Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2022 13:19 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2546 Коментари: 8 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
РУСИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА, ЧЕ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА ЗЕМЯТА

Във връзка с поредната безумна война, започната от Кремъл срещу независимата и самостоятелна държава Украйна, се обръщам към държавните и местни власти с предложение да се започне незабавно вземане на решение за демонтиране на всички руски и съветски паметници.
Да се пристъпи незабавно към преименуването на катедралния храм на БПЦ като се премахне името "Александър Невски".
Да се пристъпи незабавно към преименуването на населени места, културни и други институции както и на булеварди, улици и местности, както и честване на празници, свързани с ъс събития, свързани с Русия.
Да се изиска незабавно връщането на златото и архивите, плячкосани от т. нар. "Червена армия".
Да се прекратят руските инвестиции в България и да се върнат български такива, които са направени на руска територия.
Да се профилактират и арестуват руските агенти, които работят и защитават руските действия.
Да се наблюдава внимателно какво става в Сърбия, тъй като очаквам агресия от нейна страна към бившите югославски републики и към България. Нека не забравяме, че съвсем скоро Русия въоръжи Сърбия с ракети.
Да се потърсят незабавно други страни производителки на петрол и да се пристъпи незабавно към създаване на технологии за разграждане на сероводорода в Черно море и да се използва водорода в сероводородната молекула за гориво за ТЕЦ и двигатели.
Това е единственият морален и естествен отговор на руската агресия!





Гласувай:
7



1. attila - Може да УБИВАТЕ Членове на БКП, МВР, ДС и ДAНС, Тоест Руски ТЕРОРИСТИ !
24.02.2022 13:27

ВОЙНА !

При Война Първо се УБИВАТ Вътрешните Врагове на България Комунисти и Милиционери !

Може Свободно и Безнаказано да УБИВАТЕ Задунайски Комунисти и Милиционери Членове на БКП, МВР, ДС и ДАНС, Тоест Руски ТЕРОРИСТИ !

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прoчистването Koмунисти и Mилиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Руските Окупатори Докараха 1944 Година Комунистите и Милиционерите от Селата с КАРУЦИ, Ние Българите ще ги Прибираме Обратно с КАТАФАЛКИ !

Комуниста Няма Майка и Баща, Род и Родина !

Комуниста е Интернационалист Тоест Копеле и Ражда Копелета !

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l
цитирай
2. blog13 - ДА ти кажа, че ГЕРБ набират добро...
24.02.2022 16:58
ДА ти кажа, че ГЕРБ набират доброволци за фронта. Може да те интересува.

...

А ракетите дето са в Сърбия, вероятно са насочени към Бондстиил. Руснаците знаят на кого могат да разчитат ако искат да унищожат тоя паметник на наркотрафика.
цитирай
3. 1997 - Предлагате отнемане на права на гражданите и сдруженията.
24.02.2022 20:28
От къде на къде ще отнемате право на общините да си кръщават улиците, тачат жертвите от Освобождението или ще нарушавате чрез държавна заповед обичаи в БПЦ? Това и при Хитлер не е било. Нали не искате да ви запомнят като Босия- по- зъл от Хитлер и еничарите?
цитирай
4. shveik5 - "Да се профилактират и аре...
24.02.2022 21:43
"Да се профилактират и арестуват руските агенти, които работят и защитават руските действия." То, хубаво, ама кой ще остане да ни ръководи, ще останем без парламент, министри, военни шефове и без президент дори. Айде тая точка да отпадне!
цитирай
5. blagoalex - Агента на ГРУ Румен Радев и агента Буда Бойко Яшаров Борисов танцуват казачок
24.02.2022 22:45
Съветският евреин Владимир Шаломович призна съществуването на двете еврейски автономни републики ДНР - Донецка еврейска народна република и Луганска еврейска народна република да не говорим, че има още такива подобни , като Одеска еврейска автономна република, Киевска еврейска автономна република , Уманска еврейска автономна република и т,н. И двете държави на СССР - Украйна и Русия се управляват от едно и също място, ако кажем че те се държави на терора няма да сбъркаме, ако кажем че те са една и съща страна на монетата на международния тероризъм пак няма да сбъркаме. Кражбата на трилиони долари от САЩ организирани от агентурата на тайните служби на Украйна , Русия и израел е факт който никой не може да отрече. Само за момент си представете колко автономни еврейски републики има в украйна и русия и схемите с който съвместните им "тайни служби " назначиха за президенти Каппо Доналд Тръмп- перач на крадени пари от Дойче Банк собственост на клана Ротшиелдови , и Джозеф Байден агент на същите на не говорим за Барак Обама , който излъга гражданите на САЩ, че е роден на територията на САЩ , е да но не. Сега той под крилото на ционистката организация Нетфликс си получава стотици милиони долари за това , че съсипа живота на стотици милиони граждани на САЩ. Русия и Украйна са най големите и опасни терористични държави на Планетата Земя. Не случайно Роналд Рейган ги нарече държави на дявола. За да разберете как България беше атакувана с ядрено оръ жие от Русия и в резултат на тази скрита ядрена война умряха милиони български граждани отровени от Уран 238 пренесен на българска територия от керамични балистични ракети взривени на височина над 10000 метра носители на течна ядрената отрова високо концентрирана с Уран 238 , която след като се понесе от въздушните течения пада във вид на мъгла и отравя водите, почвите , въздуха , храните и всички живи същества в резултат на този ядрен геноцид много добре планиран и изпълнен от руските военни - евреи - ционисти естествено умряха от тежки телесни увреждания получени от лъчева болест милиони български граждани включително бебета, деца, от рак и от увреждания на всички органи и системи на човешкото тяло в резултат на тази скрита ядрена война проведена през периода от 2005 г. до 2010 г. На моите предупреждения за този ядрен геноцид извършен от руските военни българският генерален щаб на Армията на РБ ми отговори , че това теоретично е възможно , но те не се занимават с този акт на ядрена война на Русия срещу РБ , а Министерството на Околната среда и водите се занимава с този акт на скрита ядрена война. Когато се отриха огромни смъртоносни концентрации на Уран 238 във питейните води на градовете в РБ, управляващите в лицето на ядрения терорист Бойко Борисов и останалите се скриха и потулиха този акт на руски ядрен геноцид срещу българското население. Вижте блога: blagoalex.blog и гледайте интервюто по евроком с Георги Ифандиев – ДИАГНОЗА закачено към блога.

цитирай
6. andrei - Пак си се объркал,
25.02.2022 06:00
или си с тежък махмурлук от препиване...
цитирай
7. missana - Босо по ум, човече!
25.02.2022 23:45
Сероводородът, който ти произвеждаш е предостатъчен, за да се осъществи предпоследното ти предложение. Но явно той е и основната причина за пълното ти умопомрачение. Намери начин обилно да го изпускаш без да вмирисваш околните!
цитирай
8. 1997 - След два дни е Националният ни празник
01.03.2022 23:22
Русия създаде държавата, която стана Трето Българско царство. Стара Загора е град паметник на почит към Русия. Трябва ли да бъде заличен? Ами да, Босият е в София, какво му пука.
цитирай
9. bosia - до горната цифричка
02.03.2022 08:46
На трети март е рождения ден на дъщеря ми Иглика. Това е моят празник!
Русия не е създала държава, а се опита да я разпарчоса, като остави за себе си централно-източната и част, а останалите части да подари на стратегическите си лакеи на Балканите Сърбия и Гърция!
Самият аз съм роден и расъл в Стара Загора и знам по-добре какво са правили руснаците, а по-късно и севетските войки!
Чети Татищев, глупако!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737199
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031