Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2021 10:23 - ЗА ОСТАП АРЕСТ-ЗА БЕНДЕР ПОХВАЛА!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2526 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 11.06.2021 13:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 АРЕСТУВАЛИ СА ЗА ИЗМАМИ НЯКОЙ СИ НИКОЛА МАРИНОВ

Вчера в Първо районно в София са арестували някой си Никола Маринов за измами. Той се представял за офицер от армията, за прокурор, за автомобилен и мотоциклетен състезател и взимал пари от набелязани хора без да ги връща. По тази причина, уж, вчера е бил арестуван.
Това е твърде необмислено от страна на МВР и Прокуратурата! По този начин те трябва да проявят същите практики и към много други български граждани.
Бойко Методиев Борисов, например, се представяще за Главен секретар на МВР, кмет на София и няколко пъти за премиер. Той извърши същите неща, които, ужким, е извършил и Никола Маринов, но той е в Първо РУП, а Борисов се развява като лайняна книжка из стърнище когато духа ветрец откъм американското или руското посолства. При това Маринов е действал сам, а Борисов е създал ОПГ още в битността си на СИК-бандит и си остана такъв и досега. Медиите/по-скоро тези, които се представят за медии/ у нас показваха и продължават да показват сикаджията по няколко пъти на ден/вероятно, за да му запомним физиономията и да не му даваме пари назаем/. В същото време криеха физиономията на Маринов, в резултат на което се намериха наивници, които се хващаха на думите му.
Иван Стоименов Гешев /или ГЕЙшев, вие ще кажете кое е по-правилно/ също се представяше за зам. главен прокурор, а сега и за Главен прокурор. В същност, обаче, той изпълнява съвсем друго. Той прикрива големите измамници като Борисов, патриоти и останали организирани престъпници около него, а ни залъгва с някой си Никола Маринов.
Владислав Иванов Горанов се представяше за финансов министър. И той правеше същото. Взимаше пари назаем от държавата и забравяше да ги върне.
Красимир Дончев Каракачанов "подаряваше " български паспорти срещу подаръци в звонк от новите притежатели.
Младен Маринав
Никола Филчев
Сотир Цацаров
По-долу в празните места можете да напишете още хиляди имена на измамници-много по големи от Никола Маринов. Но те не са нито в Първо РУП, нито във Второ, нито в което и да е!

..........................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................
 Аз също съм дал пари на заем без да ми ги върнат. На няколко дами съм дал от 400 до 1 000 лева и вече от месеци и години не ми ги връщат. 
Приканвам ги да ми ги върнат, защото в арестите на РУП при МВР има много свободни места. Давам им две седмици време да го направят, след което, ако не ги върнат, ще изпратя имената и адресите им там, където е Никола Маринов.
Обръщам се и към кукловодите на държавните ни измамници, че и техните имена ще бъдат публикувани!
Бедата е там, че сега ПрокурВатурата не знае какво да прови. Ако обвини Маринов-ще трябва да го направи и за останалите, които съм цитирал по-горе. Същото се отнася и до следствието, съда и една голяма част от медиите.
А толкова места няма нито вРУП, нито в Следствието, нито в Затворите.
Освен ако се възстановят Белене и останалите лагери!



Гласувай:
5



1. morskipesni - Лагерите за изправителен труд трябва - и ще се възстановят,
10.06.2021 11:10
но първо в Белгия, Германия, Франция, Италия... накрая и у нас. Няма как- гнусен мн'гал все повече- пък и не ще да се "ваксинира". Жалко босяк, скоро няма да те въдворят за пюсюрлюк!
цитирай
2. bosia - до морския удавник
10.06.2021 11:26
И през противогаза смърдиш, смръдльо!
цитирай
3. attila - МВР е Престъпна Организация, Създадена от Престъпници, Генерираща ПРЕСТЪПНОСТ !
10.06.2021 12:49
ДА СЕ ЗНАЕ !

Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на Безродни КOПЕЛЕТА от МВР или KУРВИ от ДАНС !

Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КOПЕЛЕ от МВР или KУРВА от ДАНС !

Ставайки КOПЕЛЕ от МВР или КУРВA от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК Поне Още Пет Поколения !

Не Случайно Над 70% от Кадровия Състав на Шумкарското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се Формира от Потомствени Милиционерски КУРВИ, Доказани КУРВИ Разсли в Семейства на КУРВИ,Възпроизвеждащи КУРВИ !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/p o l i c e.h t m l
цитирай
4. apostapostoloff - Тъй като имаш неопровержими доказателства за казаното от теб,
10.06.2021 14:22
срещни се с Кьовеши и вкарай всички мръсници в пандиза. Та ега най- сетне мирясаш. Защото стана ужасно досаден с твоите клевити, клюки, набеждавания и обиди.
цитирай
5. krumbelosvet - Сърфиране по повърхността на събитията
15.06.2021 00:44
Кво бил правил некойси пожарникар-каратист и с-ие.
Ма кой, КОЙ, К О Й направи от тоя солдафон (който на улицата стана мутрафон), К О Й го направи премиер и го крепи вече 11 години? К О Й ?
Един бивш германски посланик го каза, макар че немаше нужда. Оно се виде, дека МЕРКЕЛ го изтипоса и го подкрепя. И САЩ също го подкрепяха, и го използваха не толкова да получат милиарди долари в тригодишна предплата за книжни самолети, но пък самолети носещи ЯДРЕНИ БОМБИ. Остави милиардите, но за ДЕСЕТИЛЕТИЯ напред нашата авиация ще е ЯДРЕНА И ЗАВИСИМА от САЩ! И нито едно журнале или политик "не се сети" да го каже. Смее ли да се сети.
ТОВА е ПОД повърхността на събитията - чий, ЧИЙ, Ч И Й е тоя "кучи син, но наш (техен, б.м.) кучи син" по думите на един велик янки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11739318
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031