Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2022 13:14 - БЕЗ СМЯНА НА ДЪРЖАВНИЯ МОДЕЛ У НАС ПРОМЯНА НЕ МОЖЕ ДА ИМА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2214 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 09.07.2022 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДА СЕ ОБЛАГОРОДИ СЕГАШНИЯТ МОДЕЛ НА ДЪРЖАВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ОБЛАГОРОДИШ СИФИЛИСА!

Виждали ли сте конска муха да събира мед?
А вярвате ли, че ако тя поиска може да го направи?
Въпросите не са хумористични, а са естествени в ситуацията, която се намира страната ни.
Вече 30 години българските политици обещават преди избори, че нещата ще се оправят.Само трябва да се сменят управляващите. Просто едни конски политически мухи трябва да сменят предишните конски политически мухи и нещата ще се оправят.
Този начин на мислене могат да имат само пълни тъпаци, силно зависими или престъпници. Конската муха няма нито необходимите инсрументи за събиране на мед, нито необходимата технология, и категорично няма такова желание
За съжаление, у нас управляват вече 30 години и трите посочени групи. Към тях се присъединява и една голяма част от българските граждани. Те, като Вуте, стоят в зоопарка пред жирафа и казват:
"ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА!"
Сегашният модел е създаден преди 40 години в лабораторията на КГБ по заповед на Юрий Андропов и се нарича план "Голгота".Той е създаден в един момент, когато т. нар. "социализъм" загуби битката със свободния пазар и нормалното мислене. Целта му е в рамките на 50 години да се създаде тайно един отвратителен модел на управление, който да бъде наречен "капитализъм" и да накара хората да поискат възстановяването на т. нар. "социализъм". Този модел е сведен до точни и задължителни правила към държавната администрация да мачка гражданите, повтаряйки им непрекъснато, че това представлява свободния пазар и демокрацията. При това положение хората са заставени или да приемат безпрекословно това, което става-или да напуснат страната си и да отидат да живеят в друга държава, започвайки от нулата. Тези неща точ в точ се съдържат в писмата на Андропов до Тодор Живков отпреди 40 години, които той ми предостави да прочета, по времето, когато бешепод домашен арест. За това съм писал и говорил много пъти.
Ако си направите труда да вникнете в това, което пиша и се опитате да си обясните това, което става през последните 30 години у нас, ще се убедите, че друго добро обяснение просто няма!
Ако искате и можете да го направите, разбира се.
Ще ви дам и жокер.
Държавите от бившия източен блок, които прогресират като Полша, Чехия и Словакия не приеха този модел и сега животът там е много по свободен, кечествен и сигурен отколкото у нас. За бивщата ГДР да не отварям дума.В това отношение добре би било да се разгледа полският опит.
Поляците бяха на последно място по стандарт на живота. Но направиха една продължителна Национална кръгла маса, избраха един програмен парламент, който с гласуването на решенията на Кръглата маса да ги узакони и избраха програмно правителство, което да реализира в съответните срокове новата стратегия за дългосрочно развити, нови срочни програми за създаване на нови държавни институции и съответните гаранции за това. Сега с поляците не можем да се сравняваме. А и нашите конски мухи не обелват и дума за това.
Затова още когато назначиха Желю Желев за президент аз му написах писмо, че е задължително да се направи нова Национална кръгла маса, за да се създаде качествен модел на държава, който да уточни точно и ясно целите, стратегията за развитие и съответните нови институции, които да гарантират реализацията му. Отговор не получих. Не получих отговор и от следващите президенти, включително и от сегашния пореден държавен празноглавец. Той устно ми каза, че не трябва нов модел, а нови конски мухи.
Помислете, ако можете, и ще се убедите, че без нова Национална кръгла маса нещата няма да се променят. Т. нар. "Политически партии не могат да участват в този процес, защото имаха на разположение 30 години да направят това, но категорично не пожелаха. Народното събрание им дава възможност да правят това непрекъснато вече 30  години, но те отказват категорично да го направят.
А вие продължавате да чакате конските мухи да ви събират мед!

ДОПЪЛНЕНИЕ
Получих препоръки, че една "здрава ръка" може да оправи България.
Това е заблуда.
Армията ни се намира в същото насипно състояние и дори да иска-не може да смени модела.Същото се отнася и за МВР и Съдебната система.
Те са част от модела.
Единствено Национална кръгла маса с активното участие на българите в чужбина и тяхното завръщане у нас може да промени модела на държавата и в рамките на 3-5 години да стабилизира нов модел, който може да тласне България в правия път!





Гласувай:
4



1. blagoalex - Съветските ционистки тайни служби тотално завладяха планетата и плана Голгота е малка част от него
08.07.2022 00:21
Това което се извършва в момента в съветският концентрационен лагер България е геноцид срещу българският народ. Мафията на Борисов и останалите комунистически съучастници тотално съсипаха всички сфери на нормален човешки живот. Продават тестове с неизвестен произход и разкарват кашони които като ги погледнеш от вън са до такава степен замърсени и вероятно бракувани отдавна за да тестват нашите деца в училищата е това е не само геноцид на който са подложени децата на България. Агента Буда - Бойко Яшаров Борисов , Румен Радев - агента на ГРУ и всички останали агенти внедрени и създали партиите СДС, БКП- БСП - партия която отдавна със закон трябваше да бъде забранена и всички останали тролчета на кукловодите на КГБ като ДПС, ИТН с мафиота Слави Трифонов и т.н. са едни и същи финансирани с пари получени по престъпен начин. Главния Прокурор Иван Кешев - Гешев заедно с временното правителство от агенти на ДС и КГБ не само , че не спряха да лъжат българският народ , но най нагло прикриват кражбите на стотици милиарди евро откраднати от България от партиите на ГРОБАРИТЕ. Е тролчета , парите които откраднахте от българите ще ви донесат това което не сте и очаквали. За всяко престъпление си има и наказание и не си мислете. че ще ви се размине. След като извършвате геноцид срещу нашите деца , ние няма да стоим и да гледаме. Бруталното манипулиране и фалшифициране на изборите от ГРОБАРИТЕ- ГЕРБ партията създадена с парите на известният мафиот наречен Тодор Живков - агент на Никола Гешев , внедрен от него в комунистическата партия през 1930 г. известен с истинското си име Сафир Яшаров Маруцин с което депозира през 1980-1981 г. откраднато от БГ 50 тона злато в Швейцарски банки. Едновременно същият мафиот - с цигански произход по майка Маруца и незаконен син на Фердинанд открадна в периода от 1962 до края на 2000 г. десетки милиарди долари валутни и материални средства да не говорим за пенсионният фонд на българите, който той го открадна и изнесе със самолетите на мафиота - " космонавта" Иван Иванов.
Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Корнелия Нинова също се облажи от тези кражби на милиони от ВТП и кражбата на сградата на Интерпред.
И така българи изборната измама доведе до още повече измами от Червената Мафия , както виждате нейните представители агента на ГРУ Румен Радев самоизбрал се за Президент на РБ чрез изборни измами дирижира сценария на танците на куклите на измамата наречени депутати в Народното събрание , които не са признати за законни представители на българският народ , който отказа да гласува за Червената Московска Мафия и нейните кукли и поради това над 90 % от българските гласоподаватели не са гласували в знак на протест. Вижте лицата на тези измамници агенти на тайните служби , ДС реципрочно на КГБ е това би трябвало да ви докаже , че светло бъдеще за ВАС и вашите деца няма да има докато не поискаме помощ от други велики държави на които сме готови да си платим с цената на един трилион долара откраднати от ВАС драги българи, но пък ще гарантираме светлото бъдеще на нашите деца и внуци и ще се изчистим от Червената Московска Мафия завинаги.
цитирай
2. kolevdobri - Има ли някъде в блога ти...
08.07.2022 14:57
...написано, какви идеи ще се дискутират на кръглата маса? Имаш ли програма? Бих искат да прочета нещо по тези въпроси.
цитирай
3. kolevdobri - А иначе, моята идея е проста.
08.07.2022 15:00
Всеки един високопоставен държавен служител - премиер, вицепремиери, министри и техните заместници, шефовете в съдебната система, главния прокурор и заместниците му, да се избират пряко, чрез перманентен вот. Днес не си доволен от главния прокурор, например, сядаш на компа и гласуваш против него. В края на всяко тримесечие автоматизираната система в ЦИК изчислява гласовете "за" и тези "против" и ако тези "против" са повече, главният прокурор си отива. Да идва следващият в списъка.
цитирай
4. vladtepes - За държавния модел
08.07.2022 18:08
Първо трябва качествен лидер с развито чувство за опасност и безкомпромисен към вътрешните врагове на държавата, които са най-опасни. Примерно като княз Борис I - избил цели родове боляри и Борил - провел мащабни антибогомилски събори с голям брой заточени богомили. За съжаление след тях са дошли слаби владетели, които са подценили опасността от вътрешния враг и се е стигнало до упадък.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11776439
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930