Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2021 10:57 - ЗА ПУТИН, САМОДЪРЖИЕТО И БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1033 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 23.10.2021 10:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗАЩО ПУТИН ОТКАЗВА ДА ГОВОРИ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ И КОЙ ЩЕ ГО НАСЛЕДИ

Такъв въпрос му е задала Хеди Гембъл.
Путин, естествена отказал да отговори.
Какво се крие зад това?
Знайно е, че престъпниците са страхливи и мислят силово. Путин е извършил достатъчно престъпления като служител на една престъпна, поради престъпните си цели организация,-КГБ. Не че в другите държави подобните служби са монахини от Червения кръст. Още от царско време т. н. "Охранка" е известна с жестокостта и престъпленията си. С "промяната" след т. нар. "Октомврийска революция", фактически ако говорим за промяна, тя е към много по-лошо. Поп принцип самата дума "революция" е свързана с гражданска война и масово избиване на хора. В това отношение не бива да се смята за изключение т. нар. "Велика френска революция". Фактът, че тя създаде гилотината е достатъчен, за да направи ясна и точна характеристика за самите революции. Не може наследникът на ЧК, НКВД, ГПУ, СМЕРШ и прочие да се различава от предходниците си. Като прибавим и високият процент на азиатски гени у етническите руснаци/около 23%/, нещата се изясняват.
При Путин всички характеристики се подреждат към още повече негативи. Ниският ръст говори за зависимост от комплекси. Това той се опитва да преодолее със сила. Затова и тренира силови бойни спортове. Затова и всячески се стреми да бъде на върха на властовата пирамида, която води началото си още от монголското нашествие по тези земи. Широкообхватната контрабанда, която той ръководеше още като зам. кмет на Ленинград/Санкт Петербург, също го прави зависим и уязвим и той се стреми да остане на върха на пирамидата. Заповедите за физическо унищожаване на личните врагове и несъгласни с неговия начин на управление доказва това. Като добавим и гените от произхода му-нещата стават съвсем ясни. 
Точно затова неговата "ценностна" система се състои от две неща-насилие и финансово-имотни облаги.
Проблемът е и исторически.
По тези земи традиционно се провежда антиселекция. Избиването и прогонването на инакомислещите и действени хора не е спирало нито за ден. Да не говорим, че с приемането на т. нар. "Източно православие" в Русия робството и антиселекцията повтарят изцяло модела на император Константин Първи, създаден от него още през 337 г. с въвеждането на т. нар. "Източно православие", макар, че като император на Римската империя подписва едикта за приемането от империята на католицизма, взет от Армения, която го създава през 301 г.
Историята не е само голи факти.
Историята е и характери, които трябва да бъдат разгледани и в психологически план.
В случа-в психиатричен!
Затова и бъдещето на Русия е трудно предвидима по отношение на срокове, но не и по резултат. След разпадането на СССР, Русия неминуемо ще се рападне вторично, както исторически са се разпаднали всички силовомислещи и силоводействащи империи.




Гласувай:
5



1. nkf - Късокрачко и късопишко путин е един ...
23.10.2021 11:53
Късокрачко и късопишко путин е един завършен глупак, и добре че е такъв, защото ще тури окончателен край на руския свинарник. Апропо, етнически руснаци не съществуват - онова там е компилирана пасмина от над 150 племена от цяла Евразия.
цитирай
2. bosia - до горния коментаторМартин
23.10.2021 12:46

Смисълът на това, което съм написал е точно това и е обусловено от историята по онези земи. Самият факт, че волжските и украински българи са били периодично избивана и морени от глад означава, че щом се избият мислещите и работещи хора, ще настане глад, престъпност и войни.
цитирай
3. krumbelosvet - Нема по-безпристрастен към Рус от Н.Колев
23.10.2021 13:09
Путин наистина е един престъпник, който спря законните стремежи на Запада към руските ресурси. Който възстанови армията и военно-научно-промишления комплекс и СМАЗА ВЪТРЕШНИЯ ТЕРОРИЗЪМ. И, нахалник, не допусна САЩ в Севастопол, за който се е водила Кримската война тогава, котгато е НЯМАЛО УКРАИНА.
Гад мръсна. И дребосък, за разлика от Н. Колев.
цитирай
4. kolevdobri - Преди години...
12.11.2021 16:28
...Борис Немцов казал на Елцин: Борис Николаевич, изберете за ваш наследник, някой голям като вас. Знаете, дребните хора са едни такива, комплексари. И какво се случи, казва Немцов, Елцин избра Путин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11818195
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930