Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2021 11:40 - ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ СПОМЕНАВАТ ПЛАНА "ГОЛГОТА", А БАНКЯНСКИЯТ И УЧИНДОЛСКИЯТ МАКИАВЕЛИ ПОЛУЧАВАТ ДОСТЪП ДО МЕДИИТЕ С ПРЕДИМСТВО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 554 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА АНАЛИЗА ЗА СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ В СТРАНАТА

Интересно е, че медиите не споменават плана "Голгота", нито правят анализ на неговото развитие. В "Евроком", например се води "люта" битка с ББ/БашиБозук Бойко Борисов/, но не се споменава никъде, че това изцяло обслужва именно плана "Голгота" в неговата заключителна част, когато изпълнтелите на създадената според Плана най-отвратителна форма на капитализъм, трябва да бъдат обвинени за това и съответно наказани.
Има, разбира се, една тънкост, за която също се говори с половин уста. Това е реалният отказ от смяна на модела, защото тогава Планът ще пропадне. Затова ще се направят проформа още няколко краткосрочни Парламента и правителства, за да не може реално да се стигне до качествен нов Модел, а ще се "възстанови" "реалния социализъм" или друга някаква уродлива, но желана от българските граждани/всъщност селски тарикати/ форма на "социализъм". Когато казах на президента Радев, че трябва да се направи нова "Кръгла маса" за смяна на стратегията, посоката и формата на управление, той незабавно и много остро каза, че трябват само оставки, а не смяна на модела. Същото потвърдиха и от "Отровното трио, когато ги попитах за смяна на модела на управление. Това показва, че се действува организирано за продължаването до край на Плана. От "Евроком" при мен,  преди много месеци време, дойде една от водещите в "Евроком", за да разбере моето виждане на ситуацията. Твърдеше, че иска да ме покани в предаването си. Дойде у дома и разговаряхме дълго. В момента, обаче, когато споменах за историческите домогвания на Русия да "придобие" определена част от България като и цитирах книгата на един бивш външен министър на Руската империя "История российской димломатий" с автор Сергей Спиридонович Татищев, издадена през 1890 г. в Санкт Петербург и смисъла на Плана "Голгота" нещата коренно се промениха. Оттогава минаха няколко месеца, но нито покана, нито, дори телефонен разговор-няма.А преди това всеки ден ми изпращаше по мейла, че иска да станем приятели.
Две други водещи на предавания н "Евроком" Албена Белянова и Елена Гунчева също "громят" сегашния "капитализъм" у нас и се бият в гърдите, че са най-смелите, решителни и едва ли не единствени борци, но за миналото си нищо не казват. А поне едната, Албена Белянова" е била член на ГЕРБ. Какво е дирила там и защо не се покая за това? Интересни са и Томов, Диков и Кулезич, че нищо не споменават за Плана!!!
Още по видимо стана, след като се появи/още с идването на колхозничката Митржфанова, предаването на безизвестния русофил/и нещо повече/ Васил Василев "Не се страхувай". То е откровен фалшификат на бългапската история и реклама на Руския империализъм. 
"Отвратителният капиталист ББ" изведнъж се изметна от БКП, която не беше напуснал и изведнъж, по нечия заповед стана антикомунист и ежедневно ни натрапва дядо си. Целта на това преобръщане е да се набие в главите на българина, че антикомунизмът е именно "най отвратителното нещо" и че беше много, ама много хубаво при социализма. Този доморасъл Макиавели сега бе сменен от друг Макиавели-Слави Трифонов и протежетата му, за да се натрапи още веднъж, че който и да бъде премиер и които и партии да влязат в Парламента-без възстановяване на социализма не може да има промяна. Това е мантрата на Плана и има за цел да накара българина да иска отново социализъм.
Ще има продължение.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11819007
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930