Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2021 11:31 - "НОВОТО" ПРАВИТЕЛСТВО ЗАСЕГА НЕ ПОКАЗВА НИЩО НОВО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1473 Коментари: 11 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗАЩО НЕ СЕ ОБСЪЖДАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНИ ВЪПРОСИ

Това, което се готви като ново правителство засега не обсъжда редица важни неща.
Ето някои от тях:
Какво става с т. нар. "електронно правителство? То се създава вече близо 20 години, а още го няма. Държавната ни администрация е изключително наедряла и в основата и са бюрокрацията и командно-административен стил на управление. Същото е и при президента и общините. За "електронно" правителство са похарчени над 4 млрд лева, а него го няма и стотици хиляди чиновници получават пари за нещо, което може да свърши един компютър. За Баши Бозука беше ясно защо не го прави. Той просто разчита единствено на изборни гласове от администрацията. В същото време Естония, която започна заедно с нас да прави електронно правителство го направи за 10 месеца!!! срещу равностойността на 55 млн лева!!!. Нидерландия  има под 40 хил. държавни чиновници, а там живеят 18 млн. души!!! Направете едно обикновено сравнение и ще разберете къде сме ние и защо. Новият мераклия за министър-председател не е казал нищо съществено по този въпрос.
Защо и докога?
Ако смята да направи това електронно правителство-това ще си проличи от новия бюджет. Ако парите за държавната администрация останат същите, значи електронно правителство просто няма да има.
Друг сериозен проблем е продажбата на щофьорски книжки на неграмотни, неумели и безотговорни кандидати. Вследствие на това се избиват и осакатяват десетки хиляди български и чужди граждани годишно. Има ли някаква идея Петков как да спре избиването и осакатяването по пътищата?
Трети проблем е смяната на модела на управление. За тази цел е неуобходимо да се направи нова стратегия за дългосрочно развитие, нови програми, нова конституция и нове държавни институции. Засега нищо не се говори по този въпрос. При това той не може и не бива да се оставя за решение от т. нар. "Политически партии". За тази цел е необходимо саздаването на Национална кръгла маса, Програмен парламент, който да узакони решенията на Нацзионалната кръгла маса и Програмен кабинет, който да реализира в определените срокове новите институции.
Както виждате, нещата не са прости и се нуждаят от време, интелект и организация. Засега нищо не се говори за това. Срещат се едни т. нар. "политици", които са доказали за последните повече от 30 години, че не ги бива за нищо, свен да дрънкат празни приказки и да се обогатяват престъпно за наша сметка.
Петков и Василев!
Длъжни сте да кажете какво смятате да правите по всички проблеми на българските граждани!



Гласувай:
3



1. exo - И веднага да направят кръгла маса и ...
19.11.2021 11:37
И веднага да направят кръгла маса и да поканят босия да похапне, докато им разяснява плана "Зигота".
цитирай
2. bosia - до горното ехо на фъснята
19.11.2021 12:26
Много ти смърди фъснята, фъсльо!
цитирай
3. blagoalex - Агента Румен Радев и неговата престъпна дейност свързан с дейността на съветските тайни служби в съветският ционистки концентрационен лагер
19.11.2021 12:42
Това което се извършва в момента в съветският концентрационен лагер България е геноцид срещу българският народ. Мафията на Борисов и останалите комунистически съучастници тотално съсипаха всички сфери на нормален човешки живот. Продават тестове с неизвестен произход и разкарват кашони които като ги погледнеш от вън са до такава степен замърсени и вероятно бракувани отдавна за да тестват нашите деца в училищата е това е не само геноцид на който са подложени децата на България. Агента Буда - Бойко Яшаров Борисов , Румен Радев - агента на ГРУ и всички останали агенти внедрени и създали партиите СДС, БКП- БСП - партия която отдавна със закон трябваше да бъде забранена и всички останали тролчета на кукловодите на КГБ като ДПС, и т.н. са едни и същи финансирани с пари получени по престъпен начин. Главния Прокурор Иван Кешев - Гешев заедно с временното правителство от агенти на ДС и КГБ не само , че не спряха да лъжат българският народ , но най нагло прикриват кражбите на стотици милиарди евро откраднати от България от партиите на ГРОБАРИТЕ. Е тролчета , парите които откраднахте от българите ще ви донесат това което не сте и очаквали. За всяко престъпление си има и наказание и не си мислете. че ще ви се размине. След като извършвате геноцид срещу нашите деца , ние няма да стоим и да гледаме. Бруталното манипулиране и фалшифициране на изборите от ГРОБАРИТЕ- ГЕРБ партията създадена с парите на известният мафиот наречен Тодор Живков - агент на Никола Гешев , внедрен от него в комунистическата партия през 1930 г. известен с истинското си име Сафир Яшаров Маруцин с което депозира през 1980-1981 г. откраднато от БГ 50 тона злато в Швейцарски банки. Едновременно същият мафиот - с цигански произход по майка Маруца и незаконен син на Фердинанд открадна в периода от 1962 до края на 2000 г. десетки милиарди долари валутни и материални средства да не говорим за пенсионният фонд на българите, който той го открадна и изнесе със самолетите на мафиота - " космонавта" Иван Иванов.

цитирай
4. blagoalex - Нищо ново в съветският концентрацонен лагер България , тотално окупирана от агентурата на КГБ и сие
19.11.2021 12:44
Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Кор. Нинова също се облажи от тези кражби на пари от ВТП.




цитирай
5. lff - Всъщност...
19.11.2021 17:13
... по отношение на Електронното правителство Петков го спомена, но не с това име, той каза: да се избегнат гишетата и чакането за документи (нещо близко до това), но дано не го е забравил.
Що се отнася до масата, сега уж готвят някаква, но ще е правоъгълна. Програмен парламент (особено понятие), който да ратифицира решения от Кръгла маса, това ще е Велико народно събрание, защото и по конституцията има какво да се прави. Но едва ли е времето му сега преди зимата и в съзвучие с няколко кризи, които искат спешно решение.
Книжките - това е твой болен въпрос, едва ли са най-важното сега. Ако оправят Автомилна администрация и МВР (КАТ) може да има някакъв ефект, пък и това е корупционна тема, да видим как ще я изпълнят.
Всичко пак ще е голям бъркоч, но преди беше бъркоч без надежда.
цитирай
6. bosia - ВНС и Програмен парламент са различни неща
19.11.2021 17:20
Програмният парламент може да бъде и ВНС, но само узаконява решенията на Националната кръгла маса. Както го направиха в Полща преди повече от 30 години.
цитирай
7. schumpov - Гражданино Босия, полските ком...
19.11.2021 23:59
Гражданино Босия, полските комунисти са патриоти !
цитирай
8. bosia - така е
20.11.2021 09:14
Но нашите са матриоти! Много обичат и правят всичко, за да ги напсуваш на майка!
цитирай
9. schumpov - По тази причина те са несравними ...
20.11.2021 09:55
По тази причина те са несравними величини!
цитирай
10. bosia - Кръгла маса
20.11.2021 10:32
На Националната кръгла маса няма да има представители на нито една партия, тъй като всяка "партия" си има своя собствена стратегия и програми. По тази причина не могат да участвуват. Ако искат, да си правят своя Кръгла маса, но резултатът ще бъде точно като сегашния!
цитирай
11. kolevdobri - Абе те десният завой не искат да разрешат...
02.12.2021 12:47
...ти искаш да решават национални приоритети. ПРОСТО, ТЪПО И НЕ ЗНАМ ОЩЕ КАК ДА ГО КАЖА НЕЩО - ДА СЕ РАЗРЕШИ ДЕСНИЯ ЗАВОЙ НА КРЪСТОВИЩЕ...
Затова, решението е: ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735315
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031