Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02 19:29 - СТРАНИТЕ-ПРИМАТИ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СВЕТОВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 573 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 29.02 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

СТРАНИТЕ-ПРИМАТИ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СВЕТОВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. ЩЕ ИМ БЪДЕ ЛИ РАЗРЕШЕНО ТОВА ОТ НЕДООЦЕНЯВАЩИТЕ ОПАСТНОСТТА СТРАНИ С ГЛУПАВИ КЪРМЧИИ?

    Спомням си едно есе на Николай Хайтов, наблюдавал унищожаването на един мравуняк. Имало някъде около с. Яврово един прекрасен мравуняк с интелигентни мравки, които го построили и живеели добре в него. След събарянето му, което ще предам според есето, вътре се виждали луксозни помещения, едно от които, най-луксозното, вероятно е това, което са обитавали царицата на мравките и царят,  осъществявал приплода й.

   Живеели си добре мравките, но от някъде дошли едни мравки-идиоти, грозни, много по-силни от тях, избили ги, навлезли в мравуняка, изнесли всичко за ядене от там и го разрушили.

   Заключението на Хайтов е, че мравките са постъпили неразумо – те са се грижили за живота си без да се приготвят за отбрана ако ги нападнат мравки-изроди. Но такива се появили от някъде, избили ги и взели от тях всичко, което може да им бъде полезно...

     За този разказ си спомних като гледах предаване по телевизията, как едни примати с дръпнати очи, дребни, войници на Путин, освободили едно украински село. Няколко от тях били разквартирувани в къщата на една баба, която показаха. Преместили бабата в избата, за да им е по-удобно. Бабата имала вана за къпане, попитали приматите какво е туй нещо. След това огледали къщата, в която на горните етажи живеели и други хора, по-заможни от бабата, избягали от мирните ракети на Путин. Каквото им харесало, отнесли го с КАМАЗ-и към Русия. Не намерили нищо ценно в дома на бабата, затова пък стреляли по стените. Тя обаче имала кокошки в двора, приматите ги изяли.

   Бабата, безстрашна, протестирала срещу унищожаването на поминъка й ги попитала защо са тук. Приматите обяснили, че са тук за да я освободждават от фашизма. Тя се възпротивила срещу  действията им и те, възмутени стреляли между краката й на нивото на обувките. Бабата посочила челото си и казала, стреляйте тук. Не са я убили. Година след това украинската армия контраосвободила от приматите селото. Затова и се появи интервюто й какво случват приматите на Путин – изродите - на обикновените хора. Същото, каквото мравките изроди на по-високостоящите от тях като ниво мравки, но не разполагащи с възможности да им се противопоставят

    В момента нещо такова върви в много голям мащаб, бих казал световен. Иран и Северна Корея - примати въоръжават биринджипрамата Путин със снаряди и дронове. Според разузнаването на РК от Северна Корея през 2023 г. към Путин са опътували 3400000 артилерийски снаряди Ф 152, 1200000 които са достигнали фронта. Заводите в Северна  Корея ударно произвеждали снаряди, но само с 30% от капацитета на заводите, защото трудно се снабдяват с материали и енергийни източници заради наложените санкции.

   Това привеждам за сравнение с помощта за Украина от САЩ, Англия и ЕС. Обещани им бяха за 2023 г. 1000000 артилерийски снаряда  Ф 155, от които произведоха само 3333. И на фронта днес украинците имат 10 пъти по-малко снаряди от напиращите да ги освобождават примати, същото важи и за дроновете. Притоворакетите също не достигат. Северна Корея и Иран „скриха топката” на Тройцата САЩ, Англия и ЕС!!! Затова приматите /б. м. изродите/ ще завладеят Укаина, но няма да спрат до нея. Ще последва ядрено изнудване: Дайте ни Полша, Балтийските държави, иначе започваме ядрена война!!!

    И агентите на Путин като етническият циганин Орбан, като нециганинът, но национален предател Радев, като нециганинът, но национален предател /министър председател на Словакия, в която преоблазават цигани/, Роберт Фицо, като президентът на Полша, мекере на Путин - Мазовезки  др. ще кажат:

   - Дайте да им дадем всичко, което Путин иска, за да има мир. Ако му не кандишем он има ядрено оръжие и мамето ни че поебне!

     А че този сценарий следва ако не се спази съждението на Хайтов за мравките, унищожени от техноподобни примати, е сигурно „както че ще съмне”. Този, който може да катализира този процес е кандидат-президентът на най-голямата военна и икономическа сила в света сега, чиито електорат е опростачен до степен, едни от тях да не различават дигитус от фалос, а другата половина – гьот от амджик...

   В Западна Бълргария има една поговорка:

   - А бе то бива-бива, но и бивол за мезе не бива!

   Разсъждавайки по подобен начин, лесно стигаме до съждението:

   Щом Иран и Северна Кория направиха САЩ, ЕС и Англия на маймуни, в такива скоро ще бъде превърнат целият свят....






Гласувай:
6



1. rara - Ами крахът на всички цивилизации ...
29.02 21:05
Ами крахът на всички цивилизации идва по еднообразен начин. След преяждането следва обездвижване, леност и прекален либерализъм. И няма кой да пази придобитото. Тогава идват варварите, защото са гладни. Но има и нещо порочно в отношението към пострадалите. Оставиха Украйна сама да се справя с варварите, сакън да не им се наруши храносмилането, ако си дадат малко зор да помогнат.
цитирай
2. planinitenabulgaria - На тези, които оставят сега Укаина сама срещу агресора, много по-силен от тях,
29.02 22:00
rara написа:
Ами крахът на всички цивилизации идва по еднообразен начин. След преяждането следва обездвижване, леност и прекален либерализъм. И няма кой да пази придобитото. Тогава идват варварите, защото са гладни. Но има и нещо порочно в отношението към пострадалите. Оставиха Украйна сама да се справя с варварите, сакън да не им се наруши храносмилането, ако си дадат малко зор да помогнат.


идва техният ред....
Имах един познат, партизанин, който преди около 40 години ми казваше:
Ако сега стане война между СССР и някоя страна от Европа, ще победи СССР, защото хората там са по-прости! По-простият винаги побеждава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12376986
Постинги: 4579
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930