Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2022 10:11 - ОЧАКВАМ ДА ВИДЯ НАЙ-ПОЗОРНИТЕ ИЗБОРИ НА 2-РИ ОКТОМВРИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1577 Коментари: 9 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПЛАНЪТ "ГОЛГОТА" ОТИВА КЪМ СВОЯ ФИНАЛ

За плана "Голгота" българските "медии" упорито мълчат. Все едно не съществува.
А той илезе на финалната права. Достатъчно е да се спомене войната в Украйна и рязкото активизирана на руската агентура.
Всъщност, Русия очакваше светкавична победа в Украйна и сега Путин се чуди как да оправдае това, защото пасианса за възстановяването на т. нар. "социализъм" се обърка тотално.
Руската агентура в лицето на държавния празноглавец Гадев се опитва да помогне максимално на изтърбушения план като максимално притиска служебното си правителство да върши идиотизми около газа и горивата.
В същото време агентурата в политическите партии в лицето на Костя Копейкин и "ВГъзраждане" и ген. Янев и неговият "Български вГъзход" ще се опитат да купят максимален брой заблудени овце, включително и най-вече от електората на Нинова.
Очаквам в основата на предизборната им тактика да стоят две линии-безумна критика на САЩ и капитализма и идиотски рев да се "възстанови" т. нар."социализъм".
Не знам дали ще успеят, но тези избори ще бъдат опит за тотална фалшификация.



Гласувай:
4



1. exo - Разбира се, че не съществуват. Тоя ...
24.08.2022 11:04
Разбира се, че не съществуват. Тоя план го има само в твойта глава при кръглите софри.
цитирай
2. bosia - До горния пръдльо Милен Денев отТърново
24.08.2022 12:00
Пръдльо,
Пишеш, че си от Търново, но такъв град в България няма. Има Велико Търново.
Що се отнася до план "Голгота" дори не си направил опит да провмериш в интернет за него!
Предполагам, че хората около теб носят противогази. Иначе просто няма да издържат вонята ти!
цитирай
3. tonsunka - Босия, а защо тоя тъп народ гласу...
24.08.2022 14:31
Босия, а защо тоя тъп народ гласува?
Ако активността е 10%, всяка власт ще е нелетитимна. Призовавай да не се гласува.
цитирай
4. bosia - Селекцията на нацията ни е такава
24.08.2022 15:20
Селекцията на българската нация, по-скоро антиселекцията, е такава.
Тя започва в края на 9 век с приемането на т. нар. "Източно православие", създадено като уж религия от император Константин 1-ви презъ 337 г. По този начин той подчинява църквата на държавата и се саморазправя с мислещите и действени граждани. В тази "религия" е прокарано и робството под формата на "крепостничество" и започва избиването и прогонването на павликяните, а по-късно и на манихейците.
Когато в 864 г. княз Борис /Михаил/ приема от Византия т. нар. п"източно православие" той избива 52 болярски български рода до крак, понеже отказват да сменят вярата си. След това погва богомилите.
Този процес на избиване и прогонване на мислещите и непокорни люде не е спирал и досега.
Писал съм в дневниците си за това преди 50 години.
Затова не задавай такива въпроси.
цитирай
5. vladtepes - За католицизма
24.08.2022 18:11
Неслучайно бащата на английската демокрация Хенри VIII е създал независима национална църква с цел да спаси народа си от папския произвол. При православието папски произвол е невъзможен, тъй като няма върховен лидер на всички православни църкви и царят може лесно и бързо да смени патриарха, ако действа против националните интереси. Примерно дядо Иван неправилно наречен Грозни сменя патриарха, който е присвоил дарения за църквата и е отказал да благослови успешната операция срещу организираните престъпни групировки в Новгород (Новгородски погром). Католически крал не би могъл да смени епископа за да защити националните интереси.
цитирай
6. bosia - до горното Дракулче
25.08.2022 11:16
Явно, Дракуле, си чел само руския прочит на световната история. Не бих се учудил ако напишеш, че Украйна е нападнала Путин!
цитирай
7. blagoalex - Товарищ Нинова Корнелия и нейните лъжи в едно с товарищ Митрофанова и укр. посланик -кагебешници
25.08.2022 19:13
Товарищ Нинова Корнелия се опитва да лъже и то без крайно глупаво с мисълта, че ще и се размине в кражбите на милиарди щатски долари платени от нас американските граждани и въобще да не се опитва да се прави на вода ненапита. Що се касае за украинският посланик Виталий Москаленко – украински евреин ( кагебешник)а той е същият юдомасон кагебешник като другарката Митрофанова- посланик на Русия така ,че това което си говорят е едно , но никой открито не говори за фактите, че оръжието което го плащаме ние народа на САЩ , чрез юдомасонската мафия и българската червена юдомасонска мафия отива неизвестно къде и твърде вероятно чрез оръжейните търговци на Израел да отива в ръцете на терористи от трети държави. Нека да не забравяме , че тази " фони балони" война на юдомасоните се извършва срещу християнското население на Украйна , което да бъде изгонено и на негово място да се заселят хсидите и съветските еврей от Израел или новият Израел № 2 вече е създаден. това е Луганска Еврейска Народна Република , Днепровска Еврейска Народна Република признати от юдомасоните Зеленски и Путин Шаломович. Е драги българи разбрахте ли , че Червената депутатка известната измамница, убиец и терорист Корнелия Нинова агент на Съветската Червена Мафия организира и извършва терор и геноцид не само срещу ВАС драги българи , но и срещу Украинският и Руски народ с цел оръжието, което тя изпраща в Украйна с пълното знание на Руските и Украински ( и израелски ) тайни служби да бъде използвано за масово унищожаване на християнското население в Украйна и Русия с цел да се освободи територия за държавата Израел № 2, където да се насели основно от тъй наречените измислени евреи , наричащи се хазари( талмуди). Тези милиарди долари, които тя открадна се плащат от данъците на гражданите на САЩ или откраднати от бюджета на САЩ с помощта на юдомасоните от конгреса и сената на САЩ. И тук сега идва най големият проблем , аз като гражданина на САЩ искам комунистическата терористка Корнелия Нинова , измамница и крадец на милиарди долари от американските граждани да бъде арестувана и съдена в САЩ, като терорист и убиец , която умишлено е откраднала милиарди долари от САЩ и ги е сложила на офшорните си сметки , като юдомасона Зеленски. Е сега товарищ Корнелия Нинова можеш ли да попиташ товарищ Зеленски и товарищ Путин Шальомович ти ли да си носиш въжето с което да те обесят гражданите на Русия и Украйна или ти ще си го донесеш. Е жалко , че ти освен да крадеш и а убиваш друго не можеш освен да изпълняваш директивите на Юдомасонската Червена Мафия , като твоите млечни братя Бойко Яшарчето и Румен Радев- известен червен московски раптил.- измамник , който също си търси въженцето.

цитирай
8. blagoalex - Бойко Яшаров Борисов , Ружа Игнатова и Цветелина Игнатова са част от МОПГ на Червената Мафия
25.08.2022 19:16
Е Червеният Раприл ,убиец и измамник и ядрен терорист Бойко Яшарчето - Борисов които открадна над 100 милиарда евро от ЕС и България , като едновременно сключваше сделки с юдомасонската терористична организация Газпром и Росатом и заедно с тях откраднаха от ВАС драги българи чрез съвместни престъпни схеми стотици милиарди евро. Спомнете си как дебелата Берта- Теменужка Петкова, и Бойко Яшарчето пътуваше до Москва при юдомасона Путин Шаломович за да подписва договори във ваша вреда не само с Газпром , но и с Росатом - друга юдомасонска терористична организация , чрез която Ви откраднаха над 2 милиарда евро по схемата взимай парите и бягай т.е. НЕК плати за АЕЦ Белене неустойки от 2 милиарда които никъде не съществуват по престъпна схема разработена съвместно с Росатом - разбирай еврейчетата на Путинчо. Виж блога :blagoalex.blog и прочети защо Червените Раптили - като Бойко Яшаров Борисов, Теменужка Петкова- Дебелата Берта , Румен Радев - агента на ГРУ отказаха да отговорят на въпросите на Браян Алексис , които доказват схемата за кражбата на над 2 милиарда евро , които ги платиха с вашите пари драги българи. Е това са вашите терористи, убийци и бандити които вие вместо да ги изправите на стената и унищожите цялата тази престъпна *** от Червени Мафиоти вие им разрешавате да продължават да Ви убиват. Те на отговориха защо внасят от ядрената терористична държава Русия рециклирано ядрено гориво , което го внасят мафиотите на Борисов и дебелата Берта на цената на свежо ядрено гориво . Вижте блога :gikotev.blog
цитирай
9. blagoalex - Чекръка на изборните измами в съветският концлагер РБ оркестрирани от КГБ
25.08.2022 19:20
Никакви пари няма да се отпускат за изборите на 02 Октомври 2022 тъй като те ще отидат за организирано фалшифициране на изборите. Служебното правителство е избрано от Червената Мафия и няма да приемем това правителство като законно тъй като то е създадено от организирани престъпници, които не са избрани от народа. Основната цел на това преходно комунистическо правителство е да фалшифицира изборите и отново Червената Мафия да изпие и последната кръв на вашите деца и Внуци. Това са те убийци, крадци и терористи подложили на тотален геноцид българското население. Затова се обръщаме към ВАС драги българи за гражданско неподчинение. ДА не се допуска машинно гласуване в никакъв случай, тъй като по този начин те фалшифицират изборите. Искаме бюлетини в които да се пише , че лицата които не искат да гласуват за престъпната Червена Мафия като БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да зачеркват с черено тези политически партии , като врагове на българският народ, този текст трябва да бъде поставен на избирателните бюлетини. Текста на избирателните бюлетини трябва да мине на всеобщ референдум и обсъждане шест месеца преди изборите. Искаме пълна забрана на машинното гласуване. Искаме създаване на Граждански комитет за защита на българският народ , който да контролира престъпните действия на Червената Мафия и да ги обявява за умишлено фалшифициране на изборите и да иска прекратяване на изборите поради умишленото им фалшифициране. Всички политически партии принадлежащи към Червената мафия и описани по горе да предоставят банковите сметки от къде са пристигнали парите им за участие в изборите. Всички политически партии на Червената Мафия БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да върнат парите , които те без разрешение на българският народ използват за фалшифициране на изборите преди тези насрочени от представителя на Червената Мафия - червеният агент на Москва ( КГБ и ГРУ) Румен Радев доказан измамник самоизбирал се за президент на РБ, чрез изборната измама с помощта на машинно гласуване манипулирано от Червената Мафия. Всяко едно неизпълнение на исканията описани днес ще го считаме за умишлен престъпен акт на геноцид срещу българският народ.
Представителите на Червена Мафия като БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да нямат достъп до националната телевизия и радио , а да се даде ефир по националата телевизия и радио на представителите на Комитета за защита на българите да разкриват измамите и престъпленията на Червената Мафия , контролиращи тотално медийното пространство чрез БТВ телевизия на червения мафиот Деляна Славчев Пеевски, Нова телевизия контролирана от мафиотите братя Домусчиеви хора на мафиота Бойко Борисов – Яшаров. , Bulgarian Air TV, Evrocom, Ataka TV, 24 часа, и т.н. и вестниците 24 часа, Телеграф, Дума, Труд и т.н. собственост на мафиота Делян Славчев Пеевски.
Е драги българи разбрахте ли , че Червената депутатка известната измамница, убиец и терорист Корнелия Нинова агент на Съветската Червена Мафия организира и извършва терор и геноцид не само срещу ВАС драги българи , но и срещу Украинският и Руски народ с цел оръжието, което тя изпраща в Украйна с пълното знание на Руските и Украински ( и израелски ) тайни служби да бъде използвано за масово унищожаване на християнското население в Украйна и Русия с цел да се освободи територия за държавата Израел № 2, където да се насели основно от тъй наречените измислени евреи , наричащи се хазари( талмуди). Тези милиарди долари, които тя открадна се плащат от данъците на гражданите на САЩ или откраднати от бюджета на САЩ с помощта на юдомасоните от конгреса и сената на САЩ. И тук сега идва най големият проблем , аз като гражданина на САЩ искам комунистическата терористка Корнелия Нинова , измамница и крадец на милиарди долари от американските граждани да бъде арестувана и съдена в САЩ, като терорист и убиец , която умишлено е откраднала милиарди долари от САЩ и ги е сложила на офшорните си сметки , като юдомасона Зеленски. Е сега товарищ Корнелия Нинова можеш ли да попиташ товарищ Зеленски и товарищ Путин Шальомович ти ли да си носиш въжето с което да те обесят гражданите на Русия и Украйна или ти ще си го донесеш. Е жалко , че ти освен да крадеш и а убиваш друго не можеш освен да изпълняваш директивите на Юдомасонската Червена Мафия , като твоите млечни братя Бойко Яшарчето и Румен Радев- известен червен московски раптил.- измамник , който също си търси въженцето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11793161
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930