Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2015 16:15 - ЦВЕТЕЛИН ЦВЕТАНОВ И ИВАЙЛО МОСКОВСКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ НЕЗАБАВНО!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5059 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.07.2015 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 ПИСМО ДО МЕН ОТ СТАРА ЗАГОРА
Получих писмо от Стара Загора. Писмото е усмъртително. Корупцията в ДАИ-Стара Загора е фрапантна.
Ето и текста:
 

 

 Здравей, обещах да ти пиша всичко за ДАИ Стара Загора и започвам, но направо се чудя от къде да започна, че е много голяма каша!

Първо искам да ти кажа,че всичко което ти казвам е на 100% истина и няма и никакво място за съмнение в това,а и ти можеш да си го провериш.

 

1.ДАИ Стара Загора се състои от следните инспектори:

  

   1. Петко Иванов- от Свиленград. Назначен срещу 15 000лв по времето на Валъо Божков. Семеен с втори брак. Сегашната му съпруга е митничарка на Капитан Андреево. Преди да започне в ДАИ е бил шофъор на камион.

   2. Георги Вълев- от Свиленград. Назначен в гр.Хасково срещу 15 000 лв. и преди няколко месеца е преместен в Стара Загора. Сега, в момента, е временно командирован пак в гр.Хасково.

   3. Веселин (не му знам фамилията). Прякор „ПАТКАТА”- от Свиленград. Назначен срещу 30 000 лв по времето на Вальо Божков. Семеен. Жена му митничарка на Капитан Андреево. Преди за започне в ДАИ е бил митничар дълги години. Дал е повече от другите ,защото са му обещали да стане директор, но се объркаха нещата и няма РЕСТО.

   4. Георги Георгиев- от Свиленград. Назначен срещу 15 000 лв. по времето на Валъо Божков. Семеен. Жена му е бивша митничарка. Преди да започне в ДАИ не знам какво е работил, но е абсолютно неграмотен. Не може да пише.

   5. Иво Терцев- от Свиленград.Назначен срещу 15 000 лв. по времето на Валъо Божков. Бил е много за кратко в Хасково и после в Стара Загора. Не е семеен. Преди това е имал малък автосервиз и е работил там като монтъор.

6. Филип (не му знам фамилията) – от Свиленград. Назначен сега при сегашния изп. директор  Цветелин Цветанов срещу  25 000 лв. Преди това е бил готвач в пицария в Свиленград,а последните 3г е бил в Англия на работа. Събрал е пари и сега започна в ДАИ.

   7. Димитър Милков- от Свиленград. Назначен преди 3 месеца от Цветелин Цветанов срещу  25 000лв . Преди това е работил като охрана на дискотека в Свиленград.

   8. Има още един от Свиленград, но не му знам името и той започна преди 3 месеца с Димитър Милков. Срещу 25 000лв . Преди това е работил на митницата в ЛЕСОВО. От там е събрал парите.

   9. Ицо- по прякор „ХЪША” – от Свиленград. Той започна работа в София по времето на Валъо Божков. После се премести в Хасково преди 1г и сега преди 2 месеца излезе в интернет едно клипче с един турски камион как го изнудват за пари и този който се вижда на клипа го уволниха, а другия инспектор, който е бил с него на смяна е този Ицо-Хъша. За да не го махнат /Защото е човек на Владимир Колев-главен директор на ДАИ/  го преместиха в Стара Загора и той излезе в болнични.Този е човекът,  който назначи последните 3-ма за по 25 000лв. Той ги намира,  взима парите и ги дава в София. Ицо-Хъша има заведение в Свиленград което се казва „ХЪШ” и от там му казват така. В целия Свиленград се хвали и казва ,че който иска да започне работа в ДАИ Стара Загора да му приготви 25 000лв и веднага го урежда и започва!!!

   10. Красимир (на му знам фамилията)- от Свиленград. Този го преместиха с Хъша Сега, в момента, не знам нищо за него. Знам, че и той беше в болнични и сега се е върнал.

 

 

До тук всички са от Свиленград, а работят за по 450 лв. в Стара Загора, живеят на квартира, пътуват всяка седмица и т.н.

Всички превозвачи и фирми в областа на транспортните услуги реват и питат защо. Няма ли кадри в Стара Загора, че да идват от Свиленград?

 

   11. Георги Момчилов- от Нова Загора. Работи в ДАИ от 4г. Преди това е бил в АПИ-мобилна група с кантар. През 2011г. е арестуван с още няколко други служители на ДАИ Стара Загора за корупция. От тогава до сега е ПОДСЪДИМ по това дело, но не е прекъсвал да работи. Има син, за който се знае ,че работи в ДАНС-София и той го пази да краде необезпокоявано. Няма никакво ОБРАЗОВАНИЕ!

   12. Милко(не му знам фамилията)- от Стара Загора. Работи в ДАИ от 15г. Семеен , болен е с онкологично заболяване.

   13. Иван Герджиков- от Стара Загора. Работи в ДАИ от 7г. Нищо друго не знам за него.

   14.Владимир Николов- от Стара Загора. Започнал работа преди 4г. За да започне му е помогнал Георги Момчилов, защото му е вуйчо. Преди това е работил в фирма за кренвирши „КЕН”.

 

До тук се вижда ,че в голям град като Стара Загора (6-ят по големина в България) няма кадърни хора и затова има само 3-ма инспектори от Стара Загора, а всички други са от Свиленград и Нова Загора!!!

Връзката между Стара Загора и директора Владимир Колев (главен директор на ДАИ)

 

За лицето Владимир Колев знам следното:

 

Владимир Колев е набор 1975 и е от град Стара Загора. Завършил е в Симеоново и е бил съученик с зетя на Камен Пенков, бившия гл. секретар на МВР Светлозар Лазаров. След като завършват започват да работят в системата на МВР. Започва в СОБТ и взема и Владимир Колев със себе си, но не след дълго е уволнен. Не знам с какви мотиви. След това Светлозар се издига, започва в ДАНС и назначава Владимир Колев в магистрална полиция-Пазарджик като началник на група. След не много дълго време е хванат и уволнен за КОРУПЦИЯ. От там го назначава в ДАИ –София като обикновен инспектор и след като става главен секретар на МВР го прави Директор на ДАИ за цяла България. Тогава изп.директор на ИА „АА” е Димитър Ганев и от тогава започват големите корупционни схеми в ДАИ Стара Загора.

Директорът Колев измисля, че за да работиш на пътя и да спираш камиони с чужда регистрация, трябва да си с микробус, а не както досега е било с леки коли. За целта правят един измислен вътрешен изпит. Който вземе изпита само той ще може да спира и да краде.

Освен това има само определени градове. Само 5 града София, Хасково, Видин, Стара Загора и Благоевград с по един бус. Става така, както той реши. Явяват се хора за изпит. Той е председател на изпитната комисия и за когото той каже -той ще вземе изпита. Кой взел-кой на взел-няма значение. Той е разчистил цяла България от контрол и като излезнеш на пътя няма никой освен теб!

Така в Стара Загора започват да излизат ДЕНОНОЩНО (преди това никога не е имало нощни смени) само едни и същи хора от миналата година от март месец (01.03.2014)

Екипите стоят само в гр.Гурково на прохода Хаинбоаз. Там минават много камиони, предимно с чужда регистрация и то най-вече турски. От там и въпроса защо да позволява на едни и същи хора да крадат толкова много. Отговорът е ясен. Имат поставена задача по 100 евро на смяна на екип. Това са три екипа на ден и прави 300 евро. Парите се дават лично на инсп.Петко Иванов и той ги носи в София на Владимир Колев всяка седмица. Това го знам лично от тези инспектори. Те казват, че и в Хасково и другите градове чуват, че е така, но аз за там не знам и не искам да твърдя. На тези инспектори им тежи това, защото като излезнат днес, изкарват 300 евро за 8 ч. и трябва да дават 100 на някой който уж ги пази. Вярно е че не пускат камерите, който са монтирани в буса за контрол и е задължително да работи докато си на работа. Той ги прикрива като не пускат камери, не пишат актове и това му е цената. Хората който излизат на смяна на Гурково и участват в тази схема са едни и същи:

1. Петко Иванов

2. Веселин-„Патката”

3. Георги Георгиев

4. Георги Момчилов-ПОДСЪДИМ ЗА КОРУПЦИЯ

5. Владимир Николов

6. Иво Терцев

7. Георги Вълев-(сега временно командирован в Хасково)

Това са хората и те изкарват парите за София от град Стара Загора!!!

 

Продължавам за Владимир Колев:

След като смениха изп.директор на ИА „АА” и смениха гл.секретар на МВР  беше ясно, че ще сменят и Владимир Колев. Но какво стана?

Владимир Колев е женен за една жена от Стара Загора и тя има сестра на име  Михаела Тотева. Нейният съпруг се казва Валентин Тотев и е съученик на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и най-довереният му човек за всичко в град Стара Загора И понеже няма кой да му пази гърба, вече се помоли на Валентин Тотев, като баджанаци,  да помоли кмета Живко да се обади на Московски. Но Живко се има много с премиера и не звънал на Московски, а на Бойко и му казал за Владимир Колев. Естественно,  за едно толкова дребно място в една агенция,  няма как Бойко да откаже на един от най-успелите кметове на ГЕРБ и така Владимир Колев е още директор на ДАИ за България.

Но нито Живко Тодоров, нито Бойко Борисов, нито Валентин Тотев знаят за схемата която той е измислил и рекетира служителите на ДАИ –Стара Загора.

Директорът на ДАИ Стара Загора се опълчил на тази схема. Само едни и същи хора да крадат и т.н. и преди 3 месеца беше освободен и от тогава няма директор в Ст.Загора,има и. д. Янчо Бакалов, но той изобщо не е в час какво и как става.

Целият отдел се командва от Петко Иванов и Георги Момчилов-те колят, те бесят и дават парата за Владимир Колев.

За един месец при 22 работни дни по 300 евро на ден са 6 600 евро. Това са много пари за един Директор. Това е само от един град като Ст.Загора.

Хората не искат да са в схемата, но Петко и Георги ги карат и им казват, че Владимир Колев ги пази и т.н.

 

 

 

Пиша ти това защото знам,че си против тези неща,от доста време ти чета нещата и следя какво правиш и много  ми харесва!

 

 

Според мен е много важно да се постави въпроса защо единият инспектор е уволнен след като излезна клипа в интернет и то е уволнен с мотива, че не е пуснал камерата докато е проверявал камиона, а другият инспектор ИЦО-ХЪША /и той е бил там/, а не е уволнен. Нали са екип и отговорността е взаимнна? Според мен трябва и той да бъде уволнен, но Владимир Колев решава!!!

Другото важно е: Защо само едни и същи инспектори са на Гурково и крадат за Владимир Колев и защо не пускат камерата докато са на смяна?

Защо са всичките от Свиленград и работят за по 450лв. на 100км от дома си. Стигат ли им заплатите за квартири и храна?

 

Моля те постави тези неща където трябва и дано да има резултати.





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11818195
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930