Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2021 05:22 - Падането на кабала
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 1561 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                     
                         Продължението на Падането на Кабала – Част 19
                               20.11.2021, Джанет Осебард и Синта Кутър


Линк към игралния списък (всичко заедно без текста)

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно

видеото се подготвя

Предишен видеоклип от тази серия | Следващ видеоклип от тази серия

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

19-та част: Covid-19: Част 2 от множество епизоди за най-голямата медицинска измама на всички времена. Евтаназията на възрастните хора във Великобритания и другаде.

От Джанет Осебард и Синта Кутър

Филмът се разпространява от авторките безплатно с цел да достигне най-широката публика. Преводът на български следва същата идея. Препоръчвайте и разпространявайте този филм както намерите за добре!

Музика: Александър Накарада, А. Шамалуев

Music: Alexander Nakarada, AShamaluev

Това е част 19 от Бог знае колко части общо. 20-та част ще бъде качена веднага щом е готова …

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашия FallCabal телеграм-канал за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/Fall_of_the_Cabal

ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Вирус, който никога не бе изолиран и следователно никога не е доказано че съществува. Вирус, толкова опасен, че уби способността за мислене. Той уби логиката и уби здравия разум. Той помогна на политиката да смаже науката. Той погълна обществата като лавина от лудост. Да видим как започна и колко умно той бе разгърнат…

Нека продължим откъдето спряхме! Тук сме … в разгара на пандемия, причинена от вирус, който никога не е бил изолиран и следователно никога не е доказано, че съществува. Но по някаква причина политиката е всемогъща в сравнение с науката и така … лудостта стигна до точката, в която светът никога повече няма да бъде същият …

Започна със социално дистанциране и маски за лице. Всеки новинарски канал, всеки вестник, всяко токшоу … всичко, за което можеха да пишат, говорят и крещят истерично, беше Covid-19. Появиха се пътни знаци, които повтаряха важността на социалното дистанциране: като се спазва разстояние от най-малко 6 фута или 1,5 метра, човек ще бъде в безопасност. Ако игнорирате, може да умрете. Или, по-лошо, можете да убиете някой друг! Прегръдките принадлежаха на миналото. Всяка форма на физическа близост беше потенциално изключително опасна. Повторение, повторение, повторение. 24/7. В комбинация с ужасни истории от Италия, и ние – хората – се уплашихме. Първата вълна, не от вирус, а от страх, удари бреговете на почти всяка страна по света. И когато страхът завладее, рационалното мислене става трудно, ако не … и невъзможно.

Никой не ни каза, че италианците, които загинаха по време на първата така наречена епидемия, са били на много напреднала възраст. Всички те бяха ваксинирани в началото на 2019 г. с експериментална противогрипна ваксина, коктейл от четири различни вида грип, сред които H1N1, свинският грип. Когато ги удари есенният грип, имунната им система падна. Те нямаха шанс.

Тогава бяха публикувани първите официални данни: предимно стари хора умираха от този чудовищен вирус. Децата бяха в пълна безопасност, а възрастните също толкова добре. Възрастните хора са имали 5,5% шанс да умрат. Тези, които посочиха, че степента на оцеляване от 94,5% е дяволски добра за хора, които вече са надживяли средната продължителност на живота, бяха презряни за егоистични, изключително безотговорни и расистки! Как смеят!

Екипът за епидемиологично моделиране в Imperial College London, ръководен от физика Нийл Фъргюсън, представи своите официални прогнози: ако не се направи нищо, за да се спре този вирус, 81% от населението на САЩ ще бъде заразено, от които 2,2 милиона ще умрат. Обединеното кралство ще преброи 510 000 смъртни случая. Боже … Тези прогнози бяха абсолютно ужасяващи!

Един Бог знае защо Нийл Фъргюсън и Имперския колеж в Лондон бяха попитани за мнение на първо място. Те имат история на силно преувеличени числа, които винаги са били далеч! Според Американския институт за икономически изследвания: „Въпреки че екипът на Фъргюсън има лошия навик да претендира фалшиво заслуги за спасяването на милиони животи въз основа на тези апокалиптични числа, истината е, че всички те се равняват на диво преувеличение от един фундаментално грешен модел“.

Защо, за бога, премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън слуша този позорен учен? Бихте ли повярвали на човек, който е предсказал следното в миналото?

– 2002 г.: Фъргюсън прогнозира, че 150 000 души вероятно ще умрат в Обединеното кралство в резултат на СЕГ (лудата крава) в говеждо месо. Наистина ли? Е… не. Реално загинаха само 177 души.

– 2005: Фъргюсън прогнозира, че 150 милиона души вероятно ще умрат в резултат на птичия грип. В действителност само 282 души са загинали по света.

– 2009: Фъргюсън прогнозира, че 65 000 души вероятно ще умрат в Обединеното кралство в резултат на свинския грип. Реално загинаха само 457 души.

Бихте ли избрали този човек (от всички учени) да съветва вашето правителство как да се справя с Covid-19 във вашата страна??

Когато Фъргюсън се сблъска със своя фундаментално погрешен модел и огромните си грешки, той се опита да обвини модела, заявявайки, че е на 13 години и всъщност не е създаден за Covid-19, а за грипна епидемия като цяло. След това, когато го помолиха да сподели своя модел с научния свят, той отказа. Защо? Защото той знаеше отлично, че е пълно и абсолютно ГЛ (говеждо лайно, говно)! Отне му 6 месеца, за да пренапише модела и да представи нещо, което все още няма смисъл.

Когато Фъргюсън беше попитан защо реалните цифри в Обединеното кралство са толкова по-ниски от неговите прогнози, бързият му отговор беше, че това се дължи на отличните му препоръки. Когато се сблъска със ситуацията в Швеция, която отказа да заключи или приложи каквито и да е други тежки ограничения за Covid, но въпреки това имаше доста ниски жертви от Covid, отговорът му беше, че – без съмнение – числата можеха да бъдат много по-ниски, ако бяха изпълнили неговите препоръки!

На всичкото отгоре той пренебрегна собствените си съвети и по този начин ограниченията на Covid, като покани тайната си любовница в дома си. Когато това стана общоизвестно, той подаде оставка от поста си на правителствен съветник в SAGE, Научната консултативна група за извънредни ситуации. Леле, колко благородно и справедливо… ако не беше фактът, че и това беше поредната лъжа. До днес Фъргюсън е част както от SAGE, така и от консултативния комитет SPI-M. Той също така е временно изпълняващ длъжността директор на Консорциума за моделиране на въздействието на ваксините, базиран в Imperial College London и финансиран от GAVI, алианса за ваксини и BMGF, който всъщност притежава GAVI, и който предостави на Imperial College London милиони долари.

Накратко, отново сме свидетели на напълно корумпирана политика и подкупена наука, които работят заедно, за да наложат нещо на хората, което хората не са поискали по начало. Професор Локдаун и Борис Джонсън разработиха стратегия за отнемане на свободите от британците, под предлог, че ги защитават срещу вирус-убиец, който не съществуваше. Но това… те го държаха за себе си.

И така… през 2020 г. правителствените политики бяха бързо адаптирани към истеричните и напълно нереалистични предупреждения на Фъргюсън.

Бяха поставени нови ограничения: вече не можеше да посещаваме възрастните си родители и баби и дядовци. Без прегръдки, определено без прегръдки и за предпочитане без посещения като цяло. На децата им беше казано в училище, че могат да убият баба и дядо си, ако не се подчинят. Това безумно и нехуманно програмиране доведе до дълбока емоционална и психологическа травма. Чувството за вина завладя тези деца, на които им беше казано, че всъщност са чакащи убийци, освен ако, разбира се, не са направили това, което им е казано от правителството, напълно надделявайки и игнорирайки собствените си чувства… Когато крещяха за баба си и дядо си, им беше отказано с това колко егоистични са те. Срамът беше добавен към чувството им за вина…

Някои хора застанаха пред домовете за възрастни и пяха песни на изоставените възрастни хора, но полицията ги отстрани. Те „привличаха вниманието към мястото и ситуацията“, а това не беше желателно…

Възрастните хора бяха изолирани от останалата част на обществото и от семействата им. Мнозина изпаднаха в депресия и загубиха волята си за живот. В резултат на това много починаха. Не от Ковид, а от самота. Семействата бяха разкъсани, чувствата на вина, срам, гняв и скръб станаха общоразпространени. И все пак хората се подчиниха…

Имаше и друга причина, поради която толкова много възрастни хора загинаха по време на първата „вълна“ през пролетта на 2020 г. И това става наистина шокиращо. През март 2020 г. на британците им беше казано да „стоят у дома, за да защитят NHS (публичното здраве) и да спасят животи“. Властите се нуждаеха само от 3 седмици, за да „изправят кривата“. Какво се случи през тези 3 седмици?

На първо място, много болници получиха нареждане да преместят възрастните пациенти с респираторни проблеми в домовете за грижи. Колкото е възможно повече! Което е доста странно, като се замисля. Искам да кажа, че хората не се администрират в болниците просто за забавление, нали? Но се случи. На 19 март беше изпратена директива до NHS, според която всички пациенти, които не се нуждаят от болнично легло, трябва да бъдат изписани. Както е… точно сега! Служителите на NHS бяха задължени да спазват новата директива: имаха точно един час, за да измъкнат тези пациенти от леглата им и да ги облекат, след което имаха още 2 часа, за да ги закарат от болницата до новия им дом: в повечето случаи, дома за грижи…

11:31

Имаха ли глас тези пациенти изобщо? Не, те нямаха. Леглата им трябваше да са празни за пациенти с Covid-19, тези бедни, страдащи от вирус, за който не е доказано (и НИКОГА няма да бъде доказано), че съществува.

Тази директива беше най-ефективна! Както можете да видите на тази графика, остава само 62% заетостта на болничните легла… 30% спад в сравнение с предходните години!

И така… какво се случи с тези пациенти, които се озоваха в домовете за грижи? Те бяха евтаназирани. Имаме ли доказателства за такова брутално твърдение? Да, имаме. Но трябва да ви предупредим, че това наистина е толкова грозно, доколкото е възможно. Може дори да осъзнаете за първи път какво се е случило с вашите родители или баби и дядовци и защо те внезапно починаха. Виждате ли… изведнъж през април 2020 г. имаше голямо увеличение на смъртните случаи в домовете за грижи: само през април 2020 г. умряха не по-малко от 26 541 души: увеличение от 17 850 средно за 5 години. Това е ужасно много смъртни случаи само за един месец. Какво стана? Даден им е Мидазолам. Това е, което се случи. Но не ви беше казано, нали? И също ина тях…

Мидазоламът е много силно успокоително средство, използвано – наред с други неща – за облекчаване на тревога и страх. Използва се и при смъртоносни инжекции в САЩ, в комбинация с 2 други лекарства. На служителите на NHS беше казано да „облекчат страданието“ на пациентите, които бяха отстранени от болничните им легла и сега бяха в леглата в домовете им за грижи. Повечето от тях имаха респираторни проблеми, така че не би ли било хубаво да им дадете интравенозен коктейл от морфин и мидазолам? Звучи сладко, нали?

Е… не е така. Виждате ли, мидазолам засяга централната нервна система и по този начин дишането на човека.

13:51

Предупреждение на пакета…

Интравенозният мидазолам е свързан с респираторно подтискане и арест, специално за некритични ситуации. За употреба само в болнични и амбулаторни ситиации.

Сериозни странични ефекти се наблюдават след администрирането на мидазолам – респираторно подтискане, запушване на въздушните пътища, намаляване на кислорода, апнея, белодробен или кардиачен атест, водещи до смърт или доживотно неврологично увреждане.

Мидазолам е ПОСЛЕДНОТО лекарство на земята, което тези пациенти трябваше да получат! Причинява плитко, забавено или временно спряно дишане, което може да доведе до трайно мозъчно нараняване или смърт! Освен това, Мидазолам е опасен за пациенти в напреднала възраст като цяло… И за тези, които дори нямат проблеми с дишането! Ако изобщо се дава, трябва да се прави в много ниска доза.

Това би било безопасно, според политика, която беше в сила преди измамата с епидемията от Covid-19: дозата за възрастни хора не трябва да бъде по-голяма от половин mg, максимум 1 милиграм. Въпреки това, по време на епидемията тази политика беше променена в следното: начална доза от 2,5 mg и – ако е необходимо – напомпайте я до 5 или дори 10 mg!

Кой по дяволите промени тези политики??? Същите хора, които изкараха хиляди пациенти от болниците в домовете за грижи. Същият, който посъветва прилагането на Мидазолам на първо място! Същият, който знаеше дяволски добре какви ще бъдат ефектите! Същият, който поръча безумни количества мидазолам в началото на 2020 г.! Толкова, че трябваше да бъде внесен от Франция! Точно така… две годишен запас на убиеца беше внесен от Франция. Всичко беше изразходвано до октомври същата година… НЕ като част от анестезията по време на операцията, както беше официалното обяснение. Нямаше операции през тези месеци на Covid! Те бяха отложени от същите престъпници, виновни за геноцида на 26,5 хиляди души, загинали само през април 2020 г. в домове за възрастни!

Евтаназията е незаконна в Обединеното кралство

Тези хора се задавяха до смърт. Страничният ефект на мидазолам, значителна депресия на дишането, ги уби. Те се задушиха. Какво пишеше в смъртните им актове? Причина за смъртта: Covid-19…

Използваха ли домовете за грижи силен седатив за да ускорят ковидните летални изходи.

Близо 20 хиляди лица от домовете за грижи са починали от Ковид-19

Връх на Мидазолам през април 2020

Англия и Уейлс – април 2020

Кои са престъпниците зад тази зла схема? Държавният секретар по здравеопазването и социалните грижи Мат Ханкок, общопрактикуващият лекар и член на парламента д-р Люк Евънс и Министерството на здравеопазването. Ето ги, обмислят запасите си от мидазолам, за да се уверят, че са готови за убийството!

17:21

„ДОБРАТА СМЪРТ“ … (запомнете) се нуждае от 3 неща, нуждае се от оборудване, има нужда от лекарства, има нужда от персонал, който да ги администрира. Няколко бързи въпроса. Имате ли спринцовки в NHS, за да доставка на лекарствата, за да осигурите комфорт на хората при смъртта им…

Да, точно сега тук.

И вторият е … спринцовките за доставяне на лекарствата, особено неща като мидазолам и coolfig, … имате ли някакви предпазни мерки, за да сте сигурни, че имаме достатъчно от тези лекарства в запас?

Да, ще имаме големи проекти, за да сме сигурни, че тези лекарства, както и лекарствата ITube, за които говорих по-рано, веригите за доставки, местните вериги за доставки са пълни с тези лекарства… са ясни…

Така наречената „добра смърт“, за която говориха Хенкок и Евънс, означава евтаназия! (старогръцки: „eu“ и „thanatos“: добра смърт). Това, на което току-що станахте свидетел, беше част от заседание на парламентарната комисия, на което открито се разглеждаше евтаназирането на възрастни хора в домовете за грижи с помощта на мидазолам и морфин.

По свое желание ли действат? Разбира се, че не! Министерството на здравеопазването, министър-председателят Борис Джонсън, всяка марионетка на Кабала, която понастоящем седи в британското правителство, бяха част от тази грандиозна схема за евтаназия на възрастните хора, като част от Глобалните цели за устойчиво развитие и по този начин, Програмата за обезлюдяване. Шокиращо е да го видите в действие, нали?

Адвокати изпратиха отворено писмо до държавата, Ханкок, Уити и Валанс, изисквайки отговори на заподозряното масово убийство в домовете за грижи чрез употребата на мидазолам.

Друго, което трябваше да натиснат в гърлата на служителите на NHS, беше да добавят известие „Не реанимирайте“ към досиетата на настанените в дома за грижи. (Източник: Amnesty International). Ако сърцата или белите им дробове са спрели да работят, това е всичко. Без реанимация, моля… тъй като това не отговаряше точно на Програмата за обезлюдяване. Просто ги оставете да умрат… безполезните ядящи. О, и разбира се, никой не каза нищо на болните или техните близки…

Трите седмици, необходими на властите за изравняване на кривата, бяха измислени, за да сложат умишлен край на живота на 26,5 хиляди души. Ето защо британците трябваше да останат у дома си. Не за защита на NHS или за спасяване на животи, а за да позволят на Кабала да изпълни злата си програма за евтаназия.

20:00

Това не се случи само в Обединеното кралство, а в Австралия, САЩ и в много други страни. Когато Уейн Смит разплете скандала с Мидазолам, след като баща му почина в дома за грижи, той разкри какво е открил. Впоследствие той беше намерен мъртъв в дома си през август 2021 г.

ПОЧИВАЙ В МИР. Уейн Смит и всички жертви на Мидазолам… Ще бъдете запомнени…

Обратно към нашата история за фалшивите пандемии и корумпираните политици.

Бяха въведени маски за лице. Безумна мярка, както би могъл да ви каже всеки вирусолог. Виждате ли, вирусът е толкова мъничък, че преминава направо през тъканта на всякакъв вид маска за лице. Това е като да се опитвате да се предпазите от комарите, като поставите ограда от телена мрежа. Кабалът ни се смееше в лицето. CDC, NIH, СЗО, холандският RIVM… всички те признаха пред камерата, че маските за лице не са ефективни срещу вирусите!

21:17

В момента в САЩ хората не бива да се 
разхождат с маски!

Сигурни ли сте в това, защото хората наистина много…

Не бива!

…внимателно го слушат?

В момента хората не трябва да … Няма 
причина хората да се разхождат с маски. Когато сте в средата на огнището, носейки 
маска, може да накарате хората да се 
почувстват малко по-добре и дори да блокирате капчица, но маската не 
осигурява перфектна защита, която хората 
смятат че е.

Сериозно ли?

Тогава защо!

По-късно Фаучи промени мнението си, като сега препоръчва на хората да носят две или дори 3 маски една върху друга. Когато се сблъска с предишните си изявления, че маските за лице са безполезни, той заяви, че е излъгал. Защо? Защото се страхувал, че ще има недостиг на хирургически маски, ако всички започнат да ги купуват. За да предпази лекарите, той излъга хората. Което означава… че ако е вярвал, че маските действат, просто не го е грижа, че хората умират? Докато лекарите са живели? Хммм…. Интересно изявление! Но – както се оказа – Фаучи не лъжеше. Поне тогава…

22:36

Трябва ли да носите маска, ако сте здрави?

Не.

Сериозно!

Директорът на CDC каза това!?

Това е вярно! Той наистина го каза!

Трябва ли да носите маска, ако сте здрави?

Не.

Тогава защо!

Още политици:

RIVM ни показва, че 200 хиляди трябва да носят маска поне една седмица, за да може (и подчертавам „може би“) да се предотврати един случай на инфекция/предаване. Така че сега знаем, че ефектът е изключително малък.

Наистина ли Ван Дисел каза това!?

Тогава защо!

„Тъй като – от медицинска гледна точка – маските за лице нямат доказан ефект… правителството реши, че няма да има национално задължение… да се носят немедицински маски за лице.

Да? Няма проблемчо, нали?

Грешно!

Почакайте…

Въпреки това Съветът за сигурност изрично поиска специални усилия… за да повлияе на поведението на хората. С други думи, които не са свързани с медицината… но са фокусирани върху влиянието върху поведението на хората. Съветът ни помоли да проучим задълбочено този инструмент (влияещ върху поведението на хората) … и да видим как да го използваме за експериментиране … включително, например, маските за лице. Говорим за ново средство за въздействие върху поведението на хората… и начин за измерване на ефектите.

24:30

НЯМАШЕ пандемия! Всичко беше просто поведенчески експеримент. Ето защо политиките се променяха отново и отново. Не защото имаха смисъл… НЕ защото бяха подкрепени от нови научни открития, а защото искаха да видят как и до каква степен могат да манипулират поведението на хората.

Поведенчески доклад за хигиенните навици по време на Ковид-19

Половите поведенчески разлики са форсирани по време на ковидната криза

Първият коронов локдаун беше ‘експеримент на живо’, разкриващ големи полово-обусловени разлики

Прилагане на науката за поведение и социалните науки за адресиране на ваксинационната колебливост

Поведенческото подбутване увеличава ковидните ваксинации

Данни от ковид-изследванията на NIH чрез поведенческите и социалните науки

Локдаунът е най-големият световен психологически експеримент – и ние ще платим цената

Дали ще има или няма локдаун зависи от поведението на хората – RIVM

Какво беше нужно хората, които те толкова презираха, да променят поведението си по команда на Кабала. Как биха могли да използват СТРАХА като свой най-добър инструмент, за да управляват безполезните ядящи само с едно щракване на пръстите си? Като богове, които си играят с творението си… Като котки, които си играят с мишките, преди да ги довършат с един последен удар…

Искате ли да видите колко бързо и колко грозно нещата ескалираха? Тогава последвайте ме… в част 20-та!

Край на 19-та част
https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-19/



Тагове:   маски,   кабала,   пандемия,   локдаун,


Гласувай:
9



1. panazea - Здравей !
08.12.2021 10:26
Правят си опити с нас като с бели мишки и следят , как ще реагираме.
Правят ни модел на поведението , за да могат да ни насочват към желаната от тях реакция. Сметките нещо им се объркаха , защото много хора не последваха техния модел на поведение. В България само 25% са склонни да им се подчинят.
Това е много малко. Трябват им 70% , за да въведат пълен фашистки контрол.
Всичките им заповеди да станат задължителни. Не им се получи в глобален мащаб. Западна Европа много доверчиво прие техните разпоредби.
цитирай
2. bojo12345 - Панацея, ние винаги сме се отличавали със собствено мнение - дано е за добро!
08.12.2021 18:46
[quote=panazea]Правят си опити с нас като с бели мишки и следят , как ще реагираме.
Правят ни модел на поведението , за да могат да ни насочват към желаната от тях реакция. Сметките нещо им се объркаха , защото много хора не последваха техния модел на поведение. В България само 25% са склонни да им се подчинят.
Това е много малко. Трябват им 70% , за да въведат пълен фашистки контрол.
Всичките им заповеди да станат задължителни. Не им се получи в глобален мащаб. Западна Европа много доверчиво прие техните разпоредби.

Западноевропейците винаги са били дисциплинирани и там им е грешката. Сега, след ерата Меркел , ще гледаме накъде ще движат с турско-ислямските милиони, вписали се вече в техния живот - доволни или не. Дотолкова, доколкото вече се имат като Хитлер и че могат да командват целия ЕС. Ако трезвите не започнат промяна, готвят ни се концлагери. Ако зависим от тях - жална майка на България
Всичко зависи от нас , тук и сега!
цитирай
3. mileidi46 - Нали имаш преводач???
11.12.2021 03:42
http://poleshift.ning/profiles/blogs/zetatalk-newsletter-as-of-december-12-2021?fbclid=IwAR3pnQQUw8xvomJN_u1gQjfv34F2umfpwFgwg4eR7z2KMQmnQv_TPHwiF5A

на компа имам предвид...
цитирай
4. bojo12345 - Благодарност, Милейди:))
12.12.2021 22:07
mileidi46 написа:
http://poleshift/profiles/blogs/zetatalk-newsletter-as-of-december-12-2021?fbclid=IwAR3pnQQUw8xvomJN_u1gQjfv34F2umfpwFgwg4eR7z2KMQmnQv_TPHwiF5A

на компа имам предвид...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3656171
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18539
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930