Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2012 10:07 - Гриша Ганчев се роди от секретен списък 103
Автор: love4today Категория: Регионални   
Прочетен: 9561 Коментари: 3 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бившият зет на Нора Ананиева днес е шеф на застрахователното дружеството на ТИМ “Армеец”. Нора Ананиева е от Ловеч. Тартор на Ловешката група. Тя даде капитала на “Литекс комерс”. Земунският клан и съдружието с Ненад Миленкович са далеч по-страшни. А Ангел и Патронът му са толкова наплашени, че самият Гриша Ганчев се отрече от дясната си ръка.

- Вие пръв споменахте за секретния списък 103, в който се крие и истината за драмата на Бончеви. Що за списък е това?

- Този секретен списък беше съставен от Нора Ананиева под диктовката на Андрей Луканов. Имаше само още един човек, който знаеше за съществуването му – генерал Велко Палин. Това е първият списък на хората, които бяха набелязани да трансформират парите на държавата в частен капитал и им бяха осигурени всички средства и канали за целта. Куфарчетата са следствие от списък 103.

- Кога е съставен този списък?

- Още през 1989 г.

- Под номер 3 в списъка фигурира Нора Ананиева?!

- Няма нищо случайно. Тя беше кръстница на ловешката група.

- Ами?!

- Не се учудвайте. Нора Ананиева е от Ловеч. Тартор на Ловешката група. Тя даде капитала на “Литекс комерс”, на веригата бензиностанции, на магазините “Фантастико” и т.н. Имаше осиновена дъщеря, която беше омъжена за сина на проф. Румен Георгиев – собственик на застрахователна и презастрахователна компания “Европа”, която се помещаваше на 6-ия етаж на София прес.

- Сега тоя Румен Георгиев е икономически съветник на ДПС.

- Доколкото знам, синът му се разведе с щерката на Нора Ананиева и сега е шеф на застрахователно дружество Армеец”.

- “Армеец” – на ТИМ?

- Бившият зет на Нора Ананиева е изпълнителен директор на дружеството. Той получи като зестра 10 млн. лв. от ЗПК“Европа”.

- Член ли е на списък 103?

- Да.

- А Гриша Ганчев къде е в тази история?

- Гришата е второстепенна фигура в сравнение с Нора Ананиева. Ангел Бончев пък е още по-периферна фигура. Посредствен борец, но понеже е от Ловеч, е бил приобщен от Нора към Ловешката група. Завърта се държавен, народен капитал, но никой не търси произхода на парите. Въпросните господа другари го разпределят на определени момчета, които развъртат бизнес с машини, семена, приплоди, колбаси, спиртни напитки, бензиностанции. Превърнаха пешерата “Микре” в хранилище за сиренето “Камамбер”… Така се роди империята “Литекс”. Гриша Ганчев и Ангел Бончев изплуваха от пяната.

- И всичко това се роди от списък 103?

- Да. Империята на Гриша Ганчев беше закодирана в този списък.

- Кои други стартираха от “тоя списък”?

- Емил Кюлев.

- Друг?

- Шефът на Сметната палата Валери Димитров и главният гуверньор на БНБ Иван Искров.

- А!? Явно живият Луканов е визирал бъдещето с необорима перспектива?

- Прозрението му е щафета, препредавана от него през Беров и Виденов до Костов и царя. Илия Павлов защо бе убит? Уби го Земунският клан. Подлъгаха го да инвестира 500 млн. долара в Сърбия. Само че излязоха по-хитри от него. Накараха го да се обвърже и с кредит от 500 млн. долара – като гаранция, че няма да играе своята си игра. И какво стана? Илия влезе в капана и го свитнаха. А милионите му… Един Господ може да каже къде са! Нещо подобно се получи и с Кюлев. Отвори голяма уста за суперпроекта “Боровец” и сега го няма. Не че преди това нямаше прекомерни амбиции, но това беше последната капка, която преля.

- Ясно, че и Илия Павлов е бил на челно място в списък 103. Други? Например един Атанас Папаризов, който е бил министър в няколко кабинета, включително и това на Луканов?

- И той е в списък 103, разбира се. Там е и едно име, което би ви учудило – “демократът” Александър Праматарски. Така че “апартаментчето с басейнчето”, за което писаха вестниците, не е паднало от небето. Да не забравяме, че той беше и министър на търговията в кабинета Костов.

- А банкерът Цеко Минев – Първа инвестиционна банка?

- Известно е, че Ангел Бончев тегли 100 млн. от тази банка. Но не е известно, че Гриша Ганчев има да дава на ПИБ около триста милиона. Изобщо неговото богатство е на кредит, тази банка е източена и вече й се клатят краката. Въобще хора като Ветко Арабаджиев, като Георги Гергов буквално разиграват държавата, но същевременно ги тресе страх един ден тя да не им потърси сметка. Вярно, имат си бушони, които винаги могат да изгърмят, но това не решава въпроса. Макар че ги пазят хора като Иван Искров, който беше зет на един червен генерал и от последния човек в един клон на БНБ стана главен гуверньор! Единственият български капиталист, който няма от какво да се опасява, макар че натрупа големите си пари от хазарта, е Васил Божков. Той е извън списъка.

- А Румен Овчаров?

- И той е в списъка, в енергийната му част. Коцето Тренчев, въпреки че ми е приятел, също беше в първоначалния списък, но сега няма пари дори за канцеларски разходи, защото отдавна не върши никаква работа.

- А Красимир Премянов, който се прочу освен по партийна линия и с фалита на “Плама”- Плевен?

- И той е в списъка. Не знам дали помнииш, но пред дома му разстреляха един Кристиян, който беше връзката на Премянов с Варненската групировка.

- А мутрите и техните босове?

- Ако имате предвид Маргините, Маджо, Васил Илиев, Георги Илиев и пр. босове на подземния свят, те изобщо не фигурираха в списък 103. Това бяха момчетата за поръчки на имената в списъка.

- Значи сто и трима кукловоди от Луканово време дърпат конците на прехода в България? Някои от тях обаче вече не са между живите, други ги отвличат…

- Защо сега заплашват Румен Гайтански – Вълка? Знаете ли, че той всяка година си плаща лепта от 10 млн. на хората от списъка? Той е техен съдружник в сянка и редовно си плаща вноската. В противен случай “ония момчета” да го бяха убили. Но ти ще убиеш ли човека, който си плаща?!

- Забравихме един усмихнат Софиянски?

- И той е в кюпа. И той си плаща. Ако се върнем назад, най-много се изръсиха на хората от списъка Венци Йосифов и Вальо Моллов от Първа частна банка. И пак да се върна на Емил Кюлев – той беше първият, който си намери човечетата в БНБ и Сметната палата – Иван Искров и Валери Димитров.

- Сега остава да разгадаете какво се крие зад дарението на Ангел Бончев за Фондацията за борба с рака на гърдата?

- Аз вече съм говорил за няколко фондации. Намери връзки и пари, вкарай ги като дарение и половината са си твои. Крие се данък и произход на пари. Ще ви кажа, че чрез фондациите се перат не само мръсни, но и фалшиви пари. Ако се договорите да ги легализирате, може да си върнете до 80 процента от дарението. Говорим за чисто пране на пари.

- Въпросната фондация, получила дарение от Ангел Бончев, тогава ще бъде следена под лупа?

- Колко време? Цялата схема е изпипана. Аз например твърдя, че

синът на Венци Стефанов не е отвлечен. Авансово е преведена някаква сума чрез фондация, сменил си е името и си живее живота в някое райско кътче по света. А легендите за някакъв платен фантастичен откуп е един вид пране, т.е. скрива се истината за произхода на бащините пари.

- Венци Стефанов твърди, че е платил голям откуп?

- Нищо не е платил – просто крие сина си заедно с парите.

- Значи отвличанекто е инсценирано?

- Затова ти казвам, че хора като Васил и Георги Илиеви, Димата Руснака и т.н. са бушоните, които убиват, изпълняват поръчките и после ги гърмят, когато трябва.

- Значи фамилия Бончеви не са обикновени жертви, които едва събрали нищожна част от откупа?

- А на вас какво ви говори, че човек, който има в сметките си 100 млн., едва събира няколкостотин хиляди евро?

- Бих могъл само да гадая.

- Това означава, че тези пари не са негови. Дори заплахата над собствения му живот и този на жена му е далеч по-слаба от страха да посегне на тези пари!

- А от това какво следва?

- Че Земунският клан и съдружието с Ненад Миленкович са далеч по-страшни. А Ангел и Патронът му са толкова наплашени, че самият Гриша Ганчев се отрече от дясната си ръка. Но не ме разбирайте погрешно. Не сърбите са отвлекли Ангел и Камелия. Напротив. Имам информация, че самият Ненад Миленкович е пристигнал бесен в България и е разбунил подземния свят в търсене на отвлечения Ангел Бончев. Едва тогава ДАНС и МВР са се разтичали. Изводите си направете сами.



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Каква е ролята на съда и прокуратурата?
12.06.2012 07:43
Нима тези 103-ма тъпанари ОГРАБИХА България необезпокоявани от никого?
Дай Боже да дойде видов ден и да си получат заслуженото!
цитирай
2. kostadin - Щом имената им са показани значи не ...
12.06.2012 20:08
Щом имената им са показани значи не са те грабителите Това е само малка лъжлива следа за около 1 милиард лева ,а другите до 160 милиарда само в BGкъде са?
цитирай
3. imbe - ahhahaha :D
16.06.2012 15:43
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: love4today
Категория: Регионални
Прочетен: 543700
Постинги: 227
Коментари: 568
Гласове: 816