Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2022 16:25 - Патрик Ланкастър отиде в територията на стоманодобивния завод в Авастол
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 723 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.05.2022 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Патрик Ланкастър отиде в територията на стоманодобивния завод в Авастол

„Вчера прекарах деня на територията на Азовстал и чух само една експлозия. - Ланкастър

от  Джим У. Дийн, управляващ редактор - 8 май 2022 г

https://www.youtube.com/watch?v=pkaOEgCZ3gI&feature=emb_imp_woyt

Първи поглед с първия западен журналист в Русия и контролираната от ДНР територия Азовстал Мариупол (специален доклад)

[ Бележка на редактора: Това е различен видеоклип на Lancaster по два начина. Няма интервюта и няма екшън сцени, тъй като в завода за стомана Мариупол беше тих ден, с нещо, което изглеждаше като прекратяване на огъня, след като предполагаемият последен от цивилните беше освободен.

Това е разказана обиколка на частите от завода в ръцете на войските на Донбас и руските войски, така че гледките са за нанесените щети, зловещата тишина, а след това имате някои изгледи „надолу в цевта“ на това, което са гледали бившите войски при взривяване един срещу друг.

Нямаше последващи действия по единствения вчера доклад за капитулация на батальон "Азов". Новините от южния фронт са леки, без много новини за фронта на Донбас или дори обичайните ракетни удари през нощта по съоръжения на Украйна, които са били толкова редовни.

Изглежда, че по-голямата част от руските и военните на Донбас получиха един ден за почивка, което не е лошо, когато частите непрекъснато атакуват и се защитават ... Джим У. Дийн]

image

По-горе: Massive Steel Plant, притежаван от олигарх и доста обезценен сега

Публикувано за първи път на 7 май 2022 г

След много месеци на интензивни боеве в Мариупол, боевете почти спряха от последното примирие, обявено вчера. 05/06/22.

Преди месец трябва да ви кажем как имаше интензивни улични битки в града, но ден след ден, тъй като ДНР и руските сили поеха контрола над все повече и повече части от града, сраженията се свеждаха до много малък джоб на града с само някои украински сили са в част от подземния завод на Азовстал с много цивилни.

Вчера прекарах деня на територията на Азовстал, чух само един взрив. Най-малко 12 цивилни бяха освободени от "Азов". В този репортаж ви показвам част от територията на Азовстол и разговарям с руските войници и войниците на ДНР, които се бият за Азовстал.

Сред местните жители се говори, че руските сили и силите на ДНР планират празнуване на Деня на победата на 9 май в Мариупол. Децата играят свободно по улиците в по-голямата част от града. Преди седмици Русия обяви победа в Мариупол.

Градът се почиства и вече някои райони започват да се възстановяват. Животът се връща в Мариупол. Изглежда, че е само въпрос на време заводът Азовстал и Мариупол вече да няма украински войски в него, така че няма съмнение, че големите сражения са приключили.

Сега е време нашият екип да продължи напред към някои от другите новини в Донбас и извън него


image Джим У. Дийн, управляващ редактор

Джим У. Дийн е управляващ редактор на Veterans Today , участващ в операции, разработка и писане, плюс активен график от телевизионни и радио интервюта.

Прочетете пълната биография >
Jim W. Dean Archives 2009-2014






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39989599
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31042
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930