Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2021 14:20 - ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАДНИЦИ ГЛАСУВАЛИ "ЗА ДЪРЖАВНОСТТА"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1203 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 14.11.2021 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
аНАСТАС ГЕРДЖИКОВ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ СЛУЖЕБЕН И РЕДОВЕН КАБИНЕТ, НО НЕ КАЗВА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА

Днес всички на високи нива във властта и партиите твърдят, че гласували "за държавността. Но не обясняват какво разбират под "държавнаст". Защото за БСП "държавност" означава едно. За Костя Копейкин-другао, За христо Иванов-същото.
За Йоло Денев-трето и т. н.
Истината е, че нито един от тях не знае какво означава тази дума!
Анастас Герджиков твърди, че ни трябва не служебен, а редовен кабинет. Той също не обяснява защо.
Нека ми обясни каква е разликата между един безумен редовен кабинет на Баши Бозука и един качествен служебен кабинет. Нека ми каже какви са предпочитанията му, защото цялата пасмина, която се явява на избирите, включително и той, не искат нито Държавност, нито стойностен кабинет, без значение дали е редовен или служебен.



Гласувай:
11



1. nedovolen - Днес са хакнали сайта и за Йоло са ...
14.11.2021 16:36
Днес са хакнали сайта и за Йоло са гласували 16млн. Да му е честито.
:)))
цитирай
2. blagoalex - Бойко Яшаров Борисов охранител на крадените пари от Сафир Яшаров маруцин - Т. Живков
14.11.2021 19:14
Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Кор. Нинова също се облажи от тези кражби на пари от ВТП.

цитирай
3. nkf - Държавността я разбират така, к...
15.11.2021 14:08
Държавността я разбират така, както влашкият копанарин тодАр живков разбираше суверенитета - да има какво да се яде пие и е.е. Банкянският циганин например, като верен ученик на другаря тодАр, точно така разбира и властта, и държавността. Цигани, какво да ги правиш. А, впрочем, цецко цветанов разбира държавността като апартаменти, ама с това, което има като полуквадратна глава - толкова! Герджика е латентен педал и сигурно получава анални контракции от това да бъде лява подметка и носна кърпичка на банкянския мангал.
цитирай
4. marana69 - ужасна Червена Чума, е орисила милата ни Родина!!
17.11.2021 11:42


ее, защо, ми изтрихте 1 комент..)

защото..казах, че ВСИЧКИ комунАнални се/друсат с 200, отгоре..
и имат, като ЕлКокошкова, по 88х имена!!
булята,има и безброй..мъжки...АЗ не се крия, никога...
щоо,за ИдиоФ.политика, имате тукЪ!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737801
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031