Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2021 13:34 - ДЯДО МИ ОТНОВО СЕ ОКАЗА ПРАВ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1693 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 03.07.2021 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СРЪБСКИЯТ ПРЕМИЕР СИ Е ЗАБРАВИЛА ДОЛНИТЕ ГАЩИ В КРЕМЪЛ

Ето какво е изтърсила Бърнабич:

"...Cтaнaлoтo cъc Ceвeрнa Мaкeдoния e прeцeдeнт. Тoвa oбяви прeмиeрът нa Cърбия Aнa Бърнaбич, цитирaнa oт Пинк. Cръбcкият прeмиeр oбяви, чe въпрocи cвързaни c интeрпрeтaция нa eзикoв или иcтoричecки прoизхoд нe трябвa дa ce oтнacят дo EC. Изкaзвaнeтo дoйдe нa фoрум в Oхрид. Бърнaбич зaяви, чe тoвa e прeцeдeнт, кoйтo криe риcкoвe. Тя призoвa eврoпeйcкoтo приcъeдинявaнe дa нe ce oтнacя дo двуcтрaнни въпрocи. Cпoрeд нeя e дoбрe, aкo нe ce cтигa дo други пoдoбни cлучaи. Бърнaбич cмятa, чe тoвa прoтивoрeчи нa eврoпeйcки идeи. Cръбcкият прeмиeр ce нaдявa, чe щe ce нaмeри рeшeниe. Тя cмятa, чe рeгиoнът мoжe дa e cтaбилeн, кoгaтo вcички cтрaни в нeгo нaпрeдвaт в нeгo cъc cрaвнитeлнo eднaквo тeмпo..."
Дядо ми казваше: "Сине, да знаеш, че румънец е занаят, сърбин-диагноза, българин-просто малшанс, а грък-това е турчин, който се прави на италианец!"
Думите на Бърнабич са поредно доказателство за това.



Гласувай:
6



1. germantiger - +
03.07.2021 14:17
руската курва сърбия винаги е била срещу България

ние добре знаем какви лайна са сръбските

те са продукт на руския задник
цитирай
2. attila - Сръбската Нация е Като Руската Нация - Рядка Българска ДPИCНЯ !
03.07.2021 14:25

ДА СЕ ЗНАЕ !

Проекта за Македонска Нация Беше Изготвен в КРЕМЪЛ, Реализацията Възложена на БЕЛГРАД.

Тоест Фалшивия "Македонски Народ" Беше Проектиран от Фалшивия "Руски Народ" и Създаден от Фалшивия "Сръбски Народ".

Сърбин /Сървул/ е Назоваване на "Социално Слабите" във Византия /Източна Римска Империя/, а Оттам Обувките на Социално Слабите се Наричат "ЦЪРВУЛИ" /Сървули/.

Славянин /Сервул/ е Човек Принадлежащ Към Категорията "Социално Зависимо Население, Роби" Съгласно Римското Частно Право !

Усещам Как с АРНАУТИТЕ ще си Делнем Освен Македония и Сърбия !

България - Хърватия - Унгария Братя от Векове за Векове с Обща Граница !

Пълна Независимост на Западните Покрайнини и Войводина, на Чувашия, Башкирия,Татарстан, Чечения, Селджукска България(Турция).

Сръбските Селяни-ЦЪРВУЛИ, Гръцките П-едали и Влашките Цигани не Трябва да Имат Обща Граница с България, за да не ни Заразяват със Селянията и Простотията си.

България Трябва да има Обща Граница с Нашите Братя Маджарите, Които са Българи Потомци на Кан Арпад Син на Кан Алмъш Джафар Цар на Волжска България и Братята Хървати Потомци на Кан Хорват (Кобрат) Цар на Велика България.

Бездарните Руски Славянски Свине Няма да Спасят Сърбо-Цървулите и Гръко-П-едалите.

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски !

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска !

Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме Този 141 Годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава.

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a
цитирай
3. rosiela - ДА!
03.07.2021 14:29
germantiger написа:
руската курва сърбия винаги е била срещу България

ние добре знаем какви лайна са сръбските

те са продукт на руския задник

цитирай
4. nedovolen - Дядовците винаги са били прави, за ...
03.07.2021 15:43
Дядовците винаги са били прави, за разлика от внуците. Дано и нашите внуци да кажат така.
:)))



цитирай
5. kolevdobri - Лично я познавам...
04.07.2021 11:52
...но нека да не обръщаме толкова внимание на тези изказвания. Нека да се съсредоточим на това, което се случва в БГ. Кражби за милиарди, нечестни практики навсякъде и във всичко, отсъствието на какъвто и да е морал както в управляващите, така и в народа. Пука ми за това, какво е казала за нашата позиция по отношение на РСМ, "сръбската" ПРЕМИЕР. Нека да не хабим излишна енергия и да си подредим собствената къща, която е бая разхвърляна, разграбена, дезорганизирана и да си го кажем - скапана.
цитирай
6. leonleonovpom2 - Ами, като са такива благородници ...
04.07.2021 15:25
Ами, като са такива благородници сърбите, да ни върнат крадените западни покрайнини ,с Поморавието и Ниш и да дадат пример с бързо решаване на двустранни въпроси! Особено пък свързани със собственост, придобита чрез явна кражб!а
Николай , 101 година се навършиха от присъединтняването на Западните покрайнини и на Егейска Тракия, защо се мълчи по този въпрос?
Май със свалените гащи сме ние!
Диагнозата на сърбина е балканска хиена, както и на гърка!
цитирай
7. kolevdobri - Преди време...
05.07.2021 07:47
leonleonovpom2 написа:
Ами, като са такива благородници сърбите, да ни върнат крадените западни покрайнини ,с Поморавието и Ниш и да дадат пример с бързо решаване на двустранни въпроси! Особено пък свързани със собственост, придобита чрез явна кражб!а
Николай , 101 година се навършиха от присъединтняването на Западните покрайнини и на Егейска Тракия, защо се мълчи по този въпрос?
Май със свалените гащи сме ние!
Диагнозата на сърбина е балканска хиена, както и на гърка!

...като имах повече време за история, бях чел, че Нишкият санджак, чак до Прокупле /даже ходих да го видя що за градче е/ бил населяван от българи. Санджакът бил даден от Александър Втори на Сърбия, за подкрепата й срещу Турция във войната 1877-1878г. Сърбите обаче изнаглели за още територии и се наложило царят да изпрати отряд казаци, които пресрещнали сърбите в Трънско, за да им охлади мераците. Успехите на нашата млада войска по време на войната със Сърбия на сръбска територия, в немалка част се дължат на подкрепата на местните, които в голямата си част били с български корени. Такива са си сърбите. Не си спомням, да сме се разбирали някога добре с тях.
цитирай
8. shtaparov - Дядо ти е бил невероятно прав и ...
15.07.2021 03:36
Дядо ти е бил невероятно прав и е изрекъл велика приказка а сръбските крадци се опасяват,че след "македонските" измамници идва и техния ред! Те да дават уроци на ЕС по "демокрация" е като арабски мюфтия да учи на Великденски песнопения римския папа,а банков обирджия да учи прокурора как се спазват законите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734797
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031