Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2021 10:30 - АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ ИСКА ДА ПРЕВЪЗПИТА КЪРЛЕЖА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1386 Коментари: 9 Гласове:
6

Последна промяна: 08.10.2021 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАНДИДАТЪТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕ ГИЗДИ ПРЕД МЕДИИТЕ

Анастас Герджиков се гизди пред медиите и дрънка какво ли не. Не можело ГЕРБ да са били "избирани" три пъти поред и да не свършили и нещо добро.
Това може да го каже само човек, който е имал двойка по зоология!
Първо, БашиБозукът/ББ/ не е избиран, а натаманяван при броенето на гласовете. Тук е редно да му напомня един стар виц:
"Сталин събира Политбюро и им казва:
-Другари, имам две новини за вас.лоша и добра. Лошата е, че на изборите опозицията е взела 60% от гласовете. Добрата е, че ние имаме 480%!"
Второ, ако беше чел внимателно учебника по зоология в училище щеше да знае, че от кърлежа не можеш да направиш кръводарител, както не можеш да очакваш конската муха да събира мед. Те, дори да искат, не могат да го сторят, понеже нямат необходимите органи и техтологии да го направят.
Май фамилията му също не отговаря на значението си.



Гласувай:
7



1. kirk - В момента агитираме и пропагандираме
10.10.2021 22:00
В момента агитираме и пропагандираме сред арменците и небългарите в БеГетото всички да гласуват за Мустафа Карадайъ!!! Може да ти се види странно и парадоксално, точно ние да го правим, но друг начин да изразим погнусата си и презрението си към вас нямаме! Вие проведохте по-пълен и съвършен геноцид над нас и всички национални малцинства дори от този в Турция и хитлеристка Германия И ПРОДЪЛЖАВАТЕ!!! Нека поне да ви сложим, курдисаме и турим един турчин за президент, та цял свят да знае какви лигави овчи шунди сте!!!
цитирай
2. zaw12929 - ИНТЕРЕСНИ ОТКРИТИЯ: човек, който е ...
14.10.2021 12:56
ИНТЕРЕСНИ ОТКРИТИЯ: човек, който е имал двойка по зоология!
цитирай
3. leonleonovpom2 - Това за геноцида е много интересно! ...
15.10.2021 15:12
Това за геноцида е много интересно! Той е все едно да поканиш някой под леглото и ной да ти се качи и на леглото! И да реве ,че е подложен на геноцид?
На такъв, който реве от Български геноцид, да му пожелаем да опита отново по- качествения- турския! И да му се услади!Да ходи разкрачен!
Имам много познати и турци, и арменци! Бил съм и в Турция ,до Кападокия Чуят ли Българин- с уважение- Комшу, това следва!
А арменец- досадата веднага е на лицето му!
Имах колежка, арменка Технически неграмотна, на две магарета слама не можеше да раздели Но направи научна кариера Не беше конфликтна личност, като този Киркор! Беше весело с нея Киркор вероятно е някакъв хибрид
Що се отнася за Герджиков, въпреки ,че е историк, едно нещо е показателно за него!!Човек , обичащ професията си и живеещ с нея, няма да я замени с политиката! Казвам го, защото съм минал по този път , от опит! Много бързо разбрах ,че не си струва, с разни хайвани да деля мегдан и те да ми дават и акъл!?
цитирай
4. leonleonovpom2 - По същество, въпреки ,че и предното е не по- малко съществено!
15.10.2021 15:45
Заради натлостта на приетият да живее тук От милозливите Българи Защото такива никой не иска И изводът е ,че са си получили заслуженото при такива говняни уста!

Единственият възможен резултат за превъзпитаващия кърлежа е, да пипне от него лаймска болест или марсилска треска, не знам кое е за предпочитане от тяхХубава вечер!
цитирай
5. kirk - Леон Порното 2 е слабоумен ура-патриотар
16.10.2021 16:27
Леон Порното 2 е слабоумен ура-патриотар, който се задавя от злоба, ксенофобия и аграрфашизъм!!! Недейте да четете словесните му диарии, защото е заразното зло!!! Никой не ме е приемал в България, там съм роден, както и родителите ми и предците ми най-малко от 10-11 века насам, но по-важното е, че ние - арменците сме на Балканите откак свят светува и можем да го докажем, а вие - тие сбъркани славяноезични татарчето или лица с неустановена или смутена етнична идентификация са пришълци, навлеци и агресори. Арменци е имало на Балканите поне 1500 години преди Христа. Армен е един от аргонавтите в похода на Язон към Кавказ. Той е от Македония и Тесалия, където има река, планина и е имало град с това същото име!!! Има ни и в Илиадата - Голям и Малък АЯкс. Ние сме се формирали като нация с поне 4 официално установени тракийски племена плюс фригийците. Грузинците и досега ни имат за мизийци и така ни наричат - на грузински: сомехи!!! Геноцидът над нац. малцинства в БеГетото е факт - къде са гърците, които ви оставиха 80 % от градовете си? Къде са спасените 50 000 евреи, къде е 150-170 000-та арменска колония, къде са бълг. турци? Не се ли прославихте по света с екскурзията им по време на т.нар. възродителен процес, а също и с подвизите на емигриралите цигани? Асимилирахте и изгонихте всички, при положение, че нито сами сте се освободили от османска власт, нито направихте едно свестно въстание или пък да подкрепите руската имперска армия с бунтове, каквито обещаваха над 30 бълг. емисари пред руския император!!! Поетът казва че Шипка е измила срама от челото, но фактите доказват точно обратното!!! Аграрфашизмът започва със суспендирането на Търн. Конституция и продължава с училищното и семейно възпитание в туркофобия и ксенофобия. Жалки сте!!! Дядото на ЛеонПорното2 е изгонил гърците от Ахтопол, гепил гръцка къща и се оженил за гъркиня на която не разрешавал да учи децата на гръцки и да го говори!!!!! Това са негови хвалби!!!
цитирай
6. krumbelosvet - Кирк, комент 1
20.10.2021 13:38
ВСИЧКИ СЪСЕДИ са провеждали етническо прочистване от българи с ОГЪН И КРЪВ. С очудвани разбрах, че кирк е АРМЕВНЕЦ. Значи е луд.
цитирай
7. kirk - Аз пък виждам, че не си българин
21.10.2021 13:10
Аз пък виждам, че не си българин от етническите, а от възродените май - по малограмотното ти писане, Крумчо!!! Оттогава ли имаш това именце, те обичаха да ги преименуват с такива - Тервел, Кубрат...!!! Самата мисъл, че съседите на българите са ги изтребвали "с огън и кръв", която е напълно алогична, отгоре на всичко декларира, имплицира идиотското твърдение, че вие сте поникнали на Балканите, а??? Що за наглост, бе тапир!!! Значи вас- тюркютите, славяни и уж траки, а всъщност римляни, са ви посрещали с пионерчета с фанфари, девойки в носии с погачи с шарена сол и мед, така ли?! Не питам!
цитирай
8. leonleonovpom2 - Къркор - пияндето!
21.10.2021 23:22
С жълтата книжка Тя го спасява от присъда 10 години Заради закана за организиране на убийство! Тогава от страх , умириса блога Скри се, изтри си постингите, смени си ника!
И какво ,като боклуци като него са били преди 1500 години тук, да допуснем ,че не фантазира! Иван Владислав бил арменец, Стримон и Сермон били "арменски "имена А сиктир оттук бе, нищожество лъжливо! Било "професор" ? В Таратанция сигурно!
Гонени отвсякъде заради лайната ,течащи от устите им! Такива като него!
Дори и турците са отвратени от такива паразити
И май ще им вземат мерките!Отивай там, като ще гласуваш за тях! Там и жълтата книжка няма д0а те спаси! Да не мислиш, че ще ги излъжеш! А дано имаш този късмет, да видиш откъде изгрява слънцето- от Армения или от Абисиния!
Нахал, никой по света не ги иска, тук се смилили над тях и той оплюва!?
цитирай
9. kirk - Хе-хе-хе, слабоумният изрод отново се разпеняви
22.10.2021 13:41
Хе-хе-хе, слабоумният изрод - ахтополската луга, отново се разпеняви!!! Не искам да му отговарям симетрично и да обиждам българстката нация, тя сама се обижда, самонаказва и изтезава с асимилацията и геноцида над нац. и етн. малцинства!!! Лично го подлагам на остракизъм, защото е малоумен графоман и мизерник, от когото е избягал надалеч дори и синът му, а той пък самият се хвали, че имал само една приятелка(?????) - жалка и сардонична смешка. Най-неприемливото в случая е, че заплашваше да си оплаква от мен в Посолството на Армения в София, след като официалната политика на държавата ви е, че не признавате арменците за нац. малцинство, а за българи от небълг. етн. произход! Как ги съвместявате тези контрадикции в мозъчетата си, направо се шокирам?! Значи те имали нац. малцинства в чужбина, а други нации нямали нац. малцинсгтва в БеГетото, абе направо множествена шизофрения!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11786558
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930