Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2022 09:41 - ЗА СПЕЦПРОКУРАТУРАТА И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1960 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИЗХОДЪТ ЗА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ Е ВХОДЪТ НА ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР

Т. нар. "Спецпрокуратура" започнала проверка на ареста на Пуйко Борисов, Горанов и Арнаудова. Този рязък отчаян ход на ГеЙшев и прокурВатурата, обаче, само потвърждават искането за тяхното незабавно отстраняване.
Малко история.
СпецпрокурВатурата е създадена уж за борба с организираната престъпност. Ако това наистина беше така, то първата арестувана ОПГ щеше да бъде самата специализирана прокурВатура.
Защо?
В ИА АА/Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация"  са направили още преди години ОПГ за продажба на шофьорски книжки на лица без необходимото образование и умение да карат автомобил. Такива са продавани включително на ислямисти. Всичко това е ставало и става със знанието на министрите на транспорта и премиера Пуйко Борисов. Заедно с мои съмишленици работещи в системата разкрихме и изнесохме на бял свята тези ужасяващи факти, които водят до избиване и осакатяване на хиляди български и чужди граждани. Приведени са достатъчно доказателства как се дава/разбирай "продава"/ шофьорска книжка на човек, който  на изпита не спира на знак "Стоп", минава на червен сфетовар и кара в насрещното движение. Продадени са книжки и на лица, които не знаят нито български, нито който и да е европейски език. Всичко това съм описал многократно и съм предоставил включително на т. нар. "Главен" прокурор.
Резултат-ОБРАТЕН!!!
ОПГ-то беше тихомълком оставено недокоснато, а хората, които ми даваха информация и доказателства от чисто човешки позиции да не се избиват и осакатяват български граждани по пътищата и улиците бяха изхвърлени дисциплинарно. Един от тях вече ПЕТ ПЪТИ!!!
Създадената уж за борба с организираната престъпност Специализирана прокурВатура не докосна продажбата на шофьорски книжки и така стана тежък съучастник при избиването и осакатяването на хиляди български граждани годишно. Всичко това пред очите и със знаанието на т. нар. "Главен"-ГеЙшев!
Същото стана и с ОПГ-то от ВМРО по времето когато управляваше ДАБЧ/Държавна агенция за българите в чужбина/ , което продаваше български паспорти на всеки чужденец, който си плати. СпецпрокурВатурата и Гейшев отново станаха съучастници на тези продължаващи престъпления и прикри престъпната група.
Същото става и за контрабандата, за даването на българско гражданство на уж "инвеститори", на  ОПГ-та, наречени "политически партии"-агенти на Москва, Вашингтон и др.
СпецпроКурватурата и Гейшев, както и тези преди това не докаснаха една ОПГ, която дирижираше назначенията и действията в трите държавни власти, както и в местната такава. Става дума за т. нар. "Монтерейска група", която беше на пряко подчинение на руското посолство и стриктно изпълняваше провеждането на  т. нар. "План Голгота", имащ за цел чрез непрекъснати престъпления и мачкане на българските граждани да възстанови т. нар. "КАС"/Командно-административна система/ или всяквите "социализми". Факти за това има предостатъчно, включително команди от Кремъл какво, как и кога да се прави, за да се изпълни план "Голгота". Той започва в края на 1983 г. с едно писмо-заповед на Юрий Андропов до Тодор Живков и тече и в момента в заключителната си фаза. Това, което става сега в Украйна е част от този план. Т. нар. партия "Възраждане"/вГъзраждане е също част от този план.
Само тези факти, за които има необорими доказателства и има санкция от Европейската прокуратура са достатъчни за обявяването на Спецпрокуратурата и Гешев за ОПГ и незабавното им обвинява и даване на съд!
В същото време вероятността да бъде закрита престъпната Спецпрокуратура и Главният прокурор да бъде изхвърлен не е факт и вероятността това да стане не е много голяма.
Държава се прави със обществени ценности и здрав разум.
С престъпници се прави МАФИЯ!!!




Гласувай:
5



1. zaw12929 - няма кой да повдига обвинение- т...
06.04.2022 12:24
няма кой да повдига обвинение- такава ни е конституцията
който дава зелника е виновен
цитирай
2. lari1 - Така е
06.04.2022 19:12
Защото след 10.11.89 г. вместо в затворите същите боклуци останаха да управляват България с благословията на онези от изток които днес света проклина - империята на злото.
Кольо не мислиш ли че без Украйна тия блядове са кръгла нула. Личи си цивилизования свят и света на мурзилките в който живеят тия аборигени. Как можеш въпреки природните си дадености да не произвеждаш нищо? Единствено оръжия и смърт.И крадат крадат.... и при нас е същата картинка. Тия боклуци ни прикачиха заразата и я носим повече от 70 години. 160 милиона ли са. Ей богу толкова много затворници на едно място акъла ми не го побира.
цитирай
3. bosia - до горния въпрос
06.04.2022 20:44
Адаш,
Писал съм многократно за "създаването" на т. нар. "Източно православие" от Константин първи. Оттогава започва и антиселекцията на държавите, приели тази идиотска измишльотина.
Забележи разликата между държавите с католическа християнска религия и тези с т. нар. "Източно православие". Писал съм в блога си многократно, а първите ми студии са отпреди повече от 50 години.
Аз, лично, съм приел богомилството отпреди 53 години.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11804834
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930