Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2021 19:56 - Скопие протяга ръце към Пиринския край
Автор: lamboatack Категория: Политика   
Прочетен: 2633 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.01.2022 00:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Вярвам че всичките сте забелязали, как цялата информационна агресия на Скопие е обединена около една единствена теза  > НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ БЪЛГАРИ, НИЕ СМЕ АНТИЧНИ МАКЕДОНЦИ, НАСЛЕДНИЦИ НА САШКО МАКЕДОНСКИ > 
    Дълго време си мислех, че това е израз на грандоманщина, на тежък Наполеонов комплекс. Качества, с които това население е широко известно и е обект на постоянни подигравки и пиперливи вицове. Ето един > "ЛУНО, ЛУНО, ЗЕМЬО МАКЕДОНСКА, И ЗА ТЕБЕ ЛИ КЕ СЕ ТЕПАМЕ ? "

   
Но напоследък все повече се съмнявам в горното. Фалшивата историческа теза за "АНТИЧКИТЕ МАКЕТА" е смешна и предизвиква само дружелюбни насмешки. Но скопяните продължават в тази посока постоянно, настъпателно и със завидна упоритост. Като Матросовци те бранят своя "античен" произход. Влизал съм в техен сайт, където обиковенните "ГРАГАНИ" пишат разни глупости, че ние българите сме пришълци на Балканите и сме татаро-монголи с криви крака. Защото постоянно сме яздели коне. А те били "ДОМОРОДЦИ" > тоест те са си оттук и се подразбира че са с прави крака !

   И така всъщност какво цели Скопие ? Защо не си сложат ръка на сърцето и да си признаят следното :
- че до 1945 г. са били чисти българи
- че до 1945 г. няма нищо написано на македонски език
- че в началото на 1945 г. в Белград, учители по сръбски език са им създали азбуката
- че езика им е създаден от съветския евреин проф. Самуил Бернщейн
- и да се подпишат, че нямат етнически и териториални претенции към България

   Ако изпълнят горните условия, никой нищо няма да им вземе > ни държавата, ни част от територията, ни парите, нито жените ще им вземем. Пускаме ги в ЕС и край на проблемите. Мир и любов само нататък. Но те като средно-вековни фанатици са се хванали за лъжата наречена "АНТИЧКИ МАКЕТА"  Даже в Скопие е построен огромен паметник на Сашко Македонски и конят му Буцефал ! С които те нямат нищо общо > не само с пълководеца, но и с прочутия жребец. Вижте само какво типично македонско име > Буцефал !

image

Колкото е по-голям коня, толкова са по-големи и фашкиите

   И така къде е заровено кучето ? Албанците имат много висока раждаемост > като циганите в БГ. Има анализи че след 15 - 20 години те ще станат мнозинство. Аз съм бил във Вардарско през 1995 г. Всички села в подножието на Шар планина са албански. Пълни с млади шиптъри и деца. Селата там са така нагъсто, че преливат едно в друго. Няма и едно маке. А в центъра на тази област - село Градец, бе построена огромна джамия. Всяка къща на шиптър е с висока ограда и там не можеш да припариш > ще те убият. Това е само малка част от моите спомени ...

   Как да спасят държавата си онези от Скопие ? Ами има само един изход > да присъединят Пиринския край и по този начин да възтановят численото си мнозинство спрямо шиптърите. И за това на живот и смърт онези разни Заевци, се борят да излъжат целия свят, че са антични. Тоест населението на Пиринския край също е антично и ( дано да бъда лош пророк ) още на другия ден след като ги пусням в ЕС, те вече ще сочат с пръст към картата на България. Но ако си признаят, че до 1945 г. сме били един народ, те ( от Скопие ) нямат да имат никакви етнически основания да искат каквото и да е от БГ.

    Единствения довод който ще им остане, са двете НАСИЛСТВЕНИ преброявания в Благоевградски окръг, по времето на националния предател Гошо Тарабата. При "преброяването" през 1946 г. в Пиринския край 160 000 души са записани като македонци и само 55 000 като българи.

   Господин Президент не предавайте България ! Едно откъсване на Пиринския край ще доведе до лавинообразно разпадане на държавата България. Те турците и циганите само това чакат.

image

   Докато нашите "политици" сладко нанкат, хитреца Заев с ромския фейс и сръбското име Зоран, вече е обработил стария Бай-Дън в полза на Скопие > според САЩ БГ веднага трябва да пусне РСМ в ЕС без никакви договорки.

   И още нещо > скопските българо-мразци постоянно въвеждат нови чужди думи в "македонския" език, само и само да го отдалечат от българския. Последното им творение е думата "ЛАНСИРА" от английския глагол "LAUNCH"

НАСА ГО ЛАНСИРА НАJМОКНИОТ И НАJСКАП ТЕЛЕСКОП ВО ИСТОРИJAТА 
НАСА ГО ИЗСТРЕЛЯ НАЙ-МОЩНИЯ И НАЙ-СКЪП ТЕЛЕСКОП В ИСТОРИЯТА

                                                                 ЧАСТ 2

   Скопските фалшификатори са изтрили в Интернет знамената и печатите на ВМРО, защото там пише българското "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЬ",  а не сръбското " СЛОБОДА ИЛИ СМРТ" Иначе уж били наследници на ВМРО > гнусни предатели !

1) Знамена от Априлското въстание в България 1876 г. > "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЬ"

image


image

2) Документи на ВМРО с девиза "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЬ" > традицията продължава

image

image

image

3) Сръбското " СЛОБОДА ИЛИ СМРТ" > традицията е ликвидирана

image

Измислено от днешните управници в Скопие, фалшиво знаме на ВМРО
image

Сръбски четници > вдясно Дража Михайлович
image

ИЗЛИЗА ЧЕ МАКЕДОНИЗМА Е СРЪБСКО ТВОРЕНИЕ









Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lamboatack
Категория: Политика
Прочетен: 97381
Постинги: 35
Коментари: 26
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930