Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2014 10:11 - Тибетски лекар разкри какво разболява българите
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 2801 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тибетски лекар разкри какво разболява българите

Тибетски лекар на име Шакя Гялцен направи разтърсващо разкритие за това, което разболява българите.

Въпросният тибетски лекар, който е възпитаник на Медицински колеж под патронажа на самия Далай Лама потвърди, че начинът на работа на тибетските лекари е по-различен от този на останалите им колеги.
Първото различие между всички тибетски лекари и останалите медици е, че първите се учат по най-старата медицинска книга, която е писана през IX-X в.
Вероятно именно в тях се крие тайната на удивителния подход, който имат всички тибетски лекари и най-вече това, че лековете им, са много по-силни и ефективни.

image

Тибетски лекар твърди, че българинът страда от страшни болести заради приема на прекалено големи количества сурови зеленчуци

Макар, че практиката на д-р Шакя е съсредоточена в Индия, той често ползва дълги отпуски, за да лекува хората във Франция, Германия и Швейцария.
Пристигайки в Българя, медикът останал изненадан от огромния брой онкоболни. Той заяви, че в Германия броят им далеч не е толкова голям.
Д-р Шакя е категоричен, че огромният брой онкоболни българи е в резултат на неправилното хранене и начин на живот.
Освен това той посочва, че както другите болести, така и ракът е проява на Закона на кармата – верига от причини и следствия, която не спира да ни съпътства от един живот в друг.
Макар болестите да са заложени в тялото още при раждането ни, само външни фактори биха могли да ги отключат. Ако те не получат необходимия тласък отвън, ще останат непроявени и човекът ще е напълно здрав през целия си живот.

Д-р Шакя твърди, че в практиката му в Индия е успял да стопи тумор под брадичката, който бил с големината на юмрук. В края на лечението по методите на този тибетски лекар, туморът се смалил до големината на бобеното зърно.
За едно нещо д-р Шакя е категоричен – лошите болести се активират от три вида човешко поведение – агресивност, мързел и омраза.
В заключение медикът посочва, че българите акумулираме доста лоша енергия в себе си чрез прекомерната консумация на сурови зеленчуци.
За разлика от типичните български салати, в Индия те се обработват с леко попарване в топла вода.
doctorbg.net




Гласувай:
3



1. kolevdobri - Голямо откритие, няма що...
30.11.2014 10:46
Не искам да се засягате, но заглавието звучи толкова изтъркано, като едно друго заглавие: Тибетски лекар откри, че слънцето изгрява от изток.
И ако тибетският лекар "открие", че липсата на достатъчно кислород в клетката формира аглутинацията й, ако "открие" също така, че замърсеността на черния дроб и дебелото черво са в основата на голяма част от смъртните случаи в страната, ако "открие", че болестите на сърцето са болести и на бъбреците и болестите на бъбреците са болести на сърцето, ако "открие", че лошите мисли влошават здравето на всеки един на пръв поглед здрав човек, ако "открие", че правилното въртене на чакрите е един от основните причинители на здраве и благоденствие, ако "открие", че нарушението на проводимостта на енергията по който и да е меридиан на човешкото тяло причинява в някакъв период от време болести, ако "открие", че несъобразяването на дошовата структура на заобикалящата среда с дошовата структура на всеки един от нас и обратното, води до несъответствия в работата на вътрешните органи и води до натрупване на шлаки по кръвоносните съдове и блокира нормалното функциониране на ставите и гръбначния стълб, ако "открие" всичко това за нас, българите, значи е голям откривател. И ако "открие" метод, това да влезе в главите ни като познание и като желание за опознаване на самите нас и не на последно място, ако "открие" начин да въздейства на здравето на политиците ни, всичко ще тръгне по мед и масло на тази територия, наречена България. Стига да намери критична маса хора, които да прочетат онова, което казва и които да направят поне малко усилия, за да асимилират в главите си и да спазват тези препоръки... И още веднъж се извинявам, ако съм ви засегнал.
цитирай
2. evredika333 - не сте ме засегнали, благодаря за ...
30.11.2014 13:23
не сте ме засегнали,благодаря за коментара
цитирай
3. balkanian - Този тибетски лекар е получил проникновение
30.11.2014 22:18
в статистиката за броя на онкоболните докато е присъствал физически в България, след което е заклеймил причините за това, което е наблюдавал.
цитирай
4. tera - По-голяма глупост от това за зеленчуците не съм чела!
01.12.2014 09:57
"В заключение медикът посочва, че българите акумулираме доста лоша енергия в себе си чрез прекомерната консумация на сурови зеленчуци."
За марулите ли говори този човек или за доматите и краставиците?!
На какво ли ще заприлича една шопска салата, "леко попарена в топла вода"????
На помия за прасета сигурно.
Може би ракийката, барабар със салатата, акумулира повече агресия, отколкото безобидният зеленчук! :)

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1368572
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930