Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2023 10:48 - БЕЗ КАТЕГОРИЧНА СМЯНА НА МОДЕЛА НА ДЪРЖАВНОСТ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1601 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "ПОЛИТОЛОЗИ", "СОЦИОЛОЗИ" И "ПОЛИТИЦИ" СЕ УРИГВАТ ПОСТОЯННО ПО МЕДИИТЕ

Разбира се, не всички от тях са толкова тъпи, че да не видят, че този модел на държавност е тотално порочен и до друг резултат не може да доведе. При това той е напълно изчерпан и повече не може да бъде ползван. Освен тъпаците има и такива, които виждат истината, но от зависимости или за пари подминават истината и откровено изопачават нещата и затаяват истината.
А зависимостите се използват оптимално от задкулисието-както отвън, така и отвътре. Това означава само едно-че планът "Голгота" е преминал в най-острия си вариант. Това обяснява и войната в Украйна и съхраняването на руската агентура у нас, и "възходът" на "вГъзраждане", и действията на държавния ни празноглавец рГумен рГадев, и действията и бездействията на т. нар. "служебно" правителство.
Всъщност, у нас има и достатъчно умни и морални анализатори, но те нямат никакъв достъп до обществените медии. Там ежедневно и ежечасно дават достъп само на тъпанари и послушковци.Дори никой от тях не анализира /или не смее да го направи/ отказа на близо 60% от българските избиратели да отидат да гласуват, както и увеличаването на тези избиратели, които гласуват против цялата свинска банда от т. нар. "Политически партии". А този процес ще се задълбочава с бързи темпове и ще блокира изцяло идиотския модел на държавност, който тръгна от една тотално зависима от Москва "Национална кръгла маса", което явно се вижда от тайната кореспонденция на Андропов до Живков и от инструкциите на Руското посолство към "политическите" активи на т. нар. "Политически партии" у нас. 
Същото се опитват да правят и от посолството на САЩ, но техните възможности са доста по-малки като агентура и затова и резултатите са им никакви.
Нито САЩ, нито Русия искат свободна, независима и просперираща България. Те искат подчинение и послушание поради имперските им мислене и действия.
Пътят на България е в друга посока. Ние самите да сменим модела и да набележим дълготрайни цели и задачи, да ограничим рязко своеволията на политиците и техните зависимости чрез създаване на една малка, но действуваща държавна администрация, действащи по закона и правилата служби за национална сигурност и съдебна система, която не зависи от политически назначения и други зависимости. 
Време е за разумни, но категорични действия!



Гласувай:
3



1. exo - Една кръгла софричка не искаш ли?
06.04.2023 12:07
Една кръгла софричка не искаш ли?
цитирай
2. vladtepes - За модела на държавност
07.04.2023 15:14
Няма лидери от ранга на Влад Цепеш, Иван Грозни, Малюта Скуратов, Хенри VIII, Кромуел, Робеспиер, Сен Жуст и т.н., които да изградят ефективно работеща държава само мижитурки. Нужни са новите опричници като ефективна структура за борба с организираната престъпност справка изключително успешните операции срещу организираните престъпни групировки в Новгород и Псков.
цитирай
3. kolevdobri - Време е за....
04.05.2023 21:28
ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737873
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031