Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2022 11:04 - Ще бъдем пожертвани за глобалната стандартизация на системите
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2134 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ще бъдем пожертвани за глобалната стандартизация на системите

От д-р Джоузеф Меркола

Mercola.com

30 ноември 2022 г

https://www.lewrockwell.com/2022/11/joseph-mercola/we-will-be-sacrificed-for-global-standardization-of-systems/?fbclid=IwAR3JYxMHmRV9Tf1vNgLauqOPoBN4Kofgf7QJ3Z0m_oPqXCcTDvoL_6NBS8Y

https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY&feature=emb_imp_woyt

  image
image

Видеото по-горе представя покойната Роза Койре, бивш изпълнителен директор на Post Sustainability Institute и Democrats Against UN Agenda 21, 1  и автор на „Behind the Green Mask: UN Agenda 21“. Тя прекара десетилетието преди преждевременната си смърт, изследвайки и обучавайки хората относно публичните политики, целящи да ни лишат от индивидуалните ни права.

Преди да започне тази битка, тя беше ръководител на областен клон в Министерството на транспорта на Калифорния в продължение на почти три десетилетия. Koire почина от белодробна емболия и метастатичен рак на белия дроб в края на май 2021 г.

Във видеото по-горе Koire излага истинската програма на Дневен ред 21 на ООН, която беше изложена по време на конференция за устойчиво развитие през юни 1992 г.

Документация 2 , 3 от тази конференция може да бъде изтеглена на множество езици от страница 4 на  целите за устойчиво развитие  на ООН и цифровата библиотека на ООН. 5  Многото интервюта и лекции на Koire по тази тема могат да бъдат намерени на DemocratsAgainstUNAgenda21.com. 6

Дневен ред 21 е глобализацията на стероидите

Koire беше категоричен, че Дневен ред 21 (известен още като Дневен ред за 21-ви век) е най-важната тема на нашето време, както е:

„Планът за опис и контрол за цялата земя, вода, минерали, растения, животни, строителство, средства за производство, храна, енергия, информация – и всички човешки същества по света.“

Тази пътна карта за глобален контрол и господство - глобален тоталитаризъм - беше одобрена от 179 нации на конференцията за устойчиво развитие през 1992 г. в Бразилия. Ако Koire беше жива днес, в края на 2022 г., няма съмнение, че тя щеше да ни предупреди всички, че Дневен ред 21 вече е във финалните етапи на изпълнение.

Видяхме различни аспекти на Дневен ред 21 да се изпълняват през последните три години под прикритието на биосигурността и глобалната пандемия COVID-19. Зеленият нов курс (Зелен дневен ред), „Изградете отново по-добре“, Четвъртата индустриална революция 7  (трансхуманисткото движение) и Голямото нулиране, официално представени от основателя на Световния икономически форум Клаус Шваб и тогавашния принц Чарлз през юни 2020 г. 8  — тези всички те съществуват, за да допринесат и улеснят прилагането на Дневен ред 21.

Какво всъщност е „устойчиво развитие“?

Както отбелязва Koire, повечето хора са подложени на илюзията, че „устойчивото развитие“ е свързано с неща като рециклиране и осигуряване на достатъчно храна и ресурси за постоянно нарастващото население. Но не, всъщност НЕ става дума за това. „Става дума за преместване на населението в концентрирани градски центрове и изчистването му от селските райони“, казва Койре.

Това също е план за ограбване на богатството на долната и средната класа и превръщане на глобалното население в роби под цифрова диктатура, където всички ресурси се контролират от върха. Това е глобализация на стероиди и колкото по-голяма е глобализацията, толкова по-малко индивидуални права могат да съществуват.

Бившият министър-председател на Англия, Маргарет Тачър, веднъж отправи следното предупреждение: 9  „Когато държавата прави всичко за вас, тя скоро ще вземе всичко от вас - тогава няма да имате основа за лична свобода, политическа свобода или икономическа свобода. ”

„Общността“ не е това, което мислите, че е

Както е обяснено от Koire, Дневен ред 21 се основава на идеологията на „комунитаризма“, която твърди, че „правата на индивида трябва да бъдат балансирани спрямо правата на общността“.

Можем да се съгласим с това, поне отчасти, защото смятаме „общността“ за нещо, от което сме част и към което имаме отговорност. Въпреки това, „общността“ в съзнанието на глобалистите е конструкция, съставена от неправителствени организации (НПО), корпорации и правителство, които трябва да диктуват какво се случва по света.

„Ние, като индивиди, нямаме буквално никакво влияние, освен ако не сме съгласни с него“,  казва Койре. „Ако не сте съгласни с „общността“ [т.е. неправителствени организации, корпорации и правителство], срещу комунитарния закон или комунитарни социални тактики, вие сте отхвърлени и на практика сте превърнати в изгнаник.“

Така че, за да бъде ясно, Дневен ред 21 и Голямото нулиране се основават на идеология, която казва, че индивидуалните права трябва да бъдат балансирани спрямо правата на НПО, частни корпорации и правителства. Думата „балансиран“ обаче е подвеждаща, защото „общността“ е тази, която взема решения. Единствената ви възможност е да се подчините на тяхното управление или да бъдете заличени от обществото.

Опитът за предотвратяване на прилагането на Местен Дневен ред 21 се провали

През 2013 г. организацията на Koire, Post Sustainability Institute, заведе дело, за да спре превземането на Сан Франциско, Калифорния от Agenda 21. Както се съобщава от Off the Grid News по това време: 10

„В Съединените щати повече от 500 големи и средни по размер градове са членове на международна организация за устойчивост, която според съобщенията подкрепя прилагането на Дневен ред 21. Група, известна като Post Sustainability Institute, наскоро заведе дело за спиране на проект, Plan Bay Area, която е стратегия за транспорт на дълги разстояния и земеползване/жилищно строителство в района на Сан Франциско, която има крайна цел до 2040 г.

Според уебсайта на Plan Bay Area, целта е да се „приспособи към бъдещия растеж на населението и да се намалят емисиите на парникови газове от автомобили и леки камиони“. Това се постига чрез изграждане на квартали, които са „на пешеходно разстояние от чести транзитни услуги“ и които предлагат „голямо разнообразие от жилищни възможности“ и разполагат с хранителни магазини, читалища и ресторанти.“

Във видеото Koire обяснява какво всъщност се опитва да постигне Планът за района на залива. Според този план всяко бъдещо развитие в района на залива на Сан Франциско ще бъде ограничено до само 4% от наличната земя. Всичките 101 града и окръга ще бъдат обединени и всички решения за използване на земята ще се вземат от неизбран борд.

Последствията, които това ще има върху използването на земята, стойността на имотите, бизнеса и принудителното движение на хора, са „неразбираеми“, казва Койре. Тя го оприличава на „концентрационен лагер на бъдещето“, където използването на вода и енергия се наблюдава и ограничава и където достъпът до природата и земята извън града е отказан. За съжаление, след три години те загубиха делото и планът за Bay Area Agenda 21 все още е на път. 11

Важността на връщането на контрола на местно ниво

Спирането на местното приемане и прилагане на Дневен ред 21 е решаваща тактика, защото, както обяснява тя, „регионализацията е трамплинът към глобализацията, а глобализацията е стандартизацията на глобалните системи“.

Освен ако системите не са синхронизирани, за да работят заедно, те не могат да бъдат централно контролирани. Това е и целта на The Great Reset — хармонизирането и синхронизирането на системите в световен мащаб, за да се позволи централен контрол на целия свят. The Great Reset е Дневен ред 21 под друго име.

И отново, глобалните системи, за които говорим, включват използването на земя, вода, минерали, растения, животни и хора. Включва всички видове строителство, средства за производство, храна, енергия, информационни системи и образование. ВСИЧКИ системи по света трябва да бъдат „хармонизирани“ и поставени под контрола на централен субект.

Освен ако системите не са синхронизирани, за да работят заедно, те не могат да бъдат централно контролирани. Това е и целта на The Great Reset — хармонизирането и синхронизирането на системите в световен мащаб, за да се позволи централен контрол на целия свят. The Great Reset е Дневен ред 21 под друго име.

Както отбеляза Koire, „Целта на Дневен ред 21 е едно световно правителство и пълен контрол от централно звено“ и планът се разгръща под фалшивата предпоставка, че трябва да приложим всички тези промени, за да спрем изменението на климата.

Обобщени цели на Дневен ред 21

В обобщение, целите на Agenda 21 и The Great Reset са:

 Преместете ВСИЧКИ хора в големи градове, където могат лесно да бъдат контролирани — Планът за голямо нулиране е по-специфичен, тъй като призовава хората, живеещи в умни градове, да бъдат под 24/7 наблюдение. Четвъртата индустриална революция добавя още един слой, тъй като призовава за сливането на човека с технологията, така че наблюдението и контролът ще се извършват до биологични, умствени и емоционални нива.

 Унищожете представителното правителство и вместо това накарайте неизбрани бордове да вземат всички решения.

 Изтриване на юрисдикционните граници и националните граници чрез регионализация (Европейският съюз е пример за регионализация) и фашизъм, т.е. публично-частни партньорства — Публично-частни партньорства или партньорства между корпорации и правителство, изключват избирателите от уравнението.

„Фашистката общност“ (припомняйки дефиницията на двата термина) иска да може а) свободно да премества работници през границите, б) свободно да премества стоки без регулации и в) да намалява заплатите. Най-лесният начин да направите всичко това е да премахнете националните граници.

Трите стълба на Дневен ред 21

Както е обяснено от Koire, трите стълба на Дневен ред 21 са трите „E“:

  1. Икономика
  2. Екология
  3. Собствен капитал (социален капитал)

Както при термина „общност“, повечето си въобразяват, че разбират какво означава думата „справедливост“. Те смятат, че това означава, че ще има справедливо разпределение на храна, вода, енергия и така нататък. Те смятат, че става въпрос за намаляване на различията между богатите и бедните. Но отново грешат.

Социалната справедливост включва „обедняване на огромни части от населението и събаряне на развитите нации“, обяснява Койре, добавяйки: „Социалната справедливост е код за това движение [на хора и стоки] и намаляване на населението.“

Трите стълба, разглеждани като взаимосвързани кръгове, са представени като трите области, които трябва да бъдат балансирани. Но „балансът“, за който се говори, е общностен баланс. Това не е баланс за благосъстоянието на хората. Балансираната централна точка е зоната на централизиран контрол, така че корпорациите и правителствата да могат да експлоатират и контролират хората по желание.

Как да отвърнем на удара

Докато се движим към централизирано тоталитарно едно световно правителство, все още не сме там. Все още имаме способността да се отдръпнем, като:

  • Отказът да сътрудничи при внедряването и прилагането на точките от Дневен ред 21, тиранични престъпления и инструменти за наблюдение/контрол като цифрова идентичност и програмируеми цифрови валути на централната банка (CBDC)
  • Широко разобличаване и обсъждане на тоталитарния план
  • Съвместна работа за премахване на тези планове, особено местните планове за Дневен ред 21
  • Помогнете на вашите деца да разберат, че са индоктринирани, от детската градина до висшето училище, да прегърнат и подкрепят собствената си смърт
  • Отстояване на личните права и свободи

Лидерството следва сценарий

Чудили ли сте се защо никой - с много малки изключения - в правителството, било то на местно или на щатско или федерално ниво, не се е извинил за нито една от своите пандемични „грешки“? Отново и отново техните твърдения и обещания се оказват погрешни, но извинения не идват. 12 , 13

Повечето просто продължават така, сякаш нито едно от техните неверни твърдения и лоши преценки никога не се е случило. Причината да не признаят, че всичко, което се е случило по време на пандемията, е грешка, е защото са знаели, че всичко е лъжа от самото начало.

Беше им даден сценарий и те следваха този сценарий. Край на историята. Сценарият никога не е имал смисъл, защото е бил измислен разказ. Нищо не се основаваше на действителни факти или събития от реалния свят. Сценарият е създаден, за да създаде илюзията, че мерките са необходими. В действителност пандемичните мерки бяха прикритие, за да ни тласнат към Дневен ред 21 и Голямото рестартиране.

Тъй като глобалните системи сега се разпадат поради тези мерки, същите злодеи пускат друг разказ, друг сценарий, който казва, че ще го поправят. Те ще „възстановят по-добре“ и ще направят всичко справедливо и зелено в процеса. COVID винаги е бил за въвеждане на глобален тоталитаризъм.

Мухата в мехлем беше фактът, че COVID никога не е бил толкова фатален, колкото се опитваха да го представят, и с течение на времето реалността изпревари фалшивия разказ. Масовото отблъскване срещу паспортите за ваксини също възпрепятства процеса на поглъщане и сега служители на Pfizer забиха последния пирон в ковчега, като признаха, че ваксините срещу COVID никога не са били тествани, за да се види дали наистина спират инфекцията и предаването, което беше единствената основа за паспортите .

Без обосновката за биосигурност, те се връщат към настояването за цифрова идентичност, което беше следващата стъпка в процеса на цифрово поробване, но сега големи групи от населението са разбрали и знаят какво правят.

Например, много преди новият министър-председател на Англия, Риши Сунак, да встъпи в длъжност, The National Pulse съобщаваше за преките му връзки с партньорска компания на Световния икономически форум, която прокарва цифрови идентификационни номера и социални кредитни рейтинги. 14  Тези пречупвания може би са били божествена намеса, за да попречи на целия свят да попадне в капана.

Административната държава е основна част от проблема

Въпреки че мнозина възлагат надеждите си на политическа смяна на караула, това, което повечето забравят или не успяват да разберат, е, че избраните длъжностни лица далеч не разполагат с властта, която очакваме да имат. Както е обяснено от The Epoch Times, истинската власт всъщност принадлежи на неизбраните администратори. Това е мястото, където трябва да се случи истинското почистване: 15

„Сега е доста очевидно, че имаме работа със звяр, който включва медии, технологии, нестопански организации и мултинационални и международни правителствени агенции и всички групи, които те представляват.

Въпреки това, нека се заемем с най-очевидния проблем тук: административната държава... [E]избраните политици са числено превъзхождани и надхитрени от всички страни, само се преструват, че управляват, когато всъщност действителните държавни дела се управляват от опитни професионалисти с постоянни позиции...

Точно както залозите са високи, така и проблемът с прилагането на решение - представителната демокрация като средство за повторно получаване на самата свобода - също е изключително труден... Всъщност цялата система изглежда нагласена срещу промяна.

Започва с постоянния персонал на Капитолийския хълм. Това е племе. Местят се от офис в офис. Всички те се познават, както и постоянният персонал на бюрокрациите, които обслужват Конгреса, и те, от своя страна, имат близки отношения с постоянния персонал на изпълнителните бюрокрации, които от своя страна имат близки отношения с медиите и корпоративните ръководители лобиране пред члена на Конгреса.

Наивниците, колкото и да са умишлени, бързо се обкръжават. По същество това се случи с Доналд Тръмп. Той смяташе, че като президент ще бъде като главен изпълнителен директор не само на цялото правителство, но и на цялата страна. След месеци му беше показано друго...

Именно затова трябва както никога досега да се фокусира върху проблема за административната държава. Трябва да се проникне и да се разглоби парче по парче.

Това ще включва не само постоянни разследвания, но и смели законопроекти, които търсят не съкращения, а пълно лишаване от финансиране на цели агенции една след друга. Това ще е необходимо, за да направим истинска промяна...

В крайна сметка това, което е по-силно от политически промени и дори изборни катаклизми, които твърде често се провалят чрез подривна дейност, са драматичните промени в общественото мнение.

Всяка институция в крайна сметка се подчинява на това, поради което научните изследвания, образованието, страхотната журналистика и компетентните медии, плюс мрежите за приятелство и организирането на общности, всъщност може да са по-основополагащи от изборите. Всичко това започна и се разраства. В това се крие истинската надежда.“

Осъзнайте къде се крие истинската ви сила

Независимо коя партия държи властта, моля, осъзнайте, че силата ви като индивид се крие във вашите лични ежедневни решения. Политиците казват какво е необходимо, за да бъдат избрани, въз основа на проучване на точките за говорене. Точките за публично говорене на един политик непрекъснато се „развиват“ и рядко са в съответствие с техните действия, които облагодетелстват техните корпоративни спонсори.

Също така осъзнайте, че създаването на разделение между хората е част от внимателно организиран план, който работи в полза на олигархията, така че наистина трябва да станем по-умни за това как се ангажираме в политическия процес и да избягваме да се поддаваме на техните внимателно изградени и сложни стратегии, които ни ограничават от постигане на промените, които искаме и от които отчаяно се нуждаем.

Докато се дърпаме един за друг, това ни отвлича от анализирането и справянето с основната система, която създава проблемите на първо място. Така че нека хората да си кажат мнението. В крайна сметка контролиращите интереси пишат законите и плащат на политиците да ги приемат. Но знанието е сила, така че използвайте знанията си, за да поемете контрол там, където всъщност е най-важно – на местно ниво.

Силата на индивида е жива и здрава дори в тази дълбоко погрешна система. Той става ваш, като излизате ИЗВЪН системата с всяко решение и покупка, които правите. С всяко действие, което предприемате, вие също давате пример за следване от другите, като по този начин се превръщате в агент на промяната в собствения си тесен кръг от семейство, приятели и познати.

В крайна сметка нашите колективни действия ще създадат промените, които са толкова отчаяно необходими, а мисленето на местно ниво в крайна сметка ще има глобален ефект.

Не забравяйте, че индустриите, които в момента купуват нашите политици и пишат свои собствени закони, не могат да запазят властта без вашата постоянна финансова подкрепа. Въпреки че може да нямаме значителен избор как нашите данъчни вноски се разпределят към тези индустрии чрез субсидии и договори, ние имаме много силно влияние, като правим отговорни покупки всеки ден.

Оттеглете тази подкрепа и вие автоматично преразпределяте финансовата власт към добронамерен бизнес, съобразен с вашите основни принципи. Идеален пример за това е, когато купувате местно отгледани храни от органичен фермер.

Вие давате възможност на този фермер да продължи да отглежда храни за общността, които поддържат възстановяването на околната среда и човешкото здраве, и лишавате от власт големите производители на нежелана храна, които упражняват неправомерно влияние върху селскостопанската политика. Тук се крие вашата истинска сила.

Хранителната независимост е ключът към други форми на независимост

Време е да се противопоставите, да излезете от глобалистките и федералистките системи, като започнете от вашата храна. Ако не можете да отглеждате сами, опознайте фермера, който може. Дръжте парите си във вашата общност; колкото по-близо толкова по-добре. Кисинджър го каза най-добре: 16

„Контролирайте петрола и ще контролирате нациите; контролирайте храната и вие контролирате хората.

Ако не ви харесва състоянието на нацията (или света), спрете да ядете преработени и ултра преработени нездравословни храни. Някои може първоначално да си помислят, че това решение няма да има нищо общо с нищо, което не е наред в света, но ако наистина се замислите, ще разберете, че колкото повече независимост придобивате с храната си, толкова повече независимост ще създадете в и други области.

Тъй като храната е толкова мощна форма на контрол, прекъсването на този контролен механизъм ще има вълнообразен ефект, който се простира навън в много други индустрии и области на дейност, включително политическата арена.

Докато навлизаме в 2023 г. и след това, местната продоволствена сигурност ще бъде по-важна от всякога, тъй като  недостигът на храна и гладът в световен мащаб  са на прага ни. Така че, подгответе се. Ако не го направите, много от вашите възможности ще бъдат елиминирани, тъй като ще бъдете принудени да приемете глобалистката стандартизация на хранителната система или да гладувате.

Източници и препратки

  • 1,  6  демократи срещу Дневен ред 21 на ООН
  • 2  Конференция на ООН за околната среда и развитието, Рио де Жанерио, Бразилия, 3-14 юни 1992 г., Дневен ред 21 (PDF)
  • 3  Доклад Конференция на ООН за околната среда и развитието, том 1, Резолюции, приети юни 1992 г. (PDF)
  • 4  Цели на ООН за устойчиво развитие
  • 5  Доклад на цифровата библиотека на ООН Конференция на ООН за околната среда и развитието, том 2, сборник с доклади от конференцията
  • 7  Ние Форум 14 януари 2016 г
  • 8  Ние Форум 4 юни 2020 г
  • 9  Twitter Маргарет Тачър 24 октомври 2022 г
  • 10  Новини извън мрежата
  • 11  демократи срещу актуализацията на обжалването на Дневен ред 21 на ООН
  • 12  Twitter Polimath 23 октомври 2022 г
  • 13  Институт Браунстоун 23 октомври 2022 г
  • 14  Националният пулс 16 юли 2022 г
  • 15  Epoch Times, 23 октомври 2022 г. (Архивиран)
  • 16  Investmentwatchblog.com 20 юни 2012 г





Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Да, логично е,
07.12.2022 12:47
Но, невярно. Не можеш да пробуташ този план 21 за спасение от кризата на капитализма, чрез ликвидацията му. Това е просто оксиморон, или софистика, наречете го както искате, но е утопия! Абе, философи нямате ли в Западното общество, че трябва ние да ви отваряне очите?
цитирай
2. zahariada - Да
08.12.2022 08:13
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39962638
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930