Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2014 15:02 - ХОЛИВУД ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕ НАЙ-ПОСЛЕ ВНИМАНИЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: bosia Категория: Забавление   
Прочетен: 1720 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ У НАС И КИНОИНДУСТРИЯТА

 

Проблемите в България непрекъснато се увеличават. Не че не ги решават, но като решат един проблем, на неговото място възниква нов.

Ето ви няколко случая7

Главният прокурор поиска имунитета на Сидеров. Той го даде. Но не поиска маймунитета му. Сега очаквайте още куп маймунджулуци в новия римейк на „Маймунски истории” на братята Маркс и Енгелс.

Направиха кастинг за филма „Тримат глупаци”. Избраха четирима. Лошото е, че ако снимат филма с Бойко, Миков и Цветанов, Бареков остава без роля. Ако го вкарат него-увисва Цветанов. Ето ти нов проблем.

За новата версия на „Одисей” предложили на Мая Манолова и Корнелия Нинова да им пъхнат по една рибешка опашка в задника и да играят Сцила и Харибда, а на Искра Фидосова-медузата Горгона. Фидосова се опъва и казва, че има материал да играе и трите едновременно. Ето ти още един нов проблем.

Поканили Румен Петков да играе в новия сезон на „Карибски пирати”. Той обикаля из страната и се хвали, че го поканили в „Каспийски пирати”. В същия филм Лютви Местан ще е продавач на хавански пури от ориенталски тютюн.

Десислава Атанасова е поканена да играе в следващия мандат като баба Яга без грим. Продуцентите са впечатлени как ще изглежда тогава. Меглена Кунева се засегнала люто и казала на режисьора, че не разбира от метли.

Гоце също е поканен да играе пощальон в новия филм „Пощальонът звъни два пъти”. Щял да разнася трипер.

Сатанишев също има роля. Тя е в „Ледена епоха”13- „Набълбукването”. Ще стои под вода и ще пуска мехурчета. Докато може.

Реформаторският блок щял да бъде засаден напролет с тикви. Наесен с парите от тиквите щели да си платят кампанията. От най-голямаа тиква ще направят каретата на „Пепеляшка”. Самата Пепеляшка ще се играе от Цецка Цачева, а за принца е избран комисаря от КАТ Костов, защото само той може да кара тиквена каляска по улиците и шосетата на страната.
Министър Овчев е поканен да играе в реклами за "Министър Пропър, защото имал поразяваща си външна прилика, нищо че не можел да изчисти дори Петното.

„Комиците” спират предаването си по този повод, защото не могат да издържат на конкуренцията.

Най-добре ще бъде да се разделят на „Комиците” и „Контракомиците”.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11801976
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930