Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2021 13:58 - КАЛОЯН ПАРГОВ И ИЗМИСЛЕНИЯТ ОТ КРЕМЪЛ СВЯТ, В КОЙТО ЖИВЕЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 827 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАК ЕДНА ДЕТСКА ГРАДИНА ИЗВАДИ НА ЯСНО ИДИОТЩИНИТЕ НА ЕДНА АГРЕСИВНА И ЧОВЕКОНЕНАВИСТНА ИДЕОЛОГИЯ

Калоян Паргов не го чакайте да поумнее. Той си живее в един свят на лъжи и исторически заблуди. При това използва произволно думи, които явно не знае какво означават.
По повод предложението да се преименува една детска градина от "Мара Петлякова" на "Червената шапчица" изригнал на заседание на общинския съвет толкова безсмислено и тъпо, че ако бъде оценен от психиатри вероятността да мине на шокова терапия е твърде голяма.
В този момент Паргов изригнал и обявил това за "фашизъм".
Това е достатъчно, за да се разбере, че гореспоменатото лице по един най-безумен и безпардонен начин показва пълната липса на разум и мисъл.
Детските градини са последното нещо, което трябва да се политизира по съвсем разбираеми причин
Думата "фашизъм" идва от италианската дума "фашио", което означава сноп слама. Така са се наричали италианците, членова на партията на Мусолини. Немската подобна партия се нарича "националсоциализъм". Паргов съзнателно бяга от тази дума, понеже комунизмът е една разновидност на "социализма".
Паргов или не е чел достатъчно историята, или съзнателно бяга от истината. А тя е, че разработката на идеята за създаването на реваншизъм у германците заради загубената от тях ПСВ, въоръжаването и с тежки нападателни оръжия и насочването  Германия да удари, победи и окупира Франция, Великобритания и останалите европейски държави е започнала още преди 1922 г. от Владимир Улянов-Ленин. За тази цел през 1922 г. се подписва във венецианското предградие Рапало т. нар. "Рапалски договор" и тайна клауза между Германия и СССР, която дава възможност Германски инженери и изобретатели на тежки и нападателни оръжия тайно да работят за Германското въоръжение на територията на СССР, за което са им предоставили да работят в 14 от най-големите машиностроителни комбинати, включително в Челябинския тракторен завод и във Воронежкия самолетостроителен комбинат, за да разработват нови типове танкове и самолети за бъдещата германска армия. В същото време потичат товарни ешелони към Германия с метални руди и други материали, необходими за производството на оръжие.
Но зад този ход на Кремъл се крие друго нещо. Това е операция "Гроза"/Буря". Тя има за цел да вкара Германия в тежка война и когато тая покори Европа и я окупира, вече изтощена да бъде ударена в гръб и по този начин СССР да се разшири до Атлантическия океан. За тази цел се подписва договора "Рибентроп-Молотов", тъй като СССР няма обща граница с Германия и няма как да я нападне по суша. СССР съзнателно навлиза в Полша четири седмици след Германия, за да се разходи без жертви до Варшава, когато армията на националсоциалистите със сериозни загуби разбива полската армия. Пленените полски офицери, около 26 000, съветските войски ги избиват в една гора до селището Катин. Това Паргов приема като нормално и дори героично!
Паргов мълчи по въпроса за десетки хиляди българи избити по заповед на Кремъл след влизането на съветските войски на наша територия без да им е обявена война. Преките заповеди за избиването им са от ръководството на БКП-агенти на Кремъл, които разпореждат избиването на цвета на нацията ни.
Паргов, Паргов!
Ние сме в 21 век, а не в началото на петдесетте години на миналия век!



Гласувай:
9



1. attila - КOMУНИСТ Взима и Дaвa Bлacт не с ИЗБОРИ а Само с КРЪВ !
15.10.2021 19:28
ДА СЕ ЗНАЕ !

KOПЕЛEТАТА са в БКП, КУРВИТЕ са в МВР, ПEДЕРАСТИТЕ са в ДAНС (ДС) !

Децата и Внуците на КОПЕЛЕТАТА от БКП, КУРВИТЕ от МВР и ПEДЕРАСТИТЕ от ДAНС (ДС) Също са КОПЕЛЕТА, КУРВИ и ПEДЕРАСТИ !

Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото ЛАЙНО !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11808155
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930