Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2021 11:16 - ПОД КАСКЕТА НЯМА НИЩО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 985 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕТО КАКВО Е ИЗБЪЛВАЛ ГЕйШЕВ:

 "През последните дни слушам политическото клише - юридическа реформа. Според оценката на прокуратурата това не е юридическа реформа, а юридическа катастрофа, за която цената ще платят българските граждани, какво обикновено. Тези законопроекти не реформират, а унищожават нещо работещо", каза Иван Гешев. Той няколко пъти повтори, че от приемането на тези законопроекти ще обезкостят прокуратурата, но не само - те са "обезкостяване" и "тричане" на целия български народ, който ще плати цената.

"Това не е проблем за прокуратурата. Това ще доведе само до ниска ефективност на прокуратурата и бум на престъпността в размер, може би, до този, който беше през 90-те години. Това е обезкостяване и тричане на българските граждани и общество, и на тяхната сигурност".

Това само показва, че под каскета има вакуум, т. е. нищо!
Специализирани прокуратури и съдилища от рода на тази у нас/т. е. "съветски тип"/ в Европа-няма!
Само в някои държави има специализирани звена в правосъдието, но те са свързани единствено с ДЕТСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ!
Както често се случва, простотията винаги върви ръка за ръка с наглостта!

 



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blagoalex - Иван Стоименов Гешев прокурора на мафията и организираната престъпност и представител на клана Маруцини и Бойко яшаров яростно се опитва да тероризира български
10.09.2021 12:33
Агента на ДС и КГБ назначен от Бойко Яшаров Борисов агента Буда главата на организираната престъпност в съветският ционистки концентрационен лагер България превърнаха съдебната власт и прокуратурата и нейните структури в неописуема престъпна терористична организация срещу българският народ , който няма право на правосъдие и защита от престъпниците окупирали държавната власт на всички нива. Всеки който се опитва да осъди съдебната система и прокуратурата и нейните структури , както и държавните органи в съветският ционистки концентрационен лагер България е обречен на тотален терор и тормоз от страна на престъпните групировки на Бойко Яшаров Борисов и останалите ОПГ та създадени от ДС и КГБ по плана Голгота и другите допълнения към този план за унищожаване на българският народ , чрез икономически , физически , морален , полицейски терор и тормоз , чрез лишаване на населението от всички конституционни права на защита от върховенството на закона. Клана Маруцини създаден от агента на Никола Гешев наричащ се Тодор Живков , който всъщност е влашки циганин внедрен в Комунистическата партия с цел да убива прогресивните и умни свободолюбиви българи известен с истинското си име Сафир Яшаров Маруцин незаконен син на цар Фердинанд се превръща в една от най тираничните и злокобни личности в историята на България. Сафир Яшаров Маруцин с помощта на съветските тайни служби унищожава стотици хиляди български граждани , краде несметни богатства от България чрез клана Маруцин и неговите агенти през периода от 10.09.1944 г - до днес в размер на стотици милиарди долари , същият депозира на неговото истинско име през периода 1980- 1981 г. 50 тона злато в Швейцарски банки , краде пенсионният фонд на българските граждани , краде несметни богатства от търговия с наркотици и оръжие, краде от продуктите на българските предприятия , който изнася зад граница , като доларите и конвертируема валута се прехвърля в офшорни зони на негови сметки и на " Жени" - внучката на Яшаров - Живков - Маруцин
цитирай
2. attila - Иван Гешев е КOПЕЛЕ от МВР, Като Баща си и Брат си !
10.09.2021 12:50
ДА СЕ ЗНАЕ !

Иван Гешев е Потомствен Милиционер !

Баща му е КOПЕЛЕ от МВР, Той е КOПЕЛЕ от МВР и Брат му е КОПЕЛЕ от НСО(УБО) !

Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на Безродни КOПЕЛЕТА от МВР или KУРВИ от ДАНС !

Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КOПЕЛЕ от МВР или KУРВА от ДАНС !

Ставайки КOПЕЛЕ от МВР или КУРВA от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК Поте Още Пет Поколения !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/p o l i c e.h t m l
цитирай
3. nedovolen - Че под един каскет няма нищо, не е ...
10.09.2021 13:39
Че под един каскет няма нищо, не е беда. Лошото е, че под повечето каскети в територията РБ няма нищо. И това не е лошо, ще се изживее.
Поздравления, че си осъдил този каскет, четох в сайт.
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743575
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031