Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2021 16:55 - Смъртта на Милен Цветков: ЦЕНЗУРАТА, МИСИРКИТЕ И ПОДГОТВЯЩОТО СЕ АЛИБИ https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Смъртта на Милен Цветков: ЦЕНЗУРАТА, МИСИРКИТЕ И ПОДГОТВЯЩОТО СЕ АЛИБИ 21.04.2021

image    

**** Един фалшив очевидец на парад по всички медии като част от бъдещето алиби за убиеца-наркоман. Без нито едно изразено съмнение в него! Кой е „свидетелят“?
.
По ТВ медии, интернет-медиите и печатните медии няма нито дума какъв закон за неотговорност при катастрофа в наркотично опиянение е готвел депутатът Лъчезар Иванов. Липсва въпреки скандала около сина му, побягнал от джипа-убиец.
Това е смразяващата, повсеместна, поголовна цензура върху информацията. За да е навсякъде, очевидно е, че тази цензура се упражнявана от Център, който командва цялата медийна сфера у нас.
.
Същият този Център, укривайки информацията в поста ми, започна да подготвя друга информация, която да послужи за алиби на надрусаното с наркотици синче на влиятелните родители.

И я разпространи из всички медии – навсякъде, без нито една от тях да направи необходимата в този случай проверка и да зададе логичните в този случай въпроси.

 

Тази информация-алиби „мисирките” – така наречените ми „колеги” представиха като един фалшив очевидец.
„Флагманът” на родните медии bTV в интервю на Антон Хекимян я разпространи първи, а после в хора се включиха всички вестници, телевизии и основните интернет-издания.
.
Да видим кой е този свидетел, защо е фалшив и какво се цели с появата му по всички медии!
Така наречения „очевидец” Тодор Петров е скромен, зле заплатен учител по география в Техникума по полиграфия.
Публично е известен с другото си занятие – „ловец на автографи”. Това е занимание на хора, които си примират да засветят пред обществото, макар и с с отразена светлина – получавайки подпис от знаменитост или снимайки се с такава знаменитост.
Няма да разказвам с какви доходи пътешествува по света, за да лови знаменитости – макар и иначе показателно, то не е същественото за случая.

Същественото е, че въпросният „свидетел” сега и за първи път получи възможност вместо мимолетно присъствие до някаква звезда да засвети със своя собствена светлина в медиите, да се превърне самият той в нещо като знаменитост, нещо като звезда
.
А сега да разчепкаме първо интервюто!
.
**** Човекът не спал два дена, докато накрая се решил да отиде при Хекимян. А защо, като е бил очевидец, не е решил да даде показания първо пред полицията, а после по телевизиите?
§ И досега не е записан като свидетел на драмата, макар че се представя за такъв.
.
**** „Няколко часа преди това се бях срещнал с мои приятели, за да си честитим Великден и въпреки карантината си седяхме през два метра, нали…“
§ Браво! Това е забележително за всеки човек, дори е и физически подвиг – да стоиш сякаш закован на коневръз, за да си хортуваш часове наред.
.
**** „И към шест часа някъде мина поредната кола и ми се стори с много висока скорост.”
§ Посято е първото съмнение. Излиза, че полицията и „Бърза помощ” са получили сигнала четвърт час по-късно. Невероятно е все пак никой да не позвъни – нито на МВР, нито на медиците.
А защо се посява съмнение във времето на произшествието? Ами за да се пледира после в съдебната зала, че ей на, лекарите закъснели и затова Милен Цветков умрял, а не заради силата на удара!
.
**** „Решихме да отидем да видим (бел. – след трясъка от удара) И по едно време видях един седнал човек на тротоара и забелязах, че това е Милен Цветков.”
§ Поредна задължителна скоба – от „Бърза помощ официално обясниха, че видът на журналиста след удара е бил такъв, че надали и родната му майка е щяла да го познае. Екипът е знаел физиономията на журналиста, но въобще не го е разпознал.
.
**** „И тук искам да кажа, не знам как се е случило, понеже не съм го видял, но явно той сам е слязъл от колата и изминал 20 метра. Ако човек е толкова тежко пострадал, 20 метра няма как да измине в такова състояние. И го видях на тротоара.”
§ Значи нищо не видял, но е напълно убеден, че пострадалият се е разходил съвсем сам от смачканата си кола и приседнал на тротоара. Изглежда после Милен е размислил и за по-удобно е решил да приседне от бордюра насред пътното платно, за да се сгърчи там и изпадне в безсъзнание, понеже там го е намерила „Бърза помощ” и това е описано в документацията.
.
**** И видях, че има охранители с него, предполагам от близкия МОЛ и си говореха с него. И това е първата грешка между другото, защото всеки знае, че заради опасността от травми не трябва да се премества тялото от мястото на инцидента. И това преместване на 20 метра може да е изиграло лоша шега”.
§ Някой забеляза ли противоречието? – Хем Милен Цветков според представения ни „очевидец”.лъжец сам е изминал тези 20 метра, хем тялото му е било преместено от др. хора на тези 20 метра.
.
**** „Видях, че му дават може би вода. Аз не съм медицинско лице, но знам, че никога не се дават течности на такива хора. И изведнъж видях как охранителите започнаха да се борят с Милен Цветков. На следващия ден разбрах, че си бил глътнал езика. Тогава дойде първата полицейска кола. Той беше тогава в съзнание.“
§ Видял водата, ама не се намесил. Гълтането на език най-често се случва при припадък, инсулт или удар. Веднага. И се губи съзнание. Ама Милен си бил в съзнание според „очевидеца“.
.
***** И т.н., и т.н., и т.н. Сметки за минути, за болници, демонстрация на познание кога е получен сигналът в СДВР, кога – в „Бърза помощ” (как този човек не съм го забелязал като разследващ журналист?!) и т.н., и т.н., та чак до откровението как видял, че битката за живота на Милен Цветков е била загубена още там, „на тротоара”.
.
***** И една допусната съществена грешка в тези добре подготвени откровения: „и днес разбрах, че от спешната помощ ще дават изявление, че са дошли навреме”.
§ Опа-аааа! Това е изказано в 7:44 часа рано сутринта. „Бърза помощ” наистина даде изявление, като посочи часове и минути, но далеч по-късно и провокирана точно от това интервю. До момента на излиянията на „очевидеца“ никой не я беше обвинил, че е закъсняла.
Това се нарича „гузен негонен бяга”. Да елиминираш за всеки случай неслучилото се, дори нерешеното, непремисленото въобще още в Бързата помощ (заради ранния час) още в аванс.
.
.
______________________
Въобще защо се разказват тези небивалици?
Защото така смъртта може да се предполага като настъпила вследствие на некомпетентна помощ, а не заради травмите от катастрофата. Следователно наркоманчето ще носи отговорност за причинена телесна повреда, ала не и за убийство. Ако прокуратура и съд се доверят на този очевидец, това веднага ще преквалифицира тежестта на престъплението и така ще намали значително наказанието му.
_______________________
.
***
***
***
.
ОТВРАТ!
Вероятно човекът, преследващ разни звезди, за да се окъпе в тяхната светлина, има някои проблеми. Или в безнравственото ни време е поредният, решил да спечели евентуално някакви пари. Или….
ОТВРАТ
и към мисирките и мисирите, имащи наглостта да се правят на журналистически звезди.
ОТВРАТ
и към Центъра, който цензурира разкритията за наркодепутата и поощрява лъжата за очевидци.
ОТВРАТ
и за „очевидеца”, подготвяш алиби за синчето на „нашите хора”.
ОТВРАТ
и за нас, че сме допуснали такъв Център да ни ръководи, управлява и да реди дните и битието ни.
.
Актът от аутопсията на Милен Цветков е готов.
4 травми, несъвместими с живота.
Първата от тях – разкъсана аорта.
Нямал е никакъв шанс, дори и да е бил на прага на „Пирогов” – от това се умира ужасно бързо, за няколко минути.
Знам го – от собствените ми сълзи! От разкъсана аорта започна да умира в ръцете ми младшия ми сержант Караджов, когато бях редник в казармата.
.
Прокуратурата веднага трябва да призове този „очевидец“ за разпит! Защото адвокатският замисъл е това непризоваване да се използва в бъдещия съдебен процес като аргумент срещу обвинението й – „процесуални пропуски“.

И защото ако този „очевидец“ се разприказва, а той носи наказателна отговорност за лъжите си, набеждавайки държавни служители и граждани за виновни за смъртта на Милен Цветков, може да се стигне и до поръчителите му.
Не го ли направи Гешев, не го ли направят подчинените му структури, те също са вътре в „играта“!

Григор Лилов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791429
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930