Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2020 19:51 - ЕКИП, ПРЕДЛОЖЕН ОТ ЦЕНТЪРА, ЩЕ ПОДГОТВИ НОВОГОДИШНАТА РЕЧ НА ПРЕЗИДЕНТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 741 Коментари: 7 Гласове:
2

Последна промяна: 02.12.2020 19:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЕКИП, ПРЕДЛОЖЕН ОТ ЦЕНТЪРА, ЩЕ ПОДГОТВИ НОВОГОДИШНАТА РЕЧ НА ПРЕЗИДЕНТА

 

   С цел последната новогодишна реч на президента ни от времето на мандата му да прави смисъл за разлика от всичките му предишни, Центърът извърши компютърно проучване – гаранция за независимостта на проработката -  кои личности, даващи културния облик на нацията ни в последните години биха могли да подготвят предстоящата му изява по телевизията.

     Преди да представя екипа с ръководителя му, надзорниците и изпълнителите в този комплекс от най-интелигентните личности на страната ни, няколко встъпителни думи:

 

   След спечелването на президентските избори в САЩ от Байдън идва краят на турнатите от Путин още два президента освен Тръмп, когото той нокаутира още в средата на изборите.  Така „спечелилите” изборите в страни с помощта на путиновите кибергибридници - президентът на Молдова, Егор Додон, който вече не е такъв и нашият президент, известен по света като натовски офицер и обединител на нацията ще се разделят с постовете си. Изхождането на нашия президент от политиката през следващата година ще бъде трудно и болезнено, защото той за разлика от другите двама маркспутински покрепники – Додон и Тръмп – е роден за президент. Жалко е, че Байдън го нехаресва. Подчертавам високия му интелект, който той вместе със съпругата си Деса Мерцедеса демонстрира по света от Англия през Америка, та до Япония. Напомням и за високия ителектуализъм, с който той се прочу на срещата на страните в НАТО, а също и при откриването тези дни на строеж на нов храм в София. Президентът ни е духовния отец на младите интелектуалци, хвърлящи яйца вече пети месец срещу мафиите в изпълнителната власт и прокуратурата. И последното нещо, което напомням е неговата визия за бъдещето на страната ни, която той носи  в ръкава  си - нова конституция, членовете на нов, служебен кабинет и на нов парламент. За Тръмп и Додон не съжалявам -  нито по интелект нито по разум бяха те равни на нашия президент, за този обаче горещо съжалявам.

     По този повод в база на Центъра „Кистермесикиш” до с. Поточарка имахме събиране, уважено с присъствие на много високопоставен представител от Центъра. По тази животрептяща тема той стана и се изказа, давайки насока и указания към работата ни по нея и конкретни насоки. Неговата реч премина като червена нишка по темата, която ние разисквахме. Спонтанно решихме да направим така, че народът да се сбогува с президента си, имащ най-високия рейтинг от всички политици в страната според всички колоноскопиращи обществените нагласи рисърчагенции като му помогнем. Като инструмент за това считаме изготвянето на достойно за интелекта му новогодишно слово към народа, имащ му доверие дори когато съгреши, дори когато не е прав.

   Търсейки президентови грешки, ние открихме само една, но периодична, изразяваща се в недоправеното му новогодищното му слово към народа. Да ни извинява президентът, но тези, които пишат словото му са за уволвяване. Вече има два такива случая заради зле подготвено му слово по телевизията в последните минути на годината, за което бяха уволнени от президентщината културните му съветнички Елена Йончева и Румяна Коларова. Уволнен е и съветникът на президента по сченична реч, парторгът на някогашния театър „Трудов фронт” с мотиви, че не е научил президента когато говори да придава саундова звучност на думите си, което за артистите означава, че вместо да говори, той прави звуци.   Явно в президентството няма хора на висотата на президентовия интелект поради което ние, от Центъра, излизаме с наша инициатива. Идеята ни е проста - да селектираме измежду интелектуальниките и интелектниците в страната тези, които са най-издигнати, уважавани от народа и пример за подражание. Апелираме към едни самоопределили се като списъкови интелектуалци, президентови подкрепники, да се поучат от избраните от нас, защото са много зян...

   Ето и предложението на Центъра:

1.   Задачата ще се наблюдава от Генерал атанасоВ, спряган

за бъдещ министър председател, интелектуалец от много висок клас, най-почтеният политик по времето на прехода,

2.   Надзорники на тричленката, която ще работи по

новогодишната орална изява на президента ще бъдат Мая Манолова, според нас най-ителигентната жена в България, потенциален партньор в управлението на страната совместно с ДБ и ИТН, а също и поетът ОК3223 със задача да извърши литературната редакция на текста. Той вероятно ще бъде номиниран заминистър на културата в кабинета на Генерал атанасоВ. От него Центърът очаква да напише прощално стихо за президента ни, който на Байдън му нехаресва и трябва да бъде изходен от политиката. Подчертах, това ще бъде мъчително, според центровите специалисте по-трудно от нормално раждане на петкилограмово бебе.

3.   Тричленката ще се състои от трима много излючителни

интелектники, наложили се с интелекта си в Блог. бг, а именно:

-       г/жа Радостиналасса – изключително феноменална в

областта на интелектуализЪма,

-       г/н Блекпредатор, виннаги много пръв интелектуальник,

с недостижими достижения в областта на интелектиката и

-       г/жа ЦАВ12929 – феноменално изкрючителна в областта

на интелектуализЪма, на нивото на г/жа Радостиналасса.

Центърът предлага първия работен ден ден на групата да

започне в деня, в който честваме Света Анна, а проектът, окончателно завършен, да бъде предаден на Генерал атанасоВ за утвърждаване най-късно на 24. т. м. Той ще го заведе – ако му ареше! - в канцеларията на президентщината ни, а  копие от него ще предаде на футболовия специалист Георги Атаносов за публикуване в пеннсионерските вестници.

    Центърът има и допълнитело предложение  - един от най-големите фенове на президента, пианистът Людмил Ангелов, да подготви подходящо озвучаване по времето, докато се изявава орално президента, като му препоръчваме и най-подходяща пиеса за случая, част ІІІ от Втората клавирна соната на Шопен, която ще приложим в линк. С допълнителен линк ще поздравим всички участници в екипа по подготявенето на новогодишната реч на президента. СигОрно че им ареше...

    Това наше предложение се явава контрапункт на една друга инициатива, провеждана в социалните врежи - не президентът ни да произнасял новогодишно слово, оти говорел глупости, а патриархът на страната. Ние държим на президента, който е първият по интелект държавник, по-интелигентна институция в страната от президентщината няма, нито пък той има равен на него по интелект интелктник в страната. Поради това народът предпочита него....

   А където народът – там и Центърът!

 image

                                             Равният на равноапостолите..... 









Гласувай:
2



1. radostinalassa - Добре е , че съм на първо място в журито
02.12.2020 20:00
Сега ми разясни с максимум 3 изречения темата, която ще обсъждаме.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Ващата задача е ясна:
03.12.2020 10:11
radostinalassa написа:
Сега ми разясни с максимум 3 изречения темата, която ще обсъждаме.


Вместо да пишете статии, колко велики са всемогъщите ракети на Путин, напишете Новогодишното обръщение на президента, но не така, че хората да сменят а канала, а да го изберат за президент до 2036 г, когато изтича последния мандат на Путин.
Поняла?
цитирай
3. radostinalassa - Вън мафиотите от страната
04.12.2020 16:48
Стига с тая интеграция на невежите. Това е кауза пердута. всяко дете след третото да се издържа лично от родителите, а не да е на хранилка на вратовете ни.
Вън Сорос и НПО - тата от България. Педерасите не правят деца, кой ще издържа пенсионерите?
цитирай
4. planinitenabulgaria - Мутри вън, да живее междуналодното положение, горе радеВ, доле - съороС !!!
04.12.2020 18:34
radostinalassa написа:
Стига с тая интеграция на невежите. Това е кауза пердута. всяко дете след третото да се издържа лично от родителите, а не да е на хранилка на вратовете ни.
Вън Сорос и НПО - тата от България. Педерасите не правят деца, кой ще издържа пенсионерите?


Мисля, че Ви разбрах, макар да не съм интелигентен като Мая Манолова и умеин както Румен Радев. Днес в пенсионерсото кафене "Рицката" на Мария Луиза пихме кафе с Венци и говорихме за Вас и ЦАВ. Пенсионерките каго усетиха машкарчето, само не му налетяха. Поядосах се малко, защото съм по-красив от него, а те въобще се неинтересуват от мен. Много интересни неща си говорихме за делата Ви по Русенско и съветско на времето. Той следващата година прави кръгла годишнина и аз му позготвям подарък, ще му посветя постинг.
Мутри, вън, да живее междунородното положение, горе радеВ, доле - сороС....

цитирай
5. radostinalassa - Много несвързано, в твой стил
04.12.2020 20:17
Единият блогър е жена, да не си обърнал резбата?
цитирай
6. planinitenabulgaria - Първо: Аз съм феноменално балансиран!!!
04.12.2020 20:51
radostinalassa написа:
Единият блогър е жена, да не си обърнал резбата?



Второ: В Центъра работим върху посведните изяви на педерасите. Мъжките педераси, наричани педерунгели, всичките станаха вегетарианци. Женските, наричани педеруги, всичките станаха вегани. Те с тази своя заявка се декларират пред обществото като сексуална ориентация.
Педерасите не раждат деца, но всички двойки от тях си осиновяват деца, за което имаме точна статистика в Центъра. Да не пропусна, че в Центъра имаме и много информация и за Вас, а покрай Вас и за цялата област Русе. Телефонът Ви е в режим на мониторинг и знаем по клетките, които приемат сигнала му във всеки момент къде сте и какво правите.
цитирай
7. radostinalassa - Защо пък в Русе?
04.12.2020 21:41
Не разбирам мисълта ти. У нас никой не дава на педераси да осиновяват деца. Бъркаш ни с Швеция и США. Оправяй се бързо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180371
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031