Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2013 13:26 - АГЕНЦИЯ "ДЯДО КОЛЕДА" ДОКЛАДВА-6
Автор: bosia Категория: Забавление   
Прочетен: 1321 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДЯДО КОЛЕДА В БЪЛГАРИЯ

 

Не чакайте дядо Коледа тази година в България.

Най-напред стана ясно, че Гоце е застрелял елените на пусия в Лапландия, начело с елена Рудолф. Това лишило дядо Коледа от вълшебната шейна.След това Гоце преспал със Снежанка и е хванал толкова лют трипер, че реве като банкянско магаре като пикае.

Миризлив Найденов е направил елените на луканка, а БСП ги е замезила заедно с вината.

След това Бойко Борисов и Дани Фандъкова изловиха снежинките още във въздуха и моторната шейна на дядо Коледа стана безполезна. Бойните хеликоптери всички са на земята с изчерпан ресурс, а „Атака” не позволява на „Отряд-28” да превозва чужди пътници. В тази ситуация. Волен Сидеров му е предложил да отиде на плажа Варадеро, за да изучава по телата на кубинките историята на антиколониализма, а Деница Гаджева, като родена там, ще му покаже това-онова. Денислав Чуколов /Чуколина/ върви след него и го кара да се извини.

Нина Гергова и бабичките от „контрапротеста” са го заградили и искат„Кръгла маса” с дядо Коледа и джуджетата. В краен случай са съгласни и на „Кръгъл креват”.

ДПС е изключило дядо Коледа от редиците си и го натискат да си подаде оставката. В момента ДАНС, Цветлин Овчев и Ахмед Доган водят разговори да назначат на негово място освободеният от всички длъжности и безработен Христо Бисеров. Вместо „Мери Кристмъс” поздравът ще бъде „Пери, Христо!” В момента Данчо ментата пише проектозакон за Христо Бисеров в ролята на дядо Коледа.

Премиерът Орешарски  каза в интервю пред Люба Кулезич, че дори и да види дядо Коледа при окупаторите-студенти няма да си подаде оставката. Сергей Сатанишев раздава „Опорни точки”, написани от Моника на привържениците си как да манипулират дядо Коледа и Снежанка. А джуджетата да бъдат наричани просто „смешници” и „клоуни”. Вигенин е написал в писмо до дядо Цацаров сигнал, че Снежанка му е откраднала вибратора. Тя е задържана от Цв. Овчев за 24 часа в Първо РУП. В момента и взимат отпечатъци от пръстите. От опозицията твърдят, че вибраторът е откраднат от яМа Манолова. Десислава Атанасова и Цвета Караянчева твърдят, че тя е откраднала и техните вибратори, поради което са много изнервени и не знаят какво приказват. Цветан Цветанов замисля голяма операция „Наглите брадатковци” и „Дребните пишлигари”.

В същото време ТИМ, ВИС и СИК са набарали чувала с подаръците и понеже не са в състояние да ги разпределят по равно са ги занесли на генерал Гоцев да ги разпредели справедливо. Предполага се, че чувалът е внесен контрабандно. Ваньо Танов твърди, че чувалът не е внесен по негово време, но от ДАНС изтече флашка, че са проследени разговори между него и Бойко Борисов, в който Борисов нарежда на Танов да не пипа чувала.

Цветан Василев е предложил на Дядо Коледа да национализира фирмата му за производство на играчки и да влага парите си в КТБ. Цеко Минев също се натиска, като обещава на дядо Коледа да го направи кмет на Банско.

Министър Анелия Клисарова обвини дядо Коледа, че дипломата му за „вишу” образование е фалшива. След това дядо Коледа припадна и в Пирогов му извадиха два зъба. При третия дядо Коледа дойде в съзнание и избяга в неизвестна посока. Дядо Цацаров е издал заповед за общонационално издирване. В същото време във Факултето се е появили голям червен кожух, шапка, ботуши, бяла рокля, обувки на висок ток и няколко детски облекла и ботушки втора употреба.

Светият синод също го издирва с обвинение, че дядо Коледа идва в България, за да създава паралелен синод и ако не се покае, ще го прати при дядо Кирил.

Протестиращите му искат оставката.

Е, моля ви се! Кажете как да го чакаме в България дядо Коледа тази година?





Гласувай:
5



1. tonistanchev - ...
21.12.2013 16:42
Забавно, цветисто, но твърде фантастично за моите вкусове. Държавата се напълни с комедианти и спекуланти, а клюките и смешките станаха повече от фактите. Всичко с мярка, дори сатирата казвам аз. Та Весела Коледа и успех със Снежанките. ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739689
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031