Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2023 12:40 - БИОГРАФИЯТА НА ПУТИН КАТО ДЕТЕ ОБЯСНЯВА ТОВА, КОЕТО СТАВА СЕГА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 11618 Коментари: 11 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    НОВИНИ Защо Путин го спуквали от бой като малък и какви са последствията от това за него и Русия? Разказват разузнавач и медици   image Путин и майка му... Президентът на страната-агресор Русия Владимир Путин е воювал още като дете, защото постоянно е бил тормозен. Това каза в интервю за онлайн изданието ”Гордон” бившият офицер от съветското разузнаване Сергей Жирнов, който живее във Франция. „Путин като малък пристига в Ленинград, по моему наистина от Грузия (тази история описва полската журналистка в книга за Путин).  

Родителите му са били вече възрастни, работили са на пет места. И как не, като заплатите са мизерни, а майка му била чистачка. Какво е чистач в съветско време? 60 рубли на месец, ако работиш и другаде - 120. 120 – заплата като на инженер в съветско време, но и с нея почти нищо не може да се купи. Можете да си позволите бутилка мляко, хляб, малко картофи. Месото струва около 2,5 рубли. Но къде можете да го купите на държавна цена? Никъде. А на пазара то върви по 10 рубли. Суровопушена наденица е 15. И тези 60 рубли ще ви стигнат за една седмица, разказва Жирнов. Според него малкият и хилав Путин бил оставен на произвола на съдбата. Освен това най-вероятно по това време той е говорел грузински по-добре от руски, казва още разузнавачът. "И той, като цяло, е "шестицата" сред децата в двора. А "шестицата" е всичко, включително в ролята на секс играчка. Биели го постоянно и той плачел по цели дни. Едно изтормозено момче. Тогава някакъв човек го посъветвал да почне да тренира бокс, за да се защитава. Обаче още на първата тренировка му счупили носа и той се отказва. След това се захваща с борба. В спорта има правила, има категории. Това научава Путин.

 

Официалната биография на Путин сочи, че той е роден в Ленинград, майка му е Мария Шеломова, а баща му е Владимир Путин. Полската писателка и журналистка Кристина Курчаб-Редлих, която изследва живота на Путин и написа книгата "Вова. Володя. Владимир. Тайните на Русия на Путин", твърди, че всъщност майката на Путин се казва Вера Путина и го е родила не в Ленинград, а в село Терехино в района на Перм. С биологичен баща Платон Привалов. Майка му нямала брак. Според журналистката по-късно жената се омъжила за грузинеца Георгий Осепашвили и се преместила със сина си да живее при него в Грузия. Путин и вторият му баща, са имали трудни отношения. Затова момчето е дадено да бъде отгледано от роднини в Санкт Петербург - те по-късно твърдят, че са родители на Путин.

 

Руски медии пишат за официалната биография на Путин, като споменават, че е имал двама по-големи братя, Виктор и Алберт, и че те са починали преди той да се роди.

Самият Путин публично споменава брат си Виктор, който умира по време на обсадата на Ленинград.Психолози смятат, че преживяното от Путин като малък, е оставило тежък отпечатък върху неговия характер. Някои наричат това „синдром на новобранеца“, което се изразява в жестока отмъстителност за преживяното като млад войник в армията, когато си подложен на унижение и издевателства от старите бойци.

Усетил силата на властта Путин се възползва, за да наказва всеки и всички, които го дразнят или превъзхождат по някакъв начин.

 

Девиантното поведение при диктатора от Кремъл е последица от злоупотреба ск него като дете. Изразява се във внезапните гневни избухвания, нараняващо и самонараняващото поведение.

 

В същото време той се опитва да прикрие какво е преживял. Това допълнително влошава психологическото разстройство, тъй като не дава възможност да бъде преодоляна травмата и задълбочава изолацията му от заобикалящата го среда.

Най-неприятната последица е оправдаването на насилието. Той се опитва да преодолее лошите спомени с насилие срещу другите. Той просто влиза в кожата на насилника и е готов да използва всякакъв род насилие. Затова с поведението си той се опитва да наподобява Сталин, който някога чрез всяване на страх държал в подчинение целия СССР.

 

Според д-р Леонид Норвеев при Путин преживяното някога оказва види последствие в поведението му днес, включително върху взимането на решения. Това обаче не засяга само него, а цалата страна и милиони хора. Единствената алтернатива да се промени нещо в неговия характер е търсенето на професионална психологическа помощ. Той обаче не иска да признае, което все повече очертава лош край за него, но и за страната, за други страни и народи.

 

Провалите във войната срещу Украйна изострят личностните проблеми на Путин. Той ги преживява драматично, препращат го към спомените за провалите му в детството. Обхваща го страх, дори паника и става непредвидим. Това е мнение на друг психиатър – Дмитрий Вордин.

 

Това че Путин се проваля като личност и управник не би било трагедия, но се превръща в такава, защото заедно с неговия провал се превръща в такъв за цяла Русия. А руснаците не заслужават към дъното да ги влече човек с психични проблеми.

 

По публикации в "Гордон"

 




Гласувай:
8



1. morskipesni - И кой "разказва" за Вл. Владимирович?
26.07.2023 12:55
Един тарикат, бивш криминален затворник, доказан пюсюр и мним гладник (измамник).
цитирай
2. bosia - до горната пръдлива медуза
26.07.2023 13:59
"Коментарът" ти само показва, че си ПУТИНкантроп като господаря си от Кремъл, на когото правиш ежедневни духовни свирки.
Това е текст, който публикувам без абсолютно никаква промяна!
цитирай
3. morskipesni - Ти цицаш от няколко майки, пезевенк.
26.07.2023 16:06
Публикацията е твоя- следователно и гнусарския "вкус".
цитирай
4. vencivaleri1951 - Бос, аз не не знам какво не се изписа за Путин
26.07.2023 16:41
-Аутист, педофил, неизлечимо раково болен вече 10та година , правят му хороскопи в които му остават броени дни живот... Всичко това е "травля" да го стреснат, да го объркат и т н Психологическата атака е дисциплина във военната наука. Човекът , който е искал хитлер да види пръв мъртав е бил Левитан-знаеш кой е
Сега чуй и аз какво ще ти кажа. Путин е с две години по млад от мен, но понеже не бе ходил войник бяхме еднакъв курс в Университета в Питер-той право обаче Всяка година от КГБ оставяха за последните курсове формуляри за кандидатстване в академията им
Кандидатстваха десетки, взимаха единици
Изискванията бяха 4,5 успех , при петобална система, положителна характеристика от академичното ръководство на Университета, покрити нормативи като физическа кондиция-нещо от типа на ГТО/готов за труд и отбрана/, задържително ниво на западен език, изискваха също преди кандидатските изпите да преминат кандидатите на преглед при психолози от академията. Издържали тези условия и изпитте финално се пресяват от жури на академията където се прави интервю с кандидата-средно по час на кандидат Сам казваш, че той е от семейство с не висок социален статус и не е имал роднинско рамо никога в живота Издържал е , а това повтарям в болшинството кандидатите не могат. След това след промените ще работи като "бакшиш" но и ще защити дисептация и ще тръгне от юрист в кметството на петербург до президент.
Всеки нов в двора е шектьорка-момче или момиче за всичко, докато не си извоюваш авторитет То и в България е така
Сега сравни своите житие и битие с путин, огледай се каква жена е до него и пак говори за ниско самочувствие в путин и психологически проблеми.
Впрочем има един и той е виден за всички-комплекс от ръста си-т нар Наполеонов комплек- Имал го е и Бонапарте, има го и путин. Който няма забежки-"да хвърли пръв камъка" Ако застанеш ти редом с путин на интервю пред психиатър, психолог, правиш ли си сметка какво ще се получи
цитирай
5. bosia - до горните
26.07.2023 17:27
Този текст не е мой. Той е точна препечатка от сайта "Факти"
Не ми приписвайте текст, който не е писан от ман.
Пълна и точна препечатка!
Без никаква моя намеса!
цитирай
6. blackprredator - Всеки, който не заклейми сатаната ...
26.07.2023 18:28
Всеки, който не заклейми сатаната путлер, е сатана като него.
цитирай
7. raders - :) Най-вероятно го е блъскал в гл...
26.07.2023 21:22
:) Най-вероятно го е блъскал в главата с нещо тежко онзи негодник. От което копелето хем е затъпяло повече, хем се е озлобило. Такъв човек за президент на ядрена държава е напаст за цялото човечество.
цитирай
8. morskipesni - Е, Радерсче- едва ли е било по-тежко от
26.07.2023 22:52
сблъскалото се с твойта нещастна глава. Тя кънти от години! Всеки протеин-миелин е бил унищожен!
цитирай
9. bosia - до горната пръдлива медуза
27.07.2023 08:35
Досега смятах, че пишеш под псевдоним, но се оказа ПИЗДОним!
Ти си доказателство, Пърдяща медузо, че русофилията е тежко психиатрично заболяване!
цитирай
10. vladtepes - Аналогия
27.07.2023 10:49
Грузинският обущар и пианист Висарион Джугашвили, който по-късно се отдава изключително на пианизма също е пребивал малкия Йосиф.
цитирай
11. krumbelosvet - Антипутите
28.07.2023 08:20
Антипутите, странно, май са гъ.офили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11827360
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930