Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2021 15:44 - КАРАДАЙЪ Е ПРЕКАЛИЛ С ДОМАШНАТА ВАКСИНА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1542 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДПС БИЛИ ДОКАРАЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ТВЪРДИ КАРАДАЙЪ

Днес председателят на ДПС се изцепи, че ДПС било докарало демокрацията в България с основаването си.
Родените преди 30 години може и да му повярват, но истината е съвсем друга. Дори някакви нещастници-русофили пищят, че посолството на САЩ ги е създало.
Истината е, че България беше опитното поле на Кремъл за проблемите между Армения и Азербайджан. В същото време е отдавна известно, че именно дългата ръка на Кремъл създаде ДПС чрез съответната си институция. Доган е пряко доказателство за това. Лежал съм в старозагорския затвор по същото време, когато и той беше там.
За изкуствено създадените проблеми между християни и мюсюлмани съм говорил още преди 1989 г. по радиостанциите "Свободна Европа", "Дойче веле", "ББС" и други, които ме търсеха по този повод. В същото време съм цитирал думите и изследванията на Митхад паша още когато е бил валия на Русчукския вилает и пред френски вестници относно етническата принадлежност на българските мюсюлмани.
Това може всеки да провери чрез архивните записи на тези радиостанции.
Що се отнася до Карадайъ, той продължава курса на Доган и Кремъл!
ДПС има нещо общо с демокрацията толкона, колкото с демокрацията има нещо общо БКП!



Гласувай:
4



1. blagoalex - Нищо ново в съветският концентрацонен лагер България , тотално окупирана от агентурата на КГБ и сие
27.12.2021 13:55
Това което се извършва в момента в съветският концентрационен лагер България е геноцид срещу българският народ. Мафията на Борисов и останалите комунистически съучастници тотално съсипаха всички сфери на нормален човешки живот. Продават тестове с неизвестен произход и разкарват кашони които като ги погледнеш от вън са до такава степен замърсени и вероятно бракувани отдавна за да тестват нашите деца в училищата е това е не само геноцид на който са подложени децата на България. Агента Буда - Бойко Яшаров Борисов , Румен Радев - агента на ГРУ и всички останали агенти внедрени и създали партиите СДС, БКП- БСП - партия която отдавна със закон трябваше да бъде забранена и всички останали тролчета на кукловодите на КГБ като ДПС, и т.н. са едни и същи финансирани с пари получени по престъпен начин. Главния Прокурор Иван Кешев - Гешев заедно с временното правителство от агенти на ДС и КГБ не само , че не спряха да лъжат българският народ , но най нагло прикриват кражбите на стотици милиарди евро откраднати от България от партиите на ГРОБАРИТЕ. Е тролчета , парите които откраднахте от българите ще ви донесат това което не сте и очаквали. За всяко престъпление си има и наказание и не си мислете. че ще ви се размине. След като извършвате геноцид срещу нашите деца , ние няма да стоим и да гледаме. Бруталното манипулиране и фалшифициране на изборите от ГРОБАРИТЕ- ГЕРБ партията създадена с парите на известният мафиот наречен Тодор Живков - агент на Никола Гешев , внедрен от него в комунистическата партия през 1930 г. известен с истинското си име Сафир Яшаров Маруцин с което депозира през 1980-1981 г. откраднато от БГ 50 тона злато в Швейцарски банки. Едновременно същият мафиот - с цигански произход по майка Маруца и незаконен син на Фердинанд открадна в периода от 1962 до края на 2000 г. десетки милиарди долари валутни и материални средства да не говорим за пенсионният фонд на българите, който той го открадна и изнесе със самолетите на мафиота - " космонавта" Иван Иванов.
цитирай
2. kirk - Баси скоротума
27.12.2021 20:32
Баси скоротума! "Истината е, че България беше опитното поле на Кремъл за проблемите между Армения и Азербайджан." Ти вече съвсем си изкуфял, явно?! Добре че не е имало и нямаше други проблеми, та точно проблемите между Азербайджан и Армения станали причина за "възродителния процес"?! Нямаше Унгария, нямаше Чехословакия, нямаше Полша, нито кланетата в Средна Азия... Вярно е за опитното поле, но цялата идея се въртеше около изковаването на единната соцнация и всъщност беше продължение на македонизацията ама наопъки!!! Всъщност я напиши една статия защо съкилийницете "станаха хора", а тебе те изгониха отвсякъде с анархолибералните ти заблуди!!! И - да, БКП проведе всичко до сега, а Доган и прото-ДПС-то стояха в основата на СДС!!! Аз присъствах на събранието в клубчето до бул. Евл. Георгиев", на което се отцепиха, заради идиота Едуин дето отиде да пасе хамили у Монголия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737262
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031