Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2021 09:27 - НЯКОИ "ДРЕБНИ" ПОДОРОБНОСТИ ОТ ЖИВОТА НА КОЛХОЗНИЧКАТА МИТРОФАНОВА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1172 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 09.07.2021 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИЗПРАЩАНЕТО НА МИТРОФАНОВА В БЪЛГАРИЯ НИКАК НЕ Е СЛУЧАЙНО

Никой не си задава въпроса защо някак си тихомълком смениха предишния посланик на Русия с колхозничката Митрофанова. Никой не се сеща и за това, че изтича времето на плана "Голгота" и има ли връзка това с пристигането на Митрофанова. Разбира се, не бива да се забравя, че американците също изпратиха у нас колхозничка-Херо Мустафа.
Излиза, че на демокрация ни учат хора от държави, които са били робовладелски до втората половина на 19 век. При това колхозничката Митрофанова твърди, че Русия, която току-що е отменила робството като държавна доктрина, е дошла да ни освобождава от "робство". Има стотици запазени документи на войници военни дописници и офицери от руската армия какъв потрес са получили, когато са видели "робите-българи" с домове, ниви, стопансва, търговски връзки в страната и чужбина, свободно придвижване в империята и извън нея и плащане на данъци. Съгласете се, че един истински крепостен, т. е. роб, се впечатлява силно от видяното и не може да повярва на мотивите, с които е изпратен тук да се бие за "освобождаване от робство".
Странно е/на пръв поглед/, че Митрофанова е с такава шеметна кариера, а са я изпратили у нас. Тя е родена на11.06.1953 г. в Сталинград/сега Волгоград/. Но тя едва ли иска да знае, че Волга идва от Болгар според четенето на гърците на буквата "Бета", която се чете като "В". Така се казва и една от столиците на Волжска България, която е сравнена със земята от Иван Грозни като "благодарност" за прогонването на татарите от българската армия. На 22 г. завършва МГИМО и тръгва нагоре с шеметни темпове. Минава през високи постове и стига до представител на Кремъл в ЮНЕСКО/Париж/ и дори първи зам. министър на външните работи. Оттам ясно се вижда колхозната и принадлежност-Колхоз за Големи Бабаити/Боклуци/ или съкратено-КГБ.
След като преглътна много трудно невъзможността да върне Румъния в своята орбита, Полша, Чехия, Прибалтика и други бивши източноевропейски държави, Русия губи пряка връзка и със старите си сателити Гърция и Сърбия. Ненапразно в книгата си "История российской дипломатий" С. С. Татищев пише за стратегията на Руската империя, че една широка зона от Черно море до Пазарджик трябва да бъде част от Руската империя, а останалите части от нашата стара държава да се "подарят" на техните стратегически партньори на Балканите-Гърция и Сърбия.Това поставя България в стратегическо географско положение битката за нея ще бъде Сложна и агресивна. Явно провалът на плана "Голгота" е твърде вероятен и Кремъл се принуждава да изпрати колхозничката да се опита да върне с всички позволени и непозволени средства страната.ни в московската орбита. Тя е изучавала книгата на Татищев в МГИМО и е наясно с това. Разбира се, това е доста съмнително начинание, още повече, че Русия е обкръжена с проблеми, които сама си е създала и продължава да търси силови решения. Ако Кремъл загуби България, следващата загуба ще е Далечния Изток, а след това постепенно и Сибир.
Това поставя Русия пред вторичен колониален разпад. Колхозникът Путин има един голям проблем!
Това е той-самият! 

П.П. Прави ли ви впечатление липсата на ежедневните уригвания на редовните русофилистици като "Морски песни", Апостол Апостолов и прочие. Да не са се удавили? А може би "Морски песни" си е сменил подписа на "Блатни бълбукания"? Така ще бъде по-точно!
Колхозничката ги сапуниса! 



Гласувай:
5



1. attila - ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ !
08.07.2021 14:03
ДА СЕ ЗНАЕ !

Когато РУСИЯ Празнува БЪЛГАРИЯ Умира !

Когато БЪЛГАРИЯ Празнува РУСИЯ Умира !

ВАНГА: "БЪЛГАРИЯ Е ДУХЪТ, РУСИЯ Е ТЯЛОТО"

Време е Свещенния Български Дух да Напусне Опедерастеното от Юдо Хазарите и МЪРТВО Руско Тяло !

"ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ".

Иван Сергеевич Аксаков-Руски Публицист,СЛАВЯНОФИЛ !

Публикувано в 24-ти Брой на Газета “Русь”.

r u s s i a.r u/L a g e z z a/s t a t u s/26c52000002e2

Всички Български Учебници по История Трябва да Започват с Тази ИСТИНА !

Върху Гробовете на Дунавска, Волжска и Киевска България се Изроди Русия и Само Върху ГРОБА на Русия Може да се Възроди БЪЛГАРИЯ на Дунав, Волга, Киев и Кавказ !

Тази Измислена Държава Наречена Русия:

1.Волжските Българи я Създадоха !

2.Дунавските Българи я Култивираха !

3.Кавказките и Киевските Българи ще я Ликвидират !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/r u s s i a n g e n o c i d e.h t m l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11811382
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930