Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2022 16:43 - РУСИЯ СЪЗДАВА ПРЕЦЕДЕНТИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ СРЕЩУ НЕЯ САМАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2199 Коментари: 17 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
РЕФЕРЕНДУМЪТ ЗА КРИМ И ПРИЗНАВАНЕТО НА ДОНБАС И ЛУГАНСК ЗА РЕПУБЛИКИ СЪЗДАВА ПРЕЦЕДЕНТИ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ КИТАЙ В УДОБЕН МОМЕНТ ЗА ТЯХ

  Преди няколко години, Кремъл измисли референдума в Крим, за да го анексира, защото там живеели етнически руснаци. Мнозина не си зададоха въпроса какво може да последва от това.
Сега Кремъл призна териториите на Донбас и Луганск, които са част от друга държава-Украйна, за самостоятелни.
 Защото там живеели етнически руснаци.

 В момента на територията на Русия живеят повече от 50 млн китайци. Голяма част от тях са отишли със семействата си или са създали семейство с руски гражданки. В един удобен момент там, където живеят и имат значително числено мнозинство ще направят референдум и ще поискат отделянето им от Русия, при което ще получат незабавната подкрепа на китайското държавно ръководство.
Убеден съм в това!
И изведнъж ще се окаже, че Путин е създал тази възможност на китайците!
Явно Кремъл не иска да мисли, а действа рефлекторно.
Това е типично за робовладелския начин на действие.
А и Русия, и САЩ и Китай имат съхранени тези рафлекси!





Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Лелейййй
22.02.2022 16:51
Путин действа рефлекторно. Т.е. Путин е по-проз от поне половината хора по света. За Байдън и Борката Йонсон да не говорим.
Не е добър знак за интелекта на личността, да подценява омразнине си, и то грубо.
цитирай
2. nkf - Дано Вовчика Путкин още дълги го...
22.02.2022 17:38
Дано Вовчика Путкин още дълги години е начело на банановата республика, че друг не би я водил така уверено и сигурно към разпад.
цитирай
3. blog13 - Прецедентот го създадоха САЩ със ...
22.02.2022 18:52
Прецедентот го създадоха САЩ със Косово.
цитирай
4. vencivaleri1951 - И къде ги тези китайци тосподин" Бос"
22.02.2022 19:25

Бъркаш поне с три нули. Италия, испания са към 60, съотв 50 млн души
Искаш да кажеш, че всеки трети е китаец?
Боса, ти е аритметиката други.
Официално с трудова виза/трудова виза, това е важно/ има към 50хил китайци. Още 10ина имат брак с руски граждани и това са официалните данни. Граждни на Русия с китайско самосъзнание са пренебрежимо количество.
Китай има сериозни инвестиции, и сега след очакваното ново затягане на отношенията Русия Запад, инвестициите ще се увеличат сериозно. Русия има опасност икономически да бъде подчинена от Китай, но демографски проблем нямас тах Бъди здрав!
цитирай
5. lari1 - босия
23.02.2022 14:08
Кат Русия няма втора
тъй могъща на света
тя е нашата опора
тя е нашта висота.
Всички са в един отбор Кольо. Само ние мизерниците цял живот сме обречени да им плащаме сметките. Защо цялото човечество търпи тази джендария? Ти как мислиш.
цитирай
6. blog13 - Преди прецедентот КОСОВО, имаше ...
23.02.2022 14:28
Преди прецедентот КОСОВО, имаше друг прецееднт - ГДР бе анексирана от ГФР (окупирана от САЩ).
Също прецедент, аналогичен на отцепването на Луганск и Донецк бе отцепването на самата Украйна от СССР. Но разликата е, че Русия не е бомбардирала Украйна при нейното отцепване. Нито е правила или подкрепяла преврати в Украйна, както направиха евро-атлантиците, които публично заявиха многократно подкрепа за превратаджиите срещу законно избраната с избори (по евро-атлантически стандарти) държавна власт. Сега същите тия боклуци забраняват руския език, който е майчин на осемдесет проценти от населението на Украйна.
цитирай
7. bosia - до горните гъзоблизци
23.02.2022 17:23
Вашите идиотщини само доказват, че русофилията е тежко психиатрично заболяване и е нелечимо!
цитирай
8. blog13 - Патологичната русофобия се пси...
23.02.2022 18:19
Патологичната русофобия се психиатрира като изпаднал германец по целия свят - иди потърси на Украйна в степта и след туй провери в Киренайка.
цитирай
9. bosia - до горното кретенче
24.02.2022 09:26
Само идиот може да използва "изпаднал германец" като смислов термин. Иди в Германия и виж "изпадналите германци". След това иди в Русия и виж "цветущите" руснаци!
цитирай
10. vladtepes - За Русия
24.02.2022 12:01
Преди Путин Елцин пропиваше Русия в постоянен делириум и даваше на всички желаещи да крадат без ограничения, включително на чужденци.
цитирай
11. blog13 - Само идиот може да използва &quo...
24.02.2022 12:10
bosia написа:
Само идиот може да използва "изпаднал германец" като смислов термин. Иди в Германия и виж "изпадналите германци". След това иди в Русия и виж "цветущите" руснаци!


Сега ше видиш, като им спре Русия кранчето, кво ше се случи с германците. А па за капак в момента Германия е под властта на зелените кхмери. Аналена Бербок, като я питаха откъде ще дойде тока за електомобилите, рече "От контакта."
цитирай
12. blog13 - Само идиот може да използва. . . д...
24.02.2022 12:19
bosia написа:
Само идиот може да използва


... думичката прецедент, без да е в час за кво става въпрос. Надявам се един ден да разбререш, колко идиотско е заглавието, което си праснал съвсем лекомислено. Щото прецедентът за който говориш е създаден в Косово и с анексирането на ГДР. А така също и самата Украйна се отцепи съвсем в нарушения на всякакви закони.

Това което е Крим и югоизточна Украйна се казва Новоросия. Никога не е било на Украйна. Такава държава даже нема. Не-ма.

Поздрави:

https://www.
youtube.
com/
watch?v=YlCAcxKOid0
цитирай
13. vladtepes - За Германия
24.02.2022 12:20
Лекомисленото закриване на АЕЦ лиши Германия от важни базови мощности и сега всеки период на безветрие и плътна облачност е катастрофален - ВЕИ практически спират да работят.
цитирай
14. blog13 - Лекомисленото закриване на АЕЦ ...
24.02.2022 14:25
vladtepes написа:
Лекомисленото закриване на АЕЦ лиши Германия от важни базови мощности и сега всеки период на безветрие и плътна облачност е катастрофален - ВЕИ практически спират да работят.


Споко - германците са нация техническа. С малка помощ от зелените кхмери ще отменят закона на Лавоазие-Ломоносов, според който в природата нищо не изчезва и не се появява от нищото.
цитирай
15. vencivaleri1951 - Кольо...чети малко
01.03.2022 14:24
Кримчани правят допитване, протести , още по съветско време.
Западът обвинява тогава Русия/ и Хрушчов, после и Брежнев/украинци и двамата/,
че украинизират насилствено руското , а и татарското население на полуострова
Именно поради този натиск и вдледствие преговорите и договореностите в Хелзинги
полуостровът получава широка автономия по подобие на Квебек, шотландия и т н
Тоест имат право при всеобщо допитване да останат или излязат от Украйна.
Повтарям, Крим получи широка автономност поради натиск от Запада и бе условие за договореностите по разведряването в Хелзинги.
Крим , а и Донбас по нищо не се различават в действията си , от Източна Ромелия , решила да се обедини с Кнвяжество България. В Крим го направиха мирно, за съжаление Донбас го постигна с кръв. Впрочем Източна Ромелия нарушава международен договор, Крим се възползва от даденото му право на автономност, а от там и на самоопределение. Впрочем и нашия избор и Кримския в края на краищата плати Русия. При нас кеш!
цитирай
16. bosia - до горното
01.03.2022 15:36
Откога българите в Крим станаха татари?
Изглежда четеш само руския прочит на българската история!
цитирай
17. vencivaleri1951 - Чети бос...босото не ще
01.03.2022 16:12
Аз само преразказах обвиненията на Запада срещу СССР

"Насилствено украинизиране на руското и татарското население"
Край на цитата

Сега за това което искаш да кажеш. Кримските татари не са тези, които Иван грозни разбива Нито българите които са в съюз с тези татари тогава. Казанските татари , са друг клан, друга бира. Кримските са васали на Османската империя и общо взето заради тях турците и руснаците водят няколковойни. Иначе по същество съм съгласен с теб, че незаслужено ни вписват към казанските татари , а и към тези в Татарстан , както и не ги пизнават за българско малцинство. Подписвал съм петиция за това като студент -тоест по съветско време
Не знам дали си виждал кримски татари-ако ги видиш ще се откажеш веднага , че са наши хора. Виждал си вероятно Ирина Шейк-тя се води по майка с татарска кръв
На практика е "наше" българско момиче Тези българи обаче са мюсюлмани
Част от тях отиват и в Кавказ Дори има кабардино-болгарска автономна република през соца От тях някои отиват в Крим и след Кримската война, заедно с черкезите попйлват башибозука в България. Сложно е Бос-всеки е такъв, какъвто се чувства
Аз да доказвам какъв си, ти на мен пък да доказваш-паразитен разговор е
Уважавах провокациите ти някога, макар, че не ги приемах. В развод и война невинни няма. Мисля , че не познаваш историята на руските народи добре. Интересна е , интересен е и Азовския регион, откъдето е тръгнал Аспарух
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734625
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031