Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2023 14:17 - НАГЛОСТТА НА НАНКОВ НЯМА НОРМАТИВ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3110 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 06.03.2023 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЕТО КАКВО Е НАДРЪНКАЛ НАГЛЕЦЪТ

"Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през последните две години. Не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Това заяви в студиото на „Събуди се” кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„За нас като самоцел първото място на изборите не е толкова важно. Важно е за България и страната да продължи да се развива като стабилна, просперираща и сигурна държава. Затова мисля, че първото място на ГЕРБ е важно за българската държава и за българите като цяло, защото след две години на лаборантни експерименти с неясни участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Мисля, че стабилността биха могли да бъдат върнати само с това ГЕРБ да е първа политическа сила след втори април”.

Той коментира и скорошната проверка на Северната скоростна тангента, която показа, че една трета от асфалта липсва. „Нека ви обясня колко са грешни тезите на архитекта Шишков. Ще започна с това, че не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Виждаме, че той е един явен участник в предизборната кампания и говори едни тежки неистини”, подчерта Ненков."
Толкова лъжи и фалшификации в толкова кратък текст са наистина "постижение".
С това не искам да оневиня Шишков, разбира се, но истината е, че преди повече от 25 г. се запознах задълбочено с немската технология за строеж на пътища "Ренолит" и я предложих на Софиянски, като кмет на столицата,на Сдружението на общините и на НАП.
Резултатът беше, че ги напсувах на майка, понеже категорично отказаха когато им предложих да спестят милиарди на държавата България и да направят здрави и качествени пътища. И Нанков, и Шишков и всички от този бранш знаят чудесно това, но знаят и че няма да могат да крадат милиарди.
В момента правителството е президентско и Шишков е министър на регионалното развитие.
Обръщам се към неговия шеф-президента Гумен Гадев/Румен Радев/- да направят един експеримент, въпреки, че те за нищо на света няма да го направят.
Нека се обърнат към немски специалист по строеж на пътища да дойде и инспетира строежа на 10 км магистрала в участък с най-тежки условия за работа и поддръжка и да се прави всяка година сравнение с останалите части от магистралата, строена и наблюдавана от НАП.
По резултатите от сравнението ще се види с просто око дали проблемът е в поддръжката или в строителството.
А Нанков нека бъде вкаран в съда и там да докаже правотата си!

 

 



Гласувай:
2



1. vladtepes - За България и Русия
06.03.2023 17:47
Българската и руската земя отхвърлят асфалта. Има прекалено много преходи на температурата през нулата, гадни глинести почви, стари оризища и т.н.
цитирай
2. kolevdobri - Какво имаш предвид с абревиатурата "НАП"
05.05.2023 07:59
Национална агенция "Пътища" или Национална агенция за приходите, защото в изложението не става ясно. Ако става дума за първата, то това е АПИ, а ако става дума за приходите, тогава е НАП. Благодаря!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11801444
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930