Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2022 16:51 - МВР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ С ПОЖЕЛАНИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1064 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
МВР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, ЗАЩОТО НЕ ИСКА!

Преди няколко години замерях депутатите с развалени домати, понеже отказаха да вземат отношение против продажбата на шофьорски книжки на неграмотни, неадекватни и ислямисти, вследствие на което се избиват и ранявата хиляди български граждани, а десетки хиляди се осакатяват. Стигна се дотам, че двама прокурори потвърдиха това престъпление.
И какво от това?
Продажбите продължават, а служителите извадили на бял свят тези престъпници бяха изхвърлени от работа, като един от тях спечели делата за възстановяване на работа и ПЕТ ПЪТИ !!! го уволниха дисциплинарно!
Има ли наказани?
Естествено-НЕ!
МВР отдавна се е превърнала в ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, каквато е и ПРОКУРвАТУРАТА, под каскета на хаЙВАН ГеЙШЕВ!
Сега ситуацията не е по-различна. И понеже става дума за страшно много пари всичко ще пошуми, пошуми и ще кротне.



Гласувай:
3



1. exo - Трябва една кръгла софра да напр...
26.08.2022 17:57
Трябва една кръгла софра да направят и да те поканят да им разкажеш за плана "Зигота".
цитирай
2. attila - КУРВИТЕ от МВР и Педерастите от ДАНС са Руски Курви и ПЕДЕРАСТИ !
26.08.2022 18:16
ДА СЕ ЗНАЕ !

МВР е Престъпна Организация, Създадена от Престъпници, Генерираща ПРЕСТЪПНОСТ !

Народната МИЛИЦИЯ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯ а КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ Останаха Същите !

Днес Само Децата и Внуците на КУРВИТЕ и ПЕДЕРАСТИТЕ Заработващи Там са Новия ПРЕСТЪПЕН Състав на МВР !

Как се Изгради Еничарския КОРПУС на МВР от Безродни, Безпризорни и Безобразовани КОПЕЛЕТА:

Постановление на МС от 10.09.1944 Узаконява Формираната Предния Ден от ПАРТИЗАНИ и КОМУНИСТИ Народна МИЛИЦИЯ !

До Средата на Септември са Уволнени 30 000 от Старите Служители на Полицията, Много са Арестувани, Част от тях са УБИТИ !

БЪЛГАРИ Помнете !

В МВР само КОПЕЛДАК !

В ДАНС само КУРВОЛЯК !

ТРЕПИ МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА !

МВР е Еничарски Корпус от Безродни и Безобразовани КОПЕЛЕТА !

ДАНС е Педерастко Сборище от Агенти на ДС, КДС, НСС и Потомствата им !

КУРВИТЕ-Доносници от ДС, НСС и ДАНС Първо се ИЗНАСИЛВАТ,след Което им се Режат ГРЪКЛЯНИТЕ !

КОПЕЛЕТАТА-Престъпници от ЦСБОП,НСБОП и ГДБОП Директно им се Пръскат ЧЕРЕПИТЕ, Като на УБИЕЦА от СОБТ Емил Шарков !

За Семействата на Курвите от ДАНС и Копелетата от ГДБОП е Безмислено да Споменавам, то е Ясно:ИЗБИВАТ СЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО !

Ставайки КОПЕЛЕ от МВР Или КУРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК ! Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК Поне Още Пет Поколения !

Не Случайно над 70% от Кадровия Състав на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се Формира от Потомствени Милиционерски КУРВИ, Тоест Доказани КУРВИ Разсли в "Семейства" на КУРВИ.


Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/p o l i c e.h t m l

цитирай
3. blagoalex - Висаджията Младен Маринов и Червения Раптил Иван Демерджиев
29.08.2022 13:01
Червеният Раптил адвокат Иван Демерджиев систематично отказва да обяви незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури в случаите на осъждане на убиеца, терорист и престъпник Бойко Методиев Борисов се състой в нарушения на функциите на прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефнов Цацаров/ определени в член 46 ал. 2, т. 1 от НПК съгласно който прокурора ръководи разследването и осъществява постоянен надзор за законосъобразното му своевременно провеждане , като наблюдаващ прокурор, на който са предоставени всички доказателства и мотиви посочени от служителите от МВР. Главния Прокурор на РБ Иван Стоименов Гешев и прокурора на Мафията Сотир Стефанов Цацаров отказват да изпълнява функциите си на прокурор, като едновременно нареждат на другите прокурори от СГП и т.н. да не изпълняват задълженията си. Поради това всички прокурори замесени в умишлен отказ да изпълняват функциите си подлежат на наказателно преследване, тъй като извършват престъпления от общ характер. Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурора от Иван Стоименов Гешев и неговият предшественик Сотир Стефанов Цацаров определени в член 145 ал. 1, т. 1, т. 2, т. 3 , т. 4 , т. 5 , и точка 6 - да прилагат предвидените от закона мерки при наличие на данни , че може да бъде извършено престъпление от общ характер или друго закононарушение от Закона за Съдебната Власт ( ЗСВ) за които са предоставени всички доказателства и мотиви описани от органите на МВР. Прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефанов Цацаров и техните подчинени отказват да изпълнява функциите си на прокурор и поради това подлежат на наказателно преследване.
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурорите определени в член 46 ал. 2, т. 3 от НПК съгласно, които функции прокурорите, като главния прокурора Иван Стоимено Гешев и реципрочно Сотир Стефанов Цацаров преди това инструктират прокурорите да не участват в съдебното производство, като държавен обвинител срещу Бойко Методиев Борисов, Делян Славчев Пеевски въз основа на документи представени от МВР за неговата престъпна дейност не само в кражба на стотици милиарди левове , създаване на организирана престъпност на всички нива на държавната власт и убийства лично организирани от него и по този начин прокурорите в РБ отказва да изпълняват функциите си, като държавен обвинител и поради подлежат на наказателно преследване за престъпления от общ характер с особенно опасни за националната сигурност на РБ последици , които лицата Бойко Методиев Борисов и всички останали лица свързани с него са нанесли вреди на Република България за трилиони евро.
Поради това Министерство на Правосъдието на РБ и Министерство на Вътрешните работи , както и Министерство на отбраната и други държавни агенции като ДАНС, ГДБОБ и други са длъжни да арестуват и подведат под наказателна отговорност всички досегашни главни прокурори на РБ и техните заместници в това число и магистрати , и да бъдат моментално отстранени от длъжност включително и адвоката Иван Дерменжиев назначен от Червената Мафия да не право нищо и всички убийци, терористи и крадци членуващи в комунистическите партии като БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да станат недосегаеми и да въртят чекръка на изборните измами.
цитирай
4. blagoalex - Висаджията Младен Маринов - убиец и терорист
29.08.2022 13:05
До днес умишлено не е разкрито убийството на зам. главният прокурор Васил Миков. Веднага след неговото убийство, което е извършено по поръчка на лицата Бойко М. Борисов, Сотир Цацаров и Иван Гешев и според някой източници е извършено от бандита от ВИС Младен Маринов, тъй като в апартамента на Васил Миков влизат прокурори , които нямат право да извършват разследване на картината на убийството извършена в неговият апартамент. Васил Миков е познавал гореспоменатото лице което го убива и набързо организира неговото самоубийство. Убийството на зам. главния Прокурор Николай Колев което беше извършено по поръчка на Главния Прокурор Червен Раприл Филчев и се знаят извършителите , както и списъка на съучастниците един от който е Бойко Методиев Борисов известен масов убиец и терорист, включително и ядрен терорист са ненаказани от Българската Правосъдна система тотално контролирана от Организираната Престъпност създадена от Червената Комунистическа Московска Мафия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741752
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031