Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2021 14:50 - ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е ВОДЕЩА ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД-17
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2133 Коментари: 7 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРОКУРАТУРАТА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА

България е на първо място по смъртност от Ковид-17 в страните от ЕС.
Това е факт!
Това принуждава българските граждани да се мотаят по институциите и да правят контакти с хиляди хора, без да е необходимо, ако имахме Електронно правителство. За близо 20 години бяха похарчени над 4.млрд лева за Електронно правителство, като над 90% от тези пари бяха присвоени от управляващите от ГЕРБ, тези преди тях и тези след тях. Само като пример ще дам информация как стана това в Естония.
Естония направи своето електронно правителство срещу равностойността на 55 млн лева!!! за 10 месеца!!!!!!
След появата на пандимията от Ковид-17 вместо правителството да приключи бъквално за месеци пускането в действие на Електронното правителство, то продължи да краде милиарди. Това направиха и тези преди правителството на Борисов, но и тези след него.
Затова се обръщам към т. нар. "Прокуратура на Република България незабавно да се самосезира и да проведе необходимите законови действия за този явен геноцид спрямо българските граждани. Не, че имам доверие на тази т. нар. "Прокуратура", макар че ние сме на първо място в ЕС по брой на прокурорите на глава от населението.
У нас те са 27,1 на 100 000 души население и за нея се отделя 5% от бюджета. За сравнение-в страните членки на ЕС тези пари са от 0,6 до 2,3 %. В Гърция прокурорите са 5 на 100 000 души население, в Румъния-12.
Убеден съм, че у нас няма да се намери нито един прокурор, който да се захване с този изключително тежък проблем, вследствие на престъпното управление на българските правителства и Парламенти за последните почти 20 години!
Нека някой български прокурор ме опровергае!
С удоволствие ще му се извиня!




Гласувай:
13



1. krumbelosvet - Грешен адрес на сезиране.
25.11.2021 16:07
Крадено е не "преди ББ и след(!?!?!) него". Крадено е ГЛАВНО от ББ. Който беше заснет с краденото. Кьовеши-Мьовеши - дръжки. Напротив, никой премиер не е получавал такава финансова и медийна (и ЧУЖДА в т.ч.) подкрепа, както ББ. И когато Радев каза "мутри вън", "Европа" продължи да мълчи. Радев спомена за "широко затворени очи" на същата "Европа", тя реагра с изявление на третостепенен чиновник, че НЕ Е със затворени очи. И нищо. Даже законът Магницки пропусна ББ. И г-н Н.Колев го поставя НАРАВНО с всички останали. Еле па сега, след като омразният му Радев подкрепи Русия за Крим, на което любимият ББ реагира гневно и политкоректно. А може би тая ОТЧАЯНА стъпка на Радев е реакция на мълчанието и слепотата на Запада за един диктатор от латино тип? "Сефте". Безброй са били тия диктатори, и продължават да са подкрепяни..
цитирай
2. bosia - краде се от всички
25.11.2021 17:09
Както комунизмът и посткомунизмът е част от този модел. Този модел е създаден по плана "Голгота" именно за това. Пряко е казано, че трябва да се направи най-отвратителната форма на капитализъм, за да поискат хората да се върне т. нар. "социализъм"
Ясно?
цитирай
3. ganini - кОМУНИЗЪМ= БАНДИТИЗЪМ
25.11.2021 17:47
Какво не беше откраднато? На самообслужване...
цитирай
4. blagoalex - Агента на ГРУ Румен Радев и агента Буда Бойко Яшаров Борисов започнаха танца на общата организирана престъпност с Московските бандити на Путин с цел масово елим
25.11.2021 18:43
Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Кор. Нинова също се облажи от тези кражби на пари от ВТП.

цитирай
5. kolevdobri - Една от любимите ми теми.
02.12.2021 12:30
Браво за постинга. С почти всичко съм съгласен, но имам само един въпрос - защо "...за последните почти 20 години"?
цитирай
6. kolevdobri - Ето и решението на проблема, според мен.
02.12.2021 12:34
ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ - всеки прокурор да работи освен на териториален принцип, както е сега, но и да бъде пряко избират и свалян от избирателите и всеки месец да се отчита в сайта на ЦИК, подстраница - "прокуратура", подстраница "прокуратура на град Х", за това, какви ги е вършил през месеца. В рамките на 3 месеца, избирателите да могат да гласуват чрез компютъра си "за" или "против" него и да описват неговите плюсове и минуси в съответния форум. Като минат 3-ти месеци, ЦИК определя, дали кои гласове са повече и взема решение - или прекратява правомощията на прокурора или ги удължава. Ако ги прекратява, на неговото място идва следващият в електронния списък желаещ за тази позиция и събрал най-много гласове. Това е положението. Тогава да видим КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.
цитирай
7. kolevdobri - Забравих...
02.12.2021 12:37
...трябва законодателно да се премахне тази вертикална подчиненост на прокурорите и така - до главния прокурор. Прокурорът трябва да служи на избирателите, а не на главния прокурор. Освен избирателите, които ще кажат кой ще е прокурорът, от гледна точка на правото и законите, съдът ще може да спира или отменя прокурорски разпореждания. Но съдът, който Е ИЗБРАН ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ИЗБИРАТЕЛИ. Нека да престанем с тези зависимости и обвръзки към трети лица. ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗАВИСИМИ, НО САМО ОТ ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ПОЛОЖИТЕЛЕН ИЛИ ОТРИЦАТЕЛЕН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734708
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031