Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2022 10:10 - Глваният прокурор да обяви в Парламента, че всички депутати са незаконни
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 1903 Коментари: 11 Гласове:
1

Последна промяна: 08.02.2022 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В предишния ми пост, аз обясних, че всички Депутати в Парламента са незаконни според сега действащата Конституция, поради една много проста причина, която отдавна съм доказал и продължавам да доказвам - "Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа." 

е де факто отменен чрез наложената избирателна система, чрез която електоратът изобщо не избира държавна власт.
Просто и ясно. На базата на мои прости и ясни, и в някои случаи малко по-сложни сметки и логически разсъждения, това е доказано непровержимо. Т.е. никой не е в състояние да го опровергае и за това, до сега не го е опровергал.

Освен всички депутати които са в Парламента сега, незаконни са и две институции - Конституционния съд и тая на Президента. Това е така, защото според простите изчисления които съм направил, Парламентът трябва да бъде от 600 човека (един депутат на десет хиляди избиратели), а над Парламента - само Бог!
И ни един смъртен!

Тоя пост, както и предишният ще бъде изпратен на Главния Прокурор, когото сега и от дълго време атакуват в Парламента. Заплашват го със сваляне и неясно още какви други неща. А той е Прокурор и първата му задача е да атакува престъпниците. И какво по-голямо престъпление от това, че е узурпирана държавната власт в нарушение на най-високия член в Конституцията? 
Сега ще проверим, дали наистина Парламентът и Прокурора са истински врагове или ни разиграват поредното театро, на каквито сме се нагледали до втръсване.

Призовавам Главният Прокурор да обяви от трибутната на Народното  Събрание, че всички Депутати в Парламента са незаконни! (да, вкл. и тия от ГЕРБ).
И всичко, всичко останало са празни приказки.



Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Да
08.02.2022 17:37
В тая страна всичко е незаконно, освен Гл. Прокурор.
Да се направи временно правителство в Берковица.
цитирай
2. blog13 - В тая страна всичко е незаконно, ...
08.02.2022 22:37
krumbelosvet написа:
В тая страна всичко е незаконно, освен Гл. Прокурор.
Да се направи временно правителство в Берковица.


Просто гледам да се свърши работа. Дори и дявола може да изоре една две бразди в тая нива. Разбираш ли?
В тая стран всичко е незаконно, включително и главният прокурор. И ние не сме някакви ангелчета, след като сме позволили това. Но викам вече да приключваме и да се вземем в ръце. И първо трябва да стоплим, за кво става въпрос. Иначе още сто години, ще я караме така.
цитирай
3. krumbelosvet - Ние просто сме ЕДНА от страните
09.02.2022 02:56
Ние просто сме една от страните, станали жертва на ВНОСНА цветна "революция", която ни направи колония.
Недей да търсиш вътрешни причини. Външни са. Само Китай успя да не позволи цветна революция, но той е еднопартиен и смаза в зародиш опита за внос на "демокрация". СССР падна без да пукне едно пищовче, и повлече и нас...
цитирай
4. blog13 - krumbelosvet
09.02.2022 10:34
Аз предлагам конкретна избирателна система, за която съм доказал (през математиката, а не през литературата), че е правилна/демократична. Имаш ли ти твое конкертно предложение, което конкретно си аргументирал, че ще промени обществото реално? Ако по презумпция предполагаш, че реалната промяна е незвъзможна, щото ключа на бараката е далече от нас, с каква цел критикуваш властта - с цел само да си говориш?

Ако нямаш алтернатива (конкретно предложение какво да се прави), какво имаш против демокрацията (имам предвид тая която е реална, а не фалшивата дето са ни пробутали)? Защото аз предлагам фактически това. И ако Главният Прокурор сега реши, че съм му дал коз лично на него и поради това съдейства към промяна към по-добра обществена система, какво значение има, какъв е - не ме интересува - ако ще и да най-лошия на света. Мене ме интересува, какво е правилно да се направи.
цитирай
5. blog13 - 1.
09.02.2022 10:45
krumbelosvet написа:
Ние просто сме една от страните, станали жертва на ВНОСНА цветна "революция", която ни направи колония.
Недей да търсиш вътрешни причини. Външни са.


Напротив - вътрешни са. И то много вътрешни - в главата на всеки един българин. А в конкретния случау - и в твоята.
Т.е. проблемът във всяка българска глава е, че не си е доучил математиката за шести клас. Тия цветни революции се правят, като едно незначително малцинство, излезе на Мегдана и почва да дига джабула. В някои случи, даже стреля. Но това не променя факта, че мегданаджиите са незначителна малцинство. Като процент са едни нищожества. Не са легитимни нито като протестиращи, нито като вандалстващи, нито като убиващи (в някои случаи и полицаи). И е много лесно да бъдат разкарани. Само че е блокрано самото мнозинство, с разни лъжи, какво е това демокрация. И в тия условия, именно малцинството на власт (държавната власт) е под контрол чрез корупция. Държавната власт е принудена да злоупотребява в името на външен организатор (корумпиращ субект на властта). Но това е поради липсата на изградена организация на мнозинството (електората), чрез която организация, електората да може да контролира малцинството на власт. Тая организация която ни трябва е именно правилната/демократична избрателна система.

Ще ти обясня, кво ще се случи при евентуален майдан, дори от мащаба на украинския, ако избирателната система, която предлагам беше внедрена реално. Купуват някакви хора държавната власт. Появяват се от някъде майданаджиите (въпреки че те няма да могат да се появяват даже - ще ги засече разузнаването) на мегдана. Почват да трепят. Веднага се дига по тревога армията и полицията. Точно една минута, след като няколко човека са били убити публично. И кво мислиш, ще направят срещу държавните институции едно гюбре народ?
цитирай
6. blog13 - 2.
09.02.2022 10:56
Но да речем, държавните институции не издадат задължителната в случая заповед за мобилизация на армията. Още на следващия ден, държавната власт която е пропуснала да направи това, ще бъде сменена. При това от народа. Такава е избирателната система, която съм предложил. А не направилите каквото трябва свалени държавни служители, моментално ще бъдат осъдени, при това със много сурови присъди. Защото тука вече имаме съучастие в престъпление от най-висока обществена опасност от страна именно на държавни институции.

При избирателната система, която съм предложил това което е най-вече невъзможно е злоупотребата с власт от актуалното властово статукво. От тая невъзможност за злоупотреба с власт става невъзможно и някой да вземе за заложник националната държавна власт на България и да го контролира чрез корупция и заплахи в интерес на външни сили. Т.е. става невъзможна иманно лесната колониална експлоатация на цял народ, като контролираш само вожда му. Именно системата на организация е тая, тоя дефект на организацията, която дава възможност за злоупотребата с власт на елита който е на власт. И тая система има основна клетъчна структура. А тя пък по същество се свжда до прекалено голямо съотношение между всеки две съседни йерархически нива - но само в движение нагоре по йерархическата система. Защото при движение надолу по йерархическата система, т.е. при управлението на йерархията, съотношението между всеки две съседни йерархически нива не е прекалено голямо (варира приблизително между 1 към 2 и 1 към 10).

Но в движение нагоре по йерархията имаме съотношение между един депутат и електоратът, който го избира пряко - 1 към 25 000. И това изискване е заложено в Конституцията на РБ, с текста където и заповядано, че изборите задължително са преки. А ако изборите трябва да са преки, нека генералът на две дивизии и половина да ги командва без йерархическа система от команден състав. Няма да може да командва нищо.
Та така.Ако искаш да се промени нещо, ти трябва да ме подкрепиш
цитирай
7. blog13 - 3.
09.02.2022 11:00
Та така. Ако искаш да се промени нещо, ти трябва да ме подкрепиш. Това можеш да направиш много лесно и удобно, само като хванеш въпросните два мои поста, заедно с линка най-вече и да ги изпратиш на Прокуратурата на РБ. Там има изискване за не повече от хиляда думи. Така че копираш първо линка и го пействаш, а след това и началното на самия текст, до някъде.

Искам подкрепа от такива като тебе. Аз предлагам реално действие, а не говорене заради самото говорене. И ако все още се съмняваш в правотата на това което ти обясних и сега, то е, защото не си отделил достатъчно внимание и време на това което съм казал. А то е важно, защото съм изчислил, че именно това е начинът. И друг няма. А ако има, той е близо до това което казвам.
цитирай
8. krumbelosvet - А защо
09.02.2022 12:02
А защо НИКОЙ НА СВЕТА не успя да се справи с цветна руволюция освен Китай?
Защото тия революции са ГЕНИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ. Само година мина, откак Русия предотврати такава руволюция в Сирия и Беларус. Защото Е РАЗКРИТА ТАЙНАТА на тая технология. Действието на тоя технология не го оставят на самотек либерастите. Имат средства да поддържат процеса на унищожение. Преди всичко, те първо РАЗДЕЛЯТ жертвите със смъртна омраза (както пееше Недялко Йорданов "Господи, кой ни наказа с тая безумна омраза"). Във всяка страна има ОПОЗИЦИЯ, има и РЕАЛНИ СЛАБОСТИ на държавата, които позволяват опозицията С ВЪНШНА ПОДКРЕПА да вземе и да задържи властта, като при това Е ЗАВИСИМА от външната помощ. Ето ти механизма. А либерастите владеят медиите, нета и ОБРАЗОВАНИЕТО. И властта им става трайна.
Между другото, НИКОЙ народ не се е освободил сам от Османската империя. От цветна революция СЪЩО.
Много герои са загинали, но само ПОМОЩ ОТВЪН е била резултатна. Което не значи да скръстим ръце, но играта ни е ТЪНКА ИГА, без козове.
цитирай
9. blog13 - 8. krumbelosvet
09.02.2022 12:29
Т.е. ти предлагаш, всички ние да стоим и да гледаме, защото е невъзможно да направим нещо сами. Или с други думи, ти защитаваш властовото статукво, докато говориш против него.
Защо никой до сега не е успял и какво още по-конкретно е по същество това което предлагам съм обяснявал достатъчно в блога си. При положение че имаш нарастваща степен на разделение на труда (нарастващо население), именно в това е проблема. Защото движението надолу по йерархята е по същество разделение на труда. А това разделение на труда започва с импул от елита на власт. И движението на долу по йерархията е фактически организирано правилно.
Обратното движение, т.е. обратното на разделението на труда не е организирано правилно. Т.е. с нарастване на населението, именно това че не е организирано правилно води до фактическото изчезване на обратното йерархическо движение. Защото колкото повече се увеличава населението, толкова по-нужна е и правилната организация. Основната черта на организираното движение надолу по йерархията е, че съотношението между всеки две съседни нива не е много голямо. При обратното йерархическо движение, т.е. при обратната йерархия, т.е. това би трябвало да бъде избирателната система, в момента имаш прекалено голямо съотношение между всеки две съседни йерархически нива. От там става невъзможно самото движение, което е по същество демокрация. От там иде и възможността за злоупотреба с власт.

Когато базовият дефект на обществената организация бъде решен правилно, начинът на организация започва да се разпространява като вирус. Т.е. това което предлагам няма да означава, че малка България е срещу целия свят. А означава, че едно ноу-хау, започва да се разпространява. А нуждата от подобно ноу-хау е назряла до криза и катастрофа. Съществува монопол над върховните работни места в глобалната йерархия. Тоя монопол става все по-голям.Причината е тая, която казвам.Ти в момента, демонстрираш неразбиране.Но следстивето е нарастване на неразбрания проблем.Накрая оцелелите ще разберат
цитирай
10. blog13 - А защо НИКОЙ НА СВЕТА не успя да се ...
09.02.2022 12:39
krumbelosvet написа:
А защо НИКОЙ НА СВЕТА не успя да се справи с цветна руволюция освен Китай?
Защото тия революции са ГЕНИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ.


Тия революции не са гениална техонолгия, а са банална технология. Вече и децата разбраха, че може да изкараш некой лев от това, че има едни хора, дето раздават пари.
Самото раздаване на пари се случва отново о отново, посредством йерархическа система. Т.е. имаш доста хора, които са вещи и в тия конспиративни, но обществено известни тайни.

Няма нищо гениално - принципно това е проблемът на йерархическата система, който по същество съм обяснил.

Китай е многобройна йерархия в него се мултиплицира и фокусира същия проблем на голямата йерархическа система. Китай с нищо не се е справил. И тепърва същият тоя проблем ще се развива и там. Ако не се развие там, това означава,че проблемът се развива на други места в света, които дават глътка въздух на Китай.

А въпросът защо никой до сега не е успял до сега да разреши нещо, някакъв проблем, е същия като въпроса от преди век и половина, защо никой до сега не е изобретил самолета. Еми защото още не му е дошло времето.
А това в нашия случай означава, че още не е станало достатъчно зле. Е да ама, то става все по-зле. Това е факт. И това развитие няма опция да се обърне, без да видим очевидните факти. Първият очевиден факт е, че чрез наложените избирателни системи електоратът не избира държавна власт. И пред лицето на тоя факт, ние какво правим? Поне да говорим по-често за него в Парламента. Зер тогава, може би той ще влезе по-остро в полезрението на обществото, да мисли за него на легане и на ставане. И тогава нещо може да излезе по въпроса с решението на най-наболелия обществен проблем. Не искаш ли?
цитирай
11. blog13 - Значи в момента задаваш класически софистически, йезуитски или талмудистки въпрос.
09.02.2022 12:49
Във филма Айвънхоу (а вероятно и в книгата, която съм чел, но съм забравил и не ми се рови), евреинът пита, ако нашата наука беше грешна как е оцеляла толкова време?
Това че едно нещо е оцеляло известно време (повече или по-малко), няма как да бъде аргумент, че ще продължи да съществува и в бъдеще. Кризата се развива. И тая криза по същество е криза на това което съществува. То трябва да бъде променено.
Нещо повече - всеки ден, всеки час нещо се променя. Нещо което до вчера е било еди как си. Но днес вече е по друг начин.
цитирай
12. krumbelosvet - Прощавай, колега
10.02.2022 09:01
Веднага след като прочете обратното, ти ми приписваш желание за скръстени ръце. Знаеш ли, че за това което пиша управата на блога постоянно ме праща в глуха линия?
Виж попрочети поне последните ми постинги, КРАТКИ са.
Да не ти кажа НА КОЛКО ГОДИНИ БЯХ (14-15) когато, подобно на тебе сега, решавах с лекота световните и националните проблеми. Но тогава нямаше социални мражи, където всеки може да е демиург.
цитирай
13. blog13 - Дай малко по-сериозно колега! Можеш ли?
10.02.2022 12:02
Еми прощавай колега, но току-що ти прочетох последните два поста и не разбрах какво конкретно предлагаш. А аз предлагам конкретен начин на действие. При това от над петнайсет години. И сега това правя.
КОНКРЕТЕН НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ ТИ ПРЕДЛАГАМ И НА ТЕБЕ!
Чрез тоя начин, се сменя псевдодемократичната избирателна система с такава която е истински демократична.

Това е, както казвам, инженерен механизъм. Когато един инженерен механизъм не работи, се разсъждава защо не работи. И се правят инженерни проекти, какъв трябва да бъде, за да заработи. Аз съм направил точно това. И сега чакам, всеки който казва, че не е така, да обясни защо; но и да предложи реален инженерен механизъм.

А другото си е чиста боза. Ти си решавал световните проблеми, кога аз съм ходил прав под масата, и защо не вземеш най-после да изплюеш камъчето и да ни кажеш, какво е твоето конкретно предложение още от тогава?

Прочее, да си предлагал решения на световните проблеми, когато си бил на 15 години, означава, че си фантазьор. Аз не съм се опитвал да правя така, когато съм бил на тая възраст. Решението ми е назряло чак когато съм станал на 40 без малко.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 629473
Постинги: 569
Коментари: 1681
Гласове: 831
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930