Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2016 11:49 - КАК С ОБЩЕСТВЕНА ПИТА бб ПРАВИ ПОМЕН
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1374 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.09.2016 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

 

Бойко Борисов нахрани кучетата си с чужд кокал

Седнете удобно. Здраво затегнете коланите и се пригответе за уникален екшън. Брутален грабеж извършен не от някакви си мутри или недорасли улични бандити, а от престъпници, облечени във власт. Да започнем от задника и след това да преминем към предника.

На 20 юли 2016г. премиерът Бойко Борисов разписва решение на Министерски съвет № 611. С него се променя статута на имот в гр.Русе от публична държавна собственост в частна държавна собственост и се дава съгласие ДП „Пристанищна инфраструктура” да премахне сграда, намираща се в имота. Преведено това означава, че държавата дарява имот на държавно предприятие. Докато се държите здраво за облегалките на стола, на който седите да ви попитам:  Как бихте се почувствали, ако държавата подари на държавно предприятие вашия апартамент, вашето лично дворно място барабар с къщата ви? Как сте? Оказва се, че в роден Бандитостан няма невъзможни неща. Всичко е възможно, когато е впрегната алчността в комбинация с недосегаемостта на управляващи дерибеи.

В наглия грабеж напълно съзнателно участват Пламен Стоилов – кмет на гр.Русе и бивш областен управител от ГЕРБ. Стефко Бурджиев – настоящ областен управител, Мирослав Петров – бивш директор на „Пристанищна инфраструктура”, който в хода на разследването, извършено от икономическа полиция признава, че за актуването на въпросния имот е ползвал акт за държавна собственост на друг имот!!! Собственоръчно е записал, че била „станала грешка”!

По Конституция частната собственост е неприкосновена. Обаче за властимеющите паразити в България това не е така. Те храчат върху твоите права, отнемат ти собствеността, изнасилват те и ти си безпомощен. На кого да се оплачеш? Главният прокурор защитава измамниците и е без значение кой от коя партия е. Дали са от ГЕРБ, БСП, ДПС… те грабят просто, защото могат да си го позволят. Те си назначават прокурори и съдии, ТЕ могат всичко, в това число и да се разпоредят с чужд имот. Какво може да направи частното лице Бойко Никифоров, който е собственик на имота? Към кого да се обърне за помощ? Никифоров е изпратил писмо до премиера Борисов с надеждата, че него са го подвели да си сложи подписа под наглата измама. Лично аз не вярвам, че носителят на черен шлифер, великият обещавач на справедливост е подведен. Няма как да не знае за далаверата, защото сагата не е от днес. Не е и от вчера. Още през 2002 г. тогавашният министър на транспорта Пламен Петров ползва документи с невярно съдържание, опитвайки се да заграби частния имот. От тогава до ден днешен се сменят петима областни управители и в пъти повече министри. Всички се опитват да отхапят апетитния имот на брега на река Дунав, но не са успели. И ето, че идва Наглий и с едно махване на ръката решава, че като баш шеф на ДОПГ (държавна организирана престъпна група) нему се пада честта да награди русенските си боляри с чужд имот. По този начин не само се облажват местните бейове, но и се наказва Никифоров, който е известен защитник на човешките права. Той е председател на организацията „Обществен съвет за правосъдие” и на гражданското движение „Бъдеще за Русе”. Никифоров редовно се изказва на общинските сесии. Вади на бял свят далаверите на кмета и на общинските съветници, с което им пречи да ограбват жителите на гр.Русе. С решението на Министерски съвет от една страна се хранят собствените кучета с чужд кокал и в същото време се наказва този, който систематично им пречи да крадат. Хитро и много удобно. В краен случай, ако нещата много се разсмърдят, винаги може да се хвърли вината върху някой бушон от Министерството на транспорта. Разбира се, самият министър Московски ще остане девствен, както и при далаверата с фалшивите шофьорски книжки.

Интересно ми е къде са журналистите? Трябва ли Бойко Никифоров да си отреже пръст, за да го поканят в някое студио и да го отразят? Не е ли достатъчно скандален случаят? Ах, да бе, вярно. Забравих, че в България журналисти почти няма, повечето са журналя – слуги на властимеющите паразити. Да живее свободното слово! Да живее ДОПГ!

Бях чувал за приказката „С чужда пита помен прави”. Сега научих нова: „С чужд кокал кучета храни”.

 

Ивайло Зартов, 27 август 2016 г.

 

Материали по казуса и документи:

http://superruse.com/1/index.htm

http://superruse.com/?q=node%2F13




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11824418
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930