Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08 11:27 - КОСТЯ КОПЕЙКИН ТВЪРДИ, ЧЕ "вГъзраждане" ЩЕ БЪДЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 884 Коментари: 8 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НО НЕ КАЗВА КОГА И КЪДЕ

А отговорът е лесен.
Да, той ще бъде първа политическа сила съвсем скоро.
На две места:
В Централния софийски затвор
В Сливенския женски затвор.
И ако се коалира с Бай Пуйко Борисов ще има и квалифицирано мнозинство колко пъти Бай Ставри да го обслужва!Гласувай:
41. gardener - Босият, по добре разказвай за ДС в СДС или за там, каквото имаш спомени
10.08 11:38
Босият, подценяваш матряла. Ти беше от Ст. Загора, щото познавах учителката ти по литература... Златева, ако не греша. Сега се сети, колко бяха хората, които четяхте книжки и колко са днес, днес клонят към 0, а Копейкин е точно изпълзял от онова време когато неговата генетична родственост клонеше към 0 в четенето на книжки, въпреки, че се е изучил във второкачествени вузове със съмнителни кадри и знания, със сигурност не е чел книжки, поне тези, които трябва. Такова фекално произведение между чистачка и шофьор е обикновено лузърско изчадие, което за да стане от по-висок джендър или наскочи произхода си и знанията си е готово на всяка мерзост, която можеш да си представиш и дори повечето хора не могат да си представят. Копейкин е глътка въздух за точно тази маса хора, които са отритнати от днешното общество, ти самият си част от тази група, щото така си избрал и не си реализирал потенциала си, който някога ти бе даден като депутат ли беше от СДС. Т.е. ти днес си против Копейкин, защото той се вмества в твоята ниша, ти трябваше да водиш масите и т.н и т.н., а не този прилепчив(към силните на деня - май беше от МВРО по едно време, не ти, а копейката), хитър и по гагаузки мръсен индивид, Босият.
цитирай
2. gardener - И щото знам, как ще реагираш
10.08 11:54
(остро), ще те похваля. Никога не си бил депутат. Винаги си бил изключителен човек, четящ много, много. Пиел си, но си пиел от мъка по робския ни живот. Ти си пример за всеки борец, ти си прероден възрожденец, твоята грешка е, че не стана художник, примерно, а се опитваше да си поет, писател и т.н., комунягите на пускаха фандък там, защото това е тяхната ... почва да инженерстват и да създават хора като Копейкин - дипломиран историк, а ти с 3 години СУ и без диплом. Ти щеше да бъдеш като художник нещо като ... Гюстав Климт за България, човече. Един ден, ако вървим към добро, ще има кръстена улица на теб и паметник - ти с брада и роба, сочещ бъдещето като Патриарха... Бъде здрав и се бори, малко останахте такива чепати човеци. Да не забравя, не трябваше да се свързваш с доктора, сега ще пишеш, че не бил ДС мръсник, но си беше ДС мръсник и това ти изяде главата, както и самият ти си я ядеш и до днес.
цитирай
3. bosia - до гарденер
10.08 13:41
Още от второто изречение сипеш неточности, да не кажа лъжи.
Учителките ми по български и литература бяха Кожухарова и Ленкова.
Депутат не съм бил, понеже отказах и продължавам да отказвам на СДС и останалите. Знам за плана "Голгота" и Живков, по негово настояване ми е показвал писмата си от Андропов, където се обяснявя/заповяда/ какво и как да се прави.
Що се отнася до Тренчев, знам прекрасно кой е и какъв е. През 1989 г. затова ме държаха в ГСУ и ЦСЗ, за да може той да изземе "Подкрепа".
Имам 14 международни литературни награди и нито една българска, което е показателно.
Не си ям главата, защото имам навика всичко да обмислям в най-щироко разнообразие, за да не бъда изненадан.
Ако исках да "водя масите", както твърдиш, и сега мога да го направя, но не това е стратегическата ми цел.
Що се отнася до пиенето, покажи ми поне един човек, който ме е виждал пиян през последните поне 40 години.
Моята цел е да се смени категорично модела на държавата ни и това може да стане само по един начин-Национална кръгла маса от експерти без участието на т.нар. "политически партии"
цитирай
4. gardener - пак, здрасти, БосияТ,
10.08 14:40
усетих, че ще те ядосам, защото си ... чудя се как да те нарека за пореден път, със сигурност не си толкова хубав, че да ми харесваш, явно са ме излъгали за учителството върху теб, по причина да се направят на значими старозагорци. Всъщност, в Стара Загора повечето ти познанства, явно са били другари и доносници постфактум, шегувам се неподходящо. Заеби, червените изроди са си същите и днес, те не се променят, пиенето Босият е част от червените мурафети да те изтипосат боклук, знам, че не пиеш, щото ако пиеше щеше и да се биеш, а ако се биеше, щяха да те убият при неизбежна отбрана, следващото е, че си луд и последното е, че си крадец - обикновен битов крадец като циганите, това са А и Б на ДС мурафетите, за тях трябва да пишеш. А говното копейка го остави, то само ще се наебе като тиквата, изродите от ДС работят по руски КГБ тертип, я видео ще се появи за Радев с двете циганки, я нещо друго, дерзай, както се казваше едно време.
цитирай
5. bosia - до морския удавник
10.08 15:52
Изпрати ми имената и адреса си, за да се видим в съда! Тогава ще видим кой чий копой е.
Я, да видим стиска ли ти?
цитирай
6. bosia - до гарденер
10.08 15:55
Защо реши, че съм ядосан?
Освен това не си падам по мъже.
Достатъчно е да знаеш, че имам 5 дъщери и 8 внука.
Засега.
цитирай
7. blagoalex - Червената мафия се готви за тотални изборни измами
11.08 20:58
Никакви пари няма да се отпускат за изборите на 02 Октомври 2022 тъй като те ще отидат за организирано фалшифициране на изборите. Служебното правителство е избрано от Червената Мафия и няма да приемем това правителство като законно тъй като то е създадено от организирани престъпници, които не са избрани от народа. Основната цел на това преходно комунистическо правителство е да фалшифицира изборите и отново Червената Мафия да изпие и последната кръв на вашите деца и Внуци. Това са те убийци, крадци и терористи подложили на тотален геноцид българското население. Затова се обръщаме към ВАС драги българи за гражданско неподчинение. ДА не се допуска машинно гласуване в никакъв случай, тъй като по този начин те фалшифицират изборите. Искаме бюлетини в които да се пише , че лицата които не искат да гласуват за престъпната Червена Мафия като БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да зачеркват с черено тези политически партии , като врагове на българският народ, този текст трябва да бъде поставен на избирателните бюлетини. Текста на избирателните бюлетини трябва да мине на всеобщ референдум и обсъждане шест месеца преди изборите. Искаме пълна забрана на машинното гласуване. Искаме създаване на Граждански комитет за защита на българският народ , който да контролира престъпните действия на Червената Мафия и да ги обявява за умишлено фалшифициране на изборите и да иска прекратяване на изборите поради умишленото им фалшифициране. Всички политически партии принадлежащи към Червената мафия и описани по горе да предоставят банковите сметки от къде са пристигнали парите им за участие в изборите. Всички политически партии на Червената Мафия БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да върнат парите , които те без разрешение на българският народ използват за фалшифициране на изборите преди тези насрочени от представителя на Червената Мафия - червеният агент на Москва ( КГБ и ГРУ) Румен Радев доказан измамник самоизбирал се за президент на РБ, чрез изборната измама с помощта на машинно гласуване манипулирано от Червената Мафия. Всяко едно неизпълнение на исканията описани днес ще го считаме за умишлен престъпен акт на геноцид срещу българският народ.
Представителите на Червена Мафия като БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да нямат достъп до националната телевизия и радио , а да се даде ефир по националата телевизия и радио на представителите на Комитета за защита на българите да разкриват измамите и престъпленията на Червената Мафия , контролиращи тотално медийното пространство чрез БТВ телевизия на червения мафиот Деляна Славчев Пеевски, Нова телевизия контролирана от мафиотите братя Домусчиеви хора на мафиота Бойко Борисов – Яшаров. , Bulgarian Air TV, Evrocom, Ataka TV, 24 часа, и т.н. и вестниците 24 часа, Телеграф, Дума, Труд и т.н. собственост на мафиота Делян Славчев Пеевски.
Е драги българи разбрахте ли , че Червената депутатка известната измамница, убиец и терорист Корнелия Нинова агент на Съветската Червена Мафия организира и извършва терор и геноцид не само срещу ВАС драги българи , но и срещу Украинският и Руски народ с цел оръжието, което тя изпраща в Украйна с пълното знание на Руските и Украински ( и израелски ) тайни служби да бъде използвано за масово унищожаване на християнското население в Украйна и Русия с цел да се освободи територия за държавата Израел № 2, където да се насели основно от тъй наречените измислени евреи , наричащи се хазари( талмуди). Тези милиарди долари, които тя открадна се плащат от данъците на гражданите на САЩ или откраднати от бюджета на САЩ с помощта на юдомасоните от конгреса и сената на САЩ. И тук сега идва най големият проблем , аз като гражданина на САЩ искам комунистическата терористка Корнелия Нинова , измамница и крадец на милиарди долари от американските граждани да бъде арестувана и съдена в САЩ, като терорист и убиец , която умишлено е откраднала милиарди долари от САЩ и ги е сложила на офшорните си сметки , като юдомасона Зеленски. Е сега товарищ Корнелия Нинова можеш ли да попиташ товарищ Зеленски и товарищ Путин Шальомович ти ли да си носиш въжето с което да те обесят гражданите на Русия и Украйна или ти ще си го донесеш. Е жалко , че ти освен да крадеш и а убиваш друго не можеш освен да изпълняваш директивите на Юдомасонската Червена Мафия , като твоите млечни братя Бойко Яшарчето и Румен Радев- известен червен московски раптил.- измамник , който също си търси въженцето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 10257026
Постинги: 3809
Коментари: 10438
Гласове: 6856
Архив
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31