Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2022 14:24 - ВСЪЩНОСТ, "ГЕРБ" ТРЯБВА ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ НА РУСКИ, Т. Е. "ХЕРБ"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 967 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 02.07.2022 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ТОГАВА ВСИЧКО СИ ОТИВА ПО МЕСТАТА

Ако се чете на руски "ГЕРБ" се произнася "ХЕРБ" и тогава всичко си отива по местата.
Защото ХЕРБ е съкращение на "ХЕРБАРИЙ".
А хербарий е сбирка от всякакви буболечки, каквито са в действителност депутатите и избирателите на тази сбирка от инсекти. Там има конски мухи, кърлежи, миризливки, бълхи, въшки, гъсеници, глисти, тении и прочие, а една "дамска буба" им е парламентарен групов шеф със звучното име Дрисислава.
При това положение е естествено е да се обединят с другите вредни инсекти и болестотворни микроби от "вГъзраждане", новата сбирщина "Български вГъзход", ИТН /съкр. "и така нататък"/ става "ДОТУК" и исмаилчетата и да обявят новият модел на управление на вредните насекоми и паразити съвместно с вирусите ПП, БСП иДБ!



Гласувай:
3



1. blagoalex - Агента на ГРУ Румен Радев и агента Буда Бойко Яшаров Борисов танцуват казачок
30.06.2022 07:18
Това което се извършва в момента в съветският концентрационен лагер България е геноцид срещу българският народ. Мафията на Борисов и останалите комунистически съучастници тотално съсипаха всички сфери на нормален човешки живот. Продават тестове с неизвестен произход и разкарват кашони които като ги погледнеш от вън са до такава степен замърсени и вероятно бракувани отдавна за да тестват нашите деца в училищата е това е не само геноцид на който са подложени децата на България. Агента Буда - Бойко Яшаров Борисов , Румен Радев - агента на ГРУ и всички останали агенти внедрени и създали партиите СДС, БКП- БСП - партия която отдавна със закон трябваше да бъде забранена и всички останали тролчета на кукловодите на КГБ като ДПС, ИТН с мафиота Слави Трифонов и т.н. са едни и същи финансирани с пари получени по престъпен начин. Главния Прокурор Иван Кешев - Гешев заедно с временното правителство от агенти на ДС и КГБ не само , че не спряха да лъжат българският народ , но най нагло прикриват кражбите на стотици милиарди евро откраднати от България от партиите на ГРОБАРИТЕ. Е тролчета , парите които откраднахте от българите ще ви донесат това което не сте и очаквали. За всяко престъпление си има и наказание и не си мислете. че ще ви се размине. След като извършвате геноцид срещу нашите деца , ние няма да стоим и да гледаме. Бруталното манипулиране и фалшифициране на изборите от ГРОБАРИТЕ- ГЕРБ партията създадена с парите на известният мафиот наречен Тодор Живков - агент на Никола Гешев , внедрен от него в комунистическата партия през 1930 г. известен с истинското си име Сафир Яшаров Маруцин с което депозира през 1980-1981 г. откраднато от БГ 50 тона злато в Швейцарски банки. Едновременно същият мафиот - с цигански произход по майка Маруца и незаконен син на Фердинанд открадна в периода от 1962 до края на 2000 г. десетки милиарди долари валутни и материални средства да не говорим за пенсионният фонд на българите, който той го открадна и изнесе със самолетите на мафиота - " космонавта" Иван Иванов.

Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Корнелия Нинова също се облажи от тези кражби на милиони от ВТП и кражбата на сградата на Интерпред.
цитирай
2. blagoalex - Прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефанов Цацаров /
30.06.2022 07:23
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури в случаите на осъждане на убиеца, терорист и престъпник Бойко Методиев Борисов се състой в нарушения на функциите на прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефнов Цацаров/ определени в член 46 ал. 2, т. 1 от НПК съгласно който прокурора ръководи резследването и осъществява постоянен надзор за законосъобразното му своевременно провеждане , като наблюдаващ прокурор, на който са предоставени всички доказателства и мотиви посочени от служителите от МВР. Главния Прокурор на РБ Иван Стоименов Гешев и прокурора на Мафията Сотир Стефанов Цацаров отказват да изпълнява функциите си на прокурор, като едновременно нареждат на другите прокурори от СГП и т.н. да не изпълняват задълженията си. Поради това всички прокурори замесени в умишлен отказ да изпълняват функциите си подлежат на наказателно преследване, тъй като извършват престъпления от общ характер. Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурора от Иван Стоименов Гешев и неговият предшественик Сотир Стефанов Цацаров определени в член 145 ал. 1, т. 1, т. 2, т. 3 , т. 4 , т. 5 , и точка 6 - да прилагат предвидените от закона мерки при наличие на данни , че може да бъде извършено престъпление от общ характер или друго закононарушение от Закона за Съдебната Власт ( ЗСВ) за които са предоставени всички доказателства и мотиви описани от органиите на МВР. Прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефанов Цацаров и техните подчинени отказват да изпълнява функциите си на прокурор и поради това подлежат на наказателно преследване.
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурорите определени в член 46 ал. 2, т. 3 от НПК съгласно, които функции прокурорите, като главния прокурора Иван Стоимено Гешев и реципрочно Сотир Стефанов Цацаров преди това инструктират прокурорите да не участват в съдебното производство, като държавен обвинител срещу Бойко Методиев Борисов въз основа на документи представени от МВР за неговата престъпна дейност не само в кражба на стотици милиарди левове , създаване на организирана престъпност на всички нива на държавната власт и убийства лично организирани от него и по този начин прокурорите в РБ отказва да изпълняват функциите си, като държавен обвинител и поради подлежат на наказателно преследване за престъпления от общ характер с особенно опасни за националната сигурност на РБ последици , които лицата Бойко Методиев Борисов и всички останали лица свързани с него са нанесли вреди на Република България за трилиони евро.
Поради това Министерство на Правосъдието на РБ и Министерство на Вътрешните работи , както и Министерство на отбраната и други държавни агенции като ДАНС, ГДБОБ и други са длъжни да арестуват и подведат под наказателна отговорност всички досегашни главни прокурори на РБ и техните заместници в това число и магистрати , и да бъдат моментално отстранени от длъжност.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11775794
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930