Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2022 16:47 - КРАТКО ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРОКУРАТУРАТА ПО ПОВОД ДНЕШНАТА ИМ ДЕКЛАРАЦИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2391 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 29.03.2022 17:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРОКУРвАТУРО, ПРОКУРвАТУРО,
 
С днешната си декларация се опита да излезеш суха и чиста от лайната, които сама сътвори. Но аз също имам достатъчно аргументи и факти за твоята нищожност!
През 2017 г. бях арестуван и обвинен от вас за замерянето на депутатите от НС с развалени домати.
Още на третото задържане показах окончателно решение на съда за първото ми задържане, в което категорично се казваше, че замерянето на депутатите с развалени домати след като съм предприел всички законови мерки за това не представлява престъпление или административно нарушение. При всяко следващо задържане и обвинение показвах още и още окончателни решения на съда със същото решение.
Това не попречи на "чистичката" и "добричка" прокурВатура да ме арестува цели 16 пъти и да ме обвини в нещо, което в съда категорично отхвърлиха. В резултата на това осъдих и двама прокурори.
Въпросът ми е:
КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ВИ ОСЪДЯ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ В ПРОКУРвАТУРАТА Е ПЪЛНО С НЕВЕЖИ ИЛИ СЪЗНАТЕЛНО ТЪПИ ПРОКУРОРИ-РЕЦИДИВИСТИ И КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ, ЗА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ ИЛИ ИЗХВЪРЛЕНИ ПОРАДИ ТОТАЛНА НЕКЪДЪРНОСТ?



Гласувай:
7



1. attila - Задунайската Прокуратура се Отчита в МОСКВА на Путинската ЧАЙКА !
29.03.2022 18:08
Задунайската Прокуратура е Филиал на Кремълската !

Болшевишкото Прасе Сотир Цацаров Договори с Путинската ЧАЙКА Обучението на Задунайски Прокурори в МОСКВА, Като Пазрджишкия Милиционер Роман Василев, Известен в ГЕЙ Средите Като Роман МАНАФА Завършил Съветска ПЕДЕРАСТИЯ в Ленинград !

МИЛИЦИОНЕР Прокурор, Това Само в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ Може да Стане !

Задунайския Главен Прокурор Иван Гешев Също е Потомствен Милиционер ! Баща му е КOПЕЛЕ от МВР, Той е КOПЕЛЕ от МВР и Брат му е КОПЕЛЕ от УБО-НСО !

Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на Безродни КOПЕЛЕТА от МВР или KУРВИ от ДАНС !

Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КOПЕЛЕ от МВР или KУРВА от ДАНС !

Ставайки КOПЕЛЕ от МВР или КУРВA от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК Поне Още Пет Поколения !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/p o l i c e.h t m l
цитирай
2. blagoalex - Агента на ГРУ Румен Радев и агента Буда Бойко Яшаров Борисов танцуват казачок
30.03.2022 00:50
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури в случаите на осъждане на убиеца, терорист и престъпник Бойко Методиев Борисов се състой в нарушения на функциите на прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефнов Цацаров/ определени в член 46 ал. 2, т. 1 от НПК съгласно който прокурора ръководи резследването и осъществява постоянен надзор за законосъобразното му своевременно провеждане , като наблюдаващ прокурор, на който са предоставени всички доказателства и мотиви посочени от служителите от МВР. Главния Прокурор на РБ Иван Стоименов Гешев и прокурора на Мафията Сотир Стефанов Цацаров отказват да изпълнява функциите си на прокурор, като едновременно нареждат на другите прокурори от СГП и т.н. да не изпълняват задълженията си. Поради това всички прокурори замесени в умишлен отказ да изпълняват функциите си подлежат на наказателно преследване, тъй като извършват престъпления от общ характер. Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурора от Иван Стоименов Гешев и неговият предшественик Сотир Стефанов Цацаров определени в член 145 ал. 1, т. 1, т. 2, т. 3 , т. 4 , т. 5 , и точка 6 - да прилагат предвидените от закона мерки при наличие на данни , че може да бъде извършено престъпление от общ характер или друго закононарушение от Закона за Съдебната Власт ( ЗСВ) за които са предоставени всички доказателства и мотиви описани от органиите на МВР. Прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефанов Цацаров и техните подчинени отказват да изпълнява функциите си на прокурор и поради това подлежат на наказателно преследване.
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурорите определени в член 46 ал. 2, т. 3 от НПК съгласно, които функции прокурорите, като главния прокурора Иван Стоимено Гешев и реципрочно Сотир Стефанов Цацаров преди това инструктират прокурорите да не участват в съдебното производство, като държавен обвинител срещу Бойко Методиев Борисов въз основа на документи представени от МВР за неговата престъпна дейност не само в кражба на стотици милиарди левове , създаване на организирана престъпност на всички нива на държавната власт и убийства лично организирани от него и по този начин прокурорите в РБ отказва да изпълняват функциите си, като държавен обвинител и поради подлежат на наказателно преследване за престъпления от общ характер с особенно опасни за националната сигурност на РБ последици , които лицата Бойко Методиев Борисов и всички останали лица свързани с него са нанесли вреди на Република България за трилиони евро.
Поради това Министерство на Правосъдието на РБ и Министерство на Вътрешните работи , както и Министерство на отбраната и други държавни агенции като ДАНС, ГДБОБ и други са длъжни да арестуват и подведат под наказателна отговорност всички досегашни главни прокурори на РБ и техните заместници в това число и магистрати , и да бъдат моментално отстранени от длъжност.

цитирай
3. andrei - Мислиш,чеси някакъв незаменим фактор...
30.03.2022 07:33
Не си!!!Доматено джудже и комплексар-това си ти!!!
цитирай
4. bosia - до горното
30.03.2022 09:06
Другарю Андрей Първонасрани1
Бъркаш ме с твоя кумир Чингис Пу Тин!
Той Замеря украинците с червени съветски ракети и снаряди!
цитирай
5. blog13 - Мислиш, чеси някакъв незаменим ...
30.03.2022 11:51
andrei написа:
Мислиш,чеси някакъв незаменим фактор... Не си!!!Доматено джудже и комплексар-това си ти!!!


ПО-лошо, много по-лошо - той е подставена псевдоопозиция. Нещо като разделените власти, които се били контролирали една друга.

Има открит лист да метка свободно домати по парламента и да говори в момента конкретно и срещу прокуратурата. Но кучето което само си лае, докато керванът си върви, всъщност охранява кервана.

Но за щастие, сега има шанс Русия да изръси поне една част от подлеците, чиято подлост в защитата на властовото статукво е вече безмерна. Говорел човекът срещу прокуратурата. Ма тя го наказвала. А па на него нищо му нема.
А държавата, вкл. парламентът, срещу който метка домати - ма същата тая държава и сега както и преди вие в същия хор на световната русофобия. Ама наистина бе - Русия е виновна за това което се случи с България последните 30 години. Русия е виновна за дето сме в ЕС и знамето на ЕС се вее над всяка община, Русия е виновна за дето сме под опеката на МВФ, Русия е виновна за дето сме в НАТО.

Босия, ти не си дисидент. Ти си мръсник и подлец. Преди 89та си бил скрит доносник и клеветник. Сега си явен. Кво стана, нали щеше да се оплакваш от мене на същата тая прокуратура, срещу която сега уж ревеш - айде оплаквай се! И на нея ще й кажа същото, дето ти го казвам публично и на тебе. А за доказателство, че си подлец и мръсник и доносник, ще привеждам това което говориш постоянно във всеки твой пост. Вкл. набеждаването на Русия за всички беди, дето са в България, поради това, че е член на ЕС и на НАТО.
цитирай
6. bosia - до горното идиотче
30.03.2022 12:32
Дай си името и адреса, блогче, а не се пеняви!

С тази пяна си изпери насраните гащи и си измии езика, дето лиже трътката на колхозничката Митрофанова!
цитирай
7. radostinalassa - Ама горното нещо не пише по същество, а ...
30.03.2022 18:29
откровено ругае хората. Това е от животните, които се развъждат в него, като пие прекис. Твърде тъпо и глупаво. И на негрите стомашният сок е кисел.




цитирай
8. bosia - до горната
31.03.2022 09:15
Това "ласса" в края на името ти звучи като фъсня.
И на миризма го докарваш.
Що дириш в блога ми, фъсло?
цитирай
9. radostinalassa - Спамиш, илеус
31.03.2022 16:03
Отчайващо прост човечец. Скоро ще те хване проказа.
цитирай
10. kolevdobri - В тази страна няма толерантност и това е.
08.04.2022 20:51
Констатация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11789748
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930