Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2021 09:47 - ОТВОРЕНО ПИСМО ОТНОСНО ПЛАН "ГОЛГОТА"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2203 Коментари: 9 Гласове:
5

Последна промяна: 09.09.2021 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПАРТИИ
ДО ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР НА БОТ/Българска обществена телевизия/
ДО ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР НА БОР/Българско обществено радио/
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ
ДО ПОСЛАНИКА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ
ДО ПОСЛАНИКА НА САЩ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕС


                                    О  Т  В  О  Р  Е  Н  О    П  И  С  М  О
              от Николай Колев-Босия, София, ж. к. Борово, бл. 231, ап 39.

ДАМИ И ГОСПОДА,

Обръщам се към вас с няколко въпроса, свързани с т. нар. "План ГОЛГОТА", създаден в годините след 1968 г. и т. нар. "Чехословашки събития" до началото на 80-те години на миналия век от екип, на Юрий Андропов-ген. секретар на КПСС и дългогодишен председател на КГБ.

През декември 1983 г. тогавашният ген. секретар на БКП и председател на Държавния съвет Тодор Живков получава писмо от ген. секретар на КПСС и генерален секретар на ЦК на КПСС (1982 – 1984), председател на Президиума на Върховния съвет на СССР (1983 – 1984), дългогодишен председател на Комитета за държавна сигурност. В това писмо се нарежда да бъдат възстановени старите буржоазни партии в България и създадени нови. Това, обаче, да стане по план на ЦК на БКП и с активното участие на ДС. Да се назначат преки отговорници от висшата номенклатура на ЦК на БКП за всяка партия. Така се назначава Продан Стоянов за отг. Продан Стоянов, За БРСДП-Александър Лилов, за БЗНС "Никола Петков"-Ангел Димитров, а за новите отговорник е Емил Христов. По-нататък се нарежда тихомълком да се направи политически завой, да се отстрани временно т. нар. "социализъм" и се прокара възможно най-отвратителната форма на капитализъм, за да може в продължение на около 50 години българските граждани да бъдат внимателно, но целенасочено и тежко, обработвани сами да поискат възстановяването на т. нар. "социализъм".
От този факт възникват няколко въпроса към българските институции, някои чужди посланици и ЕС:
1. Известно ли е на споменатите български  институции, към които се обръщам, за план "Голгота"? Ако им е известен какви действия са предприели за или против изпълнението му? С кого са го съгласували? Защо не са съобщили на българските граждани за съществуването или прилагането му? Защо никога и никъде не споменават този план? Става дума за заговор срещу българските граждани, за бъдещето на България и за тежки криминални престъпления срещу обществото и държавата ни! В момента прилага ли се?
2. Известно ли е на посланиците на Руската федерация, САЩ и ЕС какво представлява този план, прилага ли се и ако се прилага, това е свързано с действия на чужди държави и обединения на българска територия, което е свързано с тежки нарушения на международното право и тежка намеса на чужди държави и обединения срещу българската държавност и българските граждани. В това число американската колхозничка-Мустафата нека каже дали планът "Ран-Ът" не е като контрамярка срещу план "Голгота".
Нека генералните директори на Българските обществени радио и телевизия направят изявления по съответните медии, които оглавяват и обяснят има ли такъв план и работи ли се по него!
Същото да направят президентът на РБ, председателят на НС и министър-председателят!

09.09.2021 г.
София                                                                      Николай Колев-Босия



Гласувай:
7



1. exo - Отговарят ли ти?
09.09.2021 09:50
Отговарят ли ти?
цитирай
2. krumbelosvet - От умрял писмо
09.09.2021 10:50
Разбира се, органите на ДС са били ДЛЪЖНИ да имат свои хора във всяка партия и етнос. Както във всяка уредена държава. Закриването на ДС не ги премахва автоматично. Най-вероятно идеята е подхвърлена на босия, като ОПРАВДАНИЕ за отвратителната действителност СЛЕД "промените". Уловка за лековерни, защото действителността стана отвратителна в почти целия западен свят. А не само у нас и др. бивши соц.
цитирай
3. bosia - до горното куриерче на писма от умрели
09.09.2021 11:20
Лозанов, истинското ти име е ЛЪжанов!
Вместо да ми благодарите, че изкарвате пари от троленето си вие си пиете водката от руското посолство и не казвате дори "Наздраве Кольо! "
Нагла сган сте!
Чети бе, невежество!
цитирай
4. marana69 - лудата пескарка, пак те полазила..НЕМА никой, у Спалнята )
09.09.2021 11:51
1. exo - Отговарят ли ти?
09:50
Отговарят ли ти?
цитирай
5. bosia - до хахо
09.09.2021 13:00
Хахо, не се опитвай да си решаваш личните проблеми в блога ми!
Трия те!
цитирай
6. milady - аз, идвам, да подкрепя..Босия...а, ти?
09.09.2021 13:16

най най отровното и лудо хейтърско мазало,оЗрало блога..
станаха 100г Маро от Пескара..

...и, Юлия, има Очи и Уста, и Акъл )
а ти? 99 Ника...
аре, вече, пенсионирай се, бльокуку..
многоо тъпо стана , и мръсно заради теб..
цитирай
7. blagoalex - Съветските ционистки тайни служби тотално завладяха планетата и плана Голгота е малка част от него
09.09.2021 14:03
Агента Буда - Бойко Яшаров Борисов и Агента Румен Радев са част от сценария на агентурата на КГБ в съветският ционистки концентрационен лагер България. Както виждате играта за избори две в едно и каквито и да са сценарии , не могат да излъжат никой, тъй като схемите на агентите на КГБ контролиращи българските престъпни групировки и властта на всички нива , както съдебна - съд и прокуратура начело с агента на ДС - КГБ избран от същите наречен Иван Стоименов Гешев е преградата на двамата агенти на КГБ Бойко Яшаров - незаконен син на Сафир Яшаров Маруцин - влашкият циганин от село Правец наричащ се Тодор Живков откраднал несметни богатства от България , които са депозирани в офшорни сметки на фирми на внучката му " Жени" и контролирани от незаконният му син Бойко Яшаров . Само в периода 1980-1981 г. Тодор Живков депозира в швейцарски банки над 50 тона злато откраднато от България на истинското си име Сафир Яшаров Маруцин , да не говорим за откраднатия от него пенсионен фонд на българите, както и стотици милиарди долари прехвърлени по банкови сметки в офшорни зони и престъпните действия на клана Маруцини няма край и до днес . Партията на Яшарови ГЕРБ е създадена с крадени пари изпрани през ционистките фондации Ханс Зайдел и Конрад Аденауер и вкарани в БГ като спонсориране на тотален тероризъм срещу българите. Не случайно Роберт И. Фридман разследващ журналист в САЩ написа книгата " Червената Мафия" в която разкрива действията на КГБ и съветските тайни служби за завладяване на властта в САЩ и други държави използващи методите на тотален терор за контрол и представляват заплаха за Човечеството. Умира на дата 2.07.2002 г. при странни обстоятелства ( вероятно убит от КГБ - отровен) след като ФБР отказва да му осигури охрана.
цитирай
8. kirk - Подписвам се към искането
09.09.2021 14:43
Подписвам се към искането и откритото писмо на Николай Колев-Босия. Имам само 2 бележки-добавки. Тексът "Така се назначава Продан Стоянов за отг. Продан Стоянов" е неясен, вероятно е грешка?! Второ - няма защо да се праща подобно Отворено писмо до напълно, категорично и безгранично дискридитирания СБЖ - "ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ". След като свалихме Стефан Продев, първо го замени слугата философ по марскизъм-ленинизъм Ангелов, а сега пък слугинята на слугата - не й знам името. След като България е на последното място по свобода на словото, какво е това СБЖ освен един ГОЛЯМ СКРОТУМ???!!! Пък и имаше СЖБ Подкрепа, което не знам къде изчезна, а освен това има и още десетина други синдикално-творчески гилдии, които поне не са толкова дискредитирани. Не са ми ясни - на трето място, позволявам си да допълня, абревиатурите БОТ и БОР на институциите на Кошлука и оня от радиото, че пак му забравих името, но не бяха ли национални??? Щото, ако са национални тоест на българското нац. мнозинство - трябва да ги отбият от държавната цицка, бозка и да създадат други - народни!!!
цитирай
9. kirk - Що да го нема САЩ, бе Белосветнал
09.09.2021 16:52
Що да го нема САЩ, бе Белосветнал? Нали ви пуснаха там некъф списък "магнитогорск" ли "магнитопрогрес" ли беше?! Чети си го и не варкай?! Има ли нещо по-сбъркано от селянин-комунист???!!! Не питам - констатирам! Босия е за това - да ги подсеща, та и нас с тебе барабар!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735705
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031