги българи не могат да се скрият и пък пилотите на самолета и тези който са ги товарели чувалите могат да бъдат изгорени или по точно убити , като войничетата на околовръстното , които натовариха 35 тона злато, което беше изнесено от РБ и попадна в ръцете на Москва. Само че този път следите остават и престъпника Горанов няма къде да се скрие , да не се прави , че е жертва на Автомобилната Мафия. Тъй като номерата на банковите депозити в ОАЕ се знаят вече навсякъде , а ЧИЧО САМ не се шегува , както и другите скоро този престъпник няма да има къде да се скрие освен в Москва при другия престъпник Владимир Шаломович, на които той лично преведе близо 1.8 милиарда евро за това , че уж РБ е осъдена в Швейцарският Арбитражен съд по нареждане на дебелата Берта - Теменужка Петкова и дебелият башибузук Бойко Яшаров агенти на Москва. Вижте блога: blagoalex.blog как драги българи тези червени престъпници ви ограбиха и продължават да Ви грабят.
цитирай
7. kolevdobri - Днес е 18.02.2022г.
18.02.2022 20:35
Ден на НАЦИОНАЛЕН ПОЗОР! На тази дата е обесен Левски. А на българския народ изобщо не му е пукало. Защото, ако му е пукало, щеше да направи нещо, за да го опази или да го освободи. Този народ на това е способен - да изостави такива като Ботев и Левски и да слугува на хаджи Иванчо.

Добре си се завърнал в блога! Пустий Макинтош - и те се разваляли понякога. Успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11819164
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930