Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2021 13:37 - Борисов и противниците му
Автор: rainman Категория: Политика   
Прочетен: 1415 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Понеже е голям кеф, че Герб били в изолация, Бойко си отивал и т.н...   Ама, пичове, Бойко в момента им го хака на опозицията с 200 и те не се усещат. Кабинетът, който бе предложен от Герб беше ясно, че няма да мине, дори бе направен така че да не мине. Оглавяването на този проекто-кабинет от Даниел Митов имаше своята логика. Митов е човек евро-атлантически ориентиран, добре приет от демократите в САЩ. И точно тук ДБ, дето се бутат към американските демократи, още не са сгрели какво се случи. Тия неща, братче се тълкуват във Вашингтон и посолството. Тия хора не са толкова късогледи и дребномислещи, колкото вас. Сега Бойко се захвана и със Славчо. И много хитро се опита да пробута при гласуването за изборните правила мажоритарната система. Значи, приемането ѝ беше основна аргументация за създаването на ИТН. И тия я отхвърлиха. АМа щели да чакат стабилен парламент... Какво значение има какъв е парламента - гласували се, приета е. И Бойко ги разобличи. И ще ги изяде с парцалите, Слави и Президента. Същия, който лятото истерично подвикваше "Оставка" и "Мутри вън". Същият, който се натиска за Триморието /антируски проект/. И с това ще изръси едни говна... Впрочем, Триморието показва колко е и акъла на тия, дето плюят Радев за руски агент. Значи, той се натиска за проект срещу Русия, ама бил манджурски кандидат... А отказът на Нинова да поддаде оставка, ще срине още резултатите на БСП при едни избори Юли месец.

А има и нещо друго. След месец ще се налага актуализация на бюджета - надбавки за пенсии, мерки, здравна криза, а-у... Значи това може да го направи и действащия МС. Ама защо да им прави услуга? - Искате бюджет, правете правителство и решавайте.

Значи:
  1. Държавата влиза насред здравна криза и в политическа криза, и затова няма да е виновен Бойко /неговите ходове са логични и разбираеми/, а идиотите, които уж го борят.
      2. Бойко ще ги надиграе и ще се завърне триумфално, възседнал бял осел.   Към момента Бойко не е направил грешен ход, а и не виждам да направи, за разлика от "опозицията", която е късогледа, истерична, дребно мислеща, без наченки на мислене в перспектива и стратегия. Ако въпросът е, псевдоексперти като Иванов, Мравин, МаяМа, Хаджи Тошко Африкански да заменят ББ и Герб, то по-добре Герб да си стоят.



Гласувай:
7



1. petgrig - Браво!
25.04.2021 13:40
Много точно казано! То беше ясно, ама за да се схване, трябва акъл.
цитирай
2. alhimik1 - И от мен Браво!!
25.04.2021 14:49
petgrig написа:
Много точно казано! То беше ясно, ама за да се схване, трябва акъл.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rainman
Категория: Новини
Прочетен: 454512
Постинги: 223
Коментари: 170
Гласове: 574
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол