Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2022 10:26 - ПУТИН СЕ ПОДХЛЪЗНА НА КИТАЙСКА ДИНЕНА КОРА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 970 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОЙТО ЗЯПА ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛ СВЯТ ПОЛУЧАВА ЕДИН ОСОБЕН ВКУС НА ТВЪРДО НЕЩО В УСТАТА СИ

Далечният наследник на Чингис хан Владимир Пу Тин по стар рефлекс иска да погълне цял свят. Всъщност, стратегията и целите на Руската империя не се промениха след болшевишкия преврат. Достатъчно е да си спомним за операция "Буря"/Гроза/, създадена от един друг Владимир с дръпнати очички през 1922 г. и имащ за цел да присъедини към СССР цяла Европа чрез въоръжаване на Германия с тежко нападателно оръжие и създаването на реваншизъм у германците към Франция и Великобритания.
Войната на Русия с Украйна ще доведе до няколко категорични резултата.
  Ще изтощи морално и финансово Русия и ще намали възможностите и за продължително оцеляване в тези граници.
  Ще разцепи вътрешно гражданите си и ще доведе до тежки морални различия в обществото, доколкотто то съществува в Русия.
Ще засили центробежните сили на различни територии, населени с неруснаци, а това е почти цялата и азиатска част.
Всичко това обяснява и тактиката на Китай към Руската военна агресия в Украйна. В началото Китай уж подкрепяше Русия, но след започването на войната Китай тихомълком се оддръпна и внимателно наблюдава както това, което става в Украйна и Русия, така и световното обществено мнение.
Китай има огромна необходимост от териториално жизнено пространство и никога не забравя за това. Китайската стратегия е да създават изгодни за тях ситуации и да ги използват максимално. Точно това се получава и това, че в момента на руска територия живеят над 50 млн китайци, които не са там случайно. Събитията в Хабаровския край преди около година доказват това. От около 6 млн живеещи там почти 5 млн са китайци. Един референдум там би бил категорично в полза на китайците и те ще създадат Хабаровска народна република и ще поискат присъединяване и признаване от Китай. И това не може да бъде атакувано, тъй като има създаден прецедент с това, което стана в Крим, а сега се случва с "Донецката народна република" и "Луганнската народна република".
Но Пу Тин не вижда това, защото у него комплексите и амбициите затъмняват съзнанието и реалностите и той упорито следва пътя на Чингис хан. Разделението на руските граждани е започнало и е въпрос на време да се стигне до остри стълкновения около подкрепата и критиката към Пу Тин.
Въпрос на време е да се стигне до териториални промени!



Гласувай:
4



1. анонимен - Босия, във всичко друго си прав, но ...
01.03.2022 10:38
Босия, във всичко друго си прав, но това, че в Русия имало 50 милиона китайци, е голяма глупост. 50 милиона са китайците общо по света извън Китай.
цитирай
2. bosia - грешиш
01.03.2022 10:41
По време на събитията в Хабаровск многократно беше написано числото на китайците, живеещи на територията на Русия.
цитирай
3. nkf - Напълно правдиво и точно, но броят ...
01.03.2022 12:35
Напълно правдиво и точно, но броят на китайците в Сибир изобщо възможно ли е да е 50 милиона?
цитирай
4. bosia - до горното
01.03.2022 15:32
Просто попитай чичо Гугъл!
цитирай
5. blagoalex - Съветските ционистки тайни служби тотално завладяха планетата
01.03.2022 16:19
Съветският евреин Владимир Шаломович призна съществуването на двете еврейски автономни републики ДНР - Донецка еврейска народна република и Луганска еврейска народна република да не говорим, че има още такива подобни , като Одеска еврейска автономна република, Киевска еврейска автономна република , Уманска еврейска автономна република и т,н. И двете държави на СССР - Украйна и Русия се управляват от едно и също място, ако кажем че те се държави на терора няма да сбъркаме, ако кажем че те са една и съща страна на монетата на международния тероризъм пак няма да сбъркаме. Кражбата на трилиони долари от САЩ организирани от агентурата на тайните служби на Украйна , Русия и израел е факт който никой не може да отрече. Само за момент си представете колко автономни еврейски републики има в украйна и русия и схемите с който съвместните им "тайни служби " назначиха за президенти Каппо Доналд Тръмп- перач на крадени пари от Дойче Банк собственост на клана Ротшиелдови , и Джозеф Байден агент на същите на не говорим за Барак Обама , който излъга гражданите на САЩ, че е роден на територията на САЩ , е да но не. Сега той под крилото на ционистката организация Нетфликс си получава стотици милиони долари за това , че съсипа живота на стотици милиони граждани на САЩ. Русия и Украйна са най големите и опасни терористични държави на Планетата Земя. Не случайно Роналд Рейган ги нарече държави на дявола. За да разберете как България беше атакувана с ядрено оръ жие от Русия и в резултат на тази скрита ядрена война умряха милиони български граждани отровени от Уран 238 пренесен на българска територия от керамични балистични ракети взривени на височина над 10000 метра носители на течна ядрената отрова високо концентрирана с Уран 238 , която след като се понесе от въздушните течения пада във вид на мъгла и отравя водите, почвите , въздуха , храните и всички живи същества в резултат на този ядрен геноцид много добре планиран и изпълнен от руските военни - евреи - ционисти естествено умряха от тежки телесни увреждания получени от лъчева болест милиони български граждани включително бебета, деца, от рак и от увреждания на всички органи и системи на човешкото тяло в резултат на тази скрита ядрена война проведена през периода от 2005 г. до 2010 г. На моите предупреждения за този ядрен геноцид извършен от руските военни българският генерален щаб на Армията на РБ ми отговори , че това теоретично е възможно , но те не се занимават с този акт на ядрена война на Русия срещу РБ , а Министерството на Околната среда и водите се занимава с този акт на скрита ядрена война. Когато се отриха огромни смъртоносни концентрации на Уран 238 във питейните води на градовете в РБ, управляващите в лицето на ядрения терорист Бойко Борисов и останалите се скриха и потулиха този акт на руски ядрен геноцид срещу българското население. Вижте блога: blagoalex.blog и гледайте интервюто по евроком с Георги Ифандиев – ДИАГНОЗА закачено към блога.


цитирай
6. andrei - Иска ти се,
02.03.2022 07:43
но си много далече от истински анализ!!!Пак си махмурлия...
цитирай
7. bosia - до горното
02.03.2022 08:48
Времето скоро ще покаже кой е близо и далече от истината!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734325
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031