Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2021 10:36 - Д.Р СТЕФАН КОНСТАНТИНОВ ПАК СБЪРКА ДИАГНОЗАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1645 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЛЕКАРСКИТЕ ГРЕШКИ ПО ПРАВИЛО СА ФАТАЛНИ

Бившият здравен министър д-р Стефан Константинов изтърси, че "Ковид-19 провали обществото, а не здравната система".
Категоричен съм относно несъстоятелността на тази диагноза!
Това не е просто лекарска грешка. Това е дори не късогледство, а пълна слепота!
Българското общество отдавна не съществува като такова.
Първата груба намеса на държавата за прекратяване на съществуването на едно истинско общество на основата на общите ценности, обществена сигурност и траен напредък става още с приемането на т. нар. "Източно православие". Още тогава княз Борис/Михаил/ "отпразнува"събитието с избиването до крак на 52 болярски фамилии, които изразяват несъгласие за промяна на религията си с такава, която е подчинена на държавната власт. А тя е създадена от император Константин Първи точно с тази цел, за да бъде едно негово "Шесто управление на ДС", като му докладва какво изповядат хората, за да не случи това, което му се случи след 313 г., когато все още беше император на Римската империя и подписа едикт за приемане на Християнската религия, но напълно отделена от държавата.
Следващата група от несъгласни се оказаха Богомилите. Затова той започна избиването и прогонването им, за да останат по българските земи поданици, а не граждани. Смачканият и пречупен волево и мисловно човек се управлява лесно и дори непрекъснато да взимаш грешни и опасни решения-няма кой да ти противоречи. Това се оказа не еднократен акт, а продължителен хилядолетен процес на избиване и прогонване на несъгласните, мислещи и солидарни хора с общи ценностти. Животът на българина се превърна в един непрекъснат процес на физическо оцеляване.
Този процес продължава и сега и не е спирал дори за кратко. Последното голямо избиване беше непросредствено след нахлуването на Червената армия у нас на 5 септември 1944 г. и насилствена смяна на законната власт. Това продължи и след тази дата. Продължава и сега, но предимно във втората му фаза-прогонване на несъгласните. Затова и намаляваме тотално, а хората, които остават тук са зависими и лесно манипулируемиу защото в основата на сегашната власт стои агресията и създаване на страх от администрацията на държавните институции..
Затова и историята си прави шеги с нас. Дълго на върха на реалната власт стоя един олигофрен с фамилията Борисов. Връзката с името на княз Борис е директна! Борис-Борисов и означава пълна приемственост на антиселекцията на обществото ни.
Когато в продължение на повече от хилядолетие едно общество е мачкано, преследвано и антиселектирано от държавната политика не може да бъде обвинявано, че е провалило общественото здраве. Провалът на здравето на нацията идва не от обществото, а от тези, които системно го унищожават докторе!
А ти просто не виждаш това, защото няма с какво да го видиш!
Това е последната и окончателна твоя лекарска Грешка!




Гласувай:
7



1. nkf - Прав сте за православието, което не ...
03.11.2021 11:46
Прав сте за православието, което не е нищо друго освен идеология на римската империя. Все пак не е само православието такова, но и католицимът и безбройните протестантски секти, изобщо - така нареченото римско християнство. Къде тази античовешка авраамична простотия не е оставила разрушителния си отпчеатък? Ислям, юдаизъм, християнство и подобните им трябва да се забранят като античовешки крайни доктрини.
цитирай
2. nkf - Апропо, комунизмът, като висша ...
03.11.2021 11:47
Апропо, комунизмът, като висша форма на човеконенавистничество, има своите корени именно в християнството.
цитирай
3. bosia - относно православието и католицизма
03.11.2021 11:55
Католиците са напълно отделени от държавата. Те си имат папа. Православието е доносническо управление на властта.
Комунизмът е тежко психиатрично заболяване.
цитирай
4. vladtepes - За православието
03.11.2021 12:24
Православното духовенство не се меси в политиката и не пречи да владетеля да управлява възможно най-ефективно като пълновластен господар-самодържец без да зависи от папата или някой друг. Владетелите в католическите страни са имали много проблеми в това направление и като резултат се стига до упадък - няма пълновластен господар-самодържец, който сам да развива успешно държавата - винаги един човек допуска по-малко грешки от множество. Неслучайно бащата на английската демокрация Хенри VIII създава независима национална църква с владетеля начело, така спира изтичането на бюджетни средства към папата и става пълновластен господар. Борис правилно е избил болярите, които не са приемали, че владетелят е наместник на Бог и пълновластен господар аналогично правилно са преследвани богунемилите. Презвитер Козма блестящо изобличава богунемилите. При католиците е имало изключително успешен експеримент с четирима конкуриращи се папи 1378-1417г. , за съжаление е прекратен въпреки безспорните плюсове на такава конкуренция - владетелите са можели по-лесно да поставят искания пред папите и да заплашват с преминаване към някой алтернативен.
цитирай
5. nkf - При католиците държавата е подч...
03.11.2021 12:26
При католиците държавата е подчинена на църквата, а папата е върховен суверен, назначаващ владетелите и одобряващ въобще властта. При православието е същата работа - патриарсите помазват владетелите и по този начин ги легитимират. Възгледът на хитрияните е че самата църква е държава и място за друг тип държава няма. Е, да, търпят все още държавите, защото няма как. В "Братя Карамазови" Достоевски е казал синтезирано всичко по този въпрос точ в точ!
цитирай
6. fun1001 - ..страхотно прозорлив анализ, босия!
06.11.2021 14:19
поздрав,от мен .

..с една малка забележка - която, и мартин, е подчертал ..безпощадно..)
Католическата Църква доминира, управлява, и 'източва' Ресурсите,
на Обществата, чрез т н отбор, активно.."вярващи"...
в Германия, Църковният данък в у доходите, не е отменен..поне не съм чула скоро
а, той, възлиза, на около 3 -4 %.
.смятайте,за какви годишни, милиарди приходи
става на въпрос...

за Русия, никой, не го е казал по-добре от Ф Достоевски..
благодаря за Темата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11785276
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930