Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2021 10:23 - БЪЛГАРИНЪТ ИМА СИЛНО ОГРАНИЧЕН ИЗБОР
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 560 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 05.08.2021 08:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИЗБОР МЕЖДУ ДИКТАТУРА НА НЕДОСЕГАЕМОТО НАСИЛИЕ ИЛИ ДИКТАТУРА НА НЕДОСЕГАЕМАТА КОРУПЦИЯ

Както разбирате, българинът е поставен в ъгъла. Назначената управляваща върхушка се раздели на две. Едните искат да останат в безвремието на корупцията, а другите искат връщането на комунизма. И двете части от цялото, защото и двете имат един произход, стигнаха до момента, в който или трябва да се отмени планът "Голгота", или да се удължи срокът на действие с неопределено време.
И в двата случая не ни очаква нищо добро в разумен срок защото и двата варианта са свързани с тотално погазване на човешките права и пълна безнаказаност на управляващите, независимо коя от двете страни ще победи.
Всичко това е свързано с изтичането на 50-годищния срок за приключване на плана "Голгота", който имаше за цел да се направи възможно най-отвратителна форма на "капитализъм", за да си поиска българинът възстановяването на комунизма като по-приемлива форма на живот. Така или иначе българите с качества след отварянето на границите и създаване на невъзможност за нормален живот, на практика, бяха прогонени от страната и тук останаха пречупени и смачкани хора, които лесно се управляват с похватите на комунизма. За досегашните управници остават две възможности-или да се борят да остане статуквото, или да напуснат страната с всичките си активи, получени с цената на едно непрекъснато криминално действие-корупция, грабеж и измами.
Тази част от управляващите си има свое задкулисие, което до голяма степен кривна от плана "Голгота" и иска безвремието да продължи. Другата част остана вярна на плана и се назначи служебно правителство, което да направи опит да прибере откраднатите активи и под формата на възстановяване на "справедливостта" да възстанови комунизма, оставайки на власт за неопределено време. Под термина "неопределено" разбирай за "вечни времена". И в двата случая задкулисието си остава същото, като тези от тях, които 
измениха на плана ще бъдат по някакъв начин тайно санкционирани, а останалите ще продължат да изпълняват командите на руското посолство и нарочно изпратената да възстанови приключването на план "Голгота" нова руска посланичка-колхозничката Митрофанова. Но дали колхозничката или краварката Мустафа ще решават бъднините на България, българинът не го чака нищо добро. Изборът му е между робството и крепостничеството.
В този план за мен представлява интерес битката между медиите на едната и другата половина от цялото Безспорен лидер на плана е ТВ "Евроком". Там битката се води по две добре познати линии. Тежка повърхностна критика на капитализма по вечерно време, когато работещите се връщат в къщи от работа и солидна обработка на пенсионерите по следобедно време с "документални" филми за превъзходството на социализмите над капитализма. Така се достига до дълбочинна обработка на съзнанието на българите и се синтезира у тях жланието за възстановяване на стария социализъм с евтините, макар и силно ограничени като количество стоки и услуги. При медиите на олигарсите посоката е обратна. Стигна се дотам, че Обществените медии съзнателно бяха противопоставени и взеха противоположен един на друг курс. Става дума за БНТ и БНР. С това си обяснявам и оставката на ген. директор на БНР и отказа на новите предложени да приемат ръководството. Но така или иначе, ако колкозничката победи, БНТ моментално ще се преобрази и се подчини на "Новата власт".

За всичко това съм писал и говорил от десетилетия, но чуваемост-няма.
Следва продължение. 



Гласувай:
2



1. kolevdobri - Плюс от мен.
04.08.2021 22:33
ДК
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11791397
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930