Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2021 10:35 - Ражданията на комунистическа Америка
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1498 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 24.01.2021 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ражданията на комунистическа Америка

21 януари 2021 г.

 
image

Американците са на път вкусете политическо преследване. Ето списък  от 25 неща, които демократите вероятно ще се опитат  да приложат в Америка.
"Америка е изправена пред най-умишлено разрушителната администрация в историята си ... и републиката няма да оцелее."

25 луди, луди програми Джо Байдън и Камала Харис ще настояват за Америка, ако завладеят властта след фалшифициране на изборите


INFOWARS (съкратено от henrymakow.com)
 След фалшифициране на изборите и организиране на "бунт" на фалшивия флаг на 6 януари в сградата на столицата в окръг Колумбия, демократите имат някои ужасяващи планове в стремежа си да постигнат пълноценно бъдеще на Оруел за кошмар за Америка ... или поне какво вляво от него.
С върховенството на закона, което сега е напълно отхвърлено от всеки слой на съдебната система в страната - включително SCOTUS - вече няма нито един контролиращ юридически орган, който да спре бързото напредване на най-амбициозните програми на левицата. И тъй като демократите сега доказват, че могат да откраднат избори точно пред нас, дори с огромни доказателства, буквално записани на видеокамери, докато се извършват преброяването на бюлетините, те знаят, че нищо не може да им попречи да изпълнят най-безумните си визии за марксистко общество, вкоренено в авторитаризъм, цензура и лъжи ...  

Ето списък от 25 неща, които демократите вероятно ще се опитат да приложат в Америка ...
 

1. Прилагайте задължителни национални маски и задължителни ваксини, всички под страх от арест.

2. Декларирайте Закона за въстанието под ръководството на Байдън и въоръжете американската армия срещу патриоти и привърженици на Тръмп, като ги поставите на всички като „терористи“.

3. Изпълнете нов набор от операции с фалшиви знамена, за да нарисувате по-нататък поддръжниците на Тръмп като бурни въстаници. Същите кризисни актьори, използвани в бунтовете на 6 януари, са на разположение за повече актьорски концерти и те вече притежават цялата екипировка на MAGA, която да носят като костюми за камерите на CNN.

4. Използвайте принудителни „covid“ блокировки, за да смачкате допълнително американската икономика и да насочите населението към държавни субсидии и хранителни талони, поставяйки повечето американци под контрола на режима.

5. Повишаване на минималната заплата до 23 долара на час в цялата страна, което води до тотален срив на малкия бизнес и кара десетки милиони към безработица и бездомност.

6. Съборете граничната стена и насърчете милиони нелегални да се влеят в Америка, където получават карти за гласуване и инструкции за гласуване за демократи.

7. Забранете всички AR-15 и полуавтоматични пушки, унищожете Втората поправка и конфискувайте всички оръжия, държани от частни граждани. (Това между другото е около 500 милиона оръжия.)

8. Бански скоби за ръце, 80% по-ниски, списания със стандартен капацитет и повечето боеприпаси, за да се обезоръжи обществеността и да се улесни администрацията на Байдън да постигне целта си за геноцидно унищожаване на християни, бели и привърженици на Тръмп.

9. Свържете машините за печатане на пари и създайте трилиони нови дългове, за да спасите управляваните от демократите градове и щати. Това допълнително ще унищожи долара и ще доведе до финансов колапс, по време на който хората, които все още държат долари като валута, ще загубят всичко. (Всеки, който е достатъчно глупав, за да вложи спестяванията си в долари, е на път да научи много скъп урок за фиатния колапс, който се повтаря през световната история.)

10. Защитете Big Tech и неговия режим на цензура, за да постигнете цялостно информационно господство над Америка, заглушавайки всички независими или несъгласни гласове с всякакви необходими средства, включително деплатформинг, съдебни дела, икономическа война или заплахи за арест.

11. Въведете нови данъци върху въглерода, за да плячкосвате хората за шофиране на автомобили, купуване на храна или използване на електричество. Контролирайте човешкото поведение чрез разпределение на въглерод и наказвайте онези, които се обявяват против новата „зелена тирания“.

12. Присъединете се към Парижкото споразумение за климата и други антиамерикански търговски споразумения, които Тръмп отхвърли, като отново постави Америка в наказателно неравностойно положение в търговските действия с други държави, ускорявайки глобалното разграбване на Америка.

13. Премахнете всички ограничения за Китай и приканете ККП да продължи да влияе на американските медии, технологични гиганти, фондова борса и избори, където те вече имат силна опора.

14. Теорията за критичната раса ще бъде прокарана във всички държавни училища като част от масовата индоктринация на младежите с „официална“ омраза към белите, християните и консерваторите. Всички бели хора ще бъдат маргинализирани само въз основа на белотата на кожата им, докато левичарите твърдят, че са „толерантни“ и „приобщаващи“, стига да сте транссексуални, ненавистник на Тръмп или човек с цвят.

15. Приемане на правителствени репарации, за да принуди белите данъкоплатци да финансират нови подаръци към People Of Color (POC) под фалшивото оправдание, че POC са "жертви", а белите "потисници". (В действителност това са белите, консервативни християни, които сега са маргинализираните жертви в Америка.)

16. Премахване на 1 трилион долара студентски дълг, принуждавайки данъкоплатците да изплащат заеми за ляво университетско обучение по индоктринация.

17. NIH ще бъде финансиран с десетки милиарди долари за създаване на повече биологични оръжия като covid-21, covid-22, covid-23, всички от които ще бъдат освободени, за да потискат хората чрез същата серия от измамни измами всички издържали през 2020 г.

18. Стартирайте национални арести на про-Тръмп консерватори, които да бъдат настанени в лагерите на FEMA или екзекутирани като „предатели“, след като бъдат етикирани като бунтовници. Същата „съпротива“, която левицата празнува в продължение на четири години при Тръмп, ще бъде криминализирана и преследвана от Байдън.

19. Провеждайте смазващи икономиката политики „Зелен нов курс“, които ще смажат икономиката на Америка и ще доведат до масов глад поради краха на земеделието. Гладът е желана политика на левицата, защото те искат масите да бъдат напълно зависими от правителствените подаръци за храна, жилища и здравеопазване.

20. Инсталирайте по-компрометирани машини за гласуване в цяла Америка, така че демократите никога повече да не губят нови избори. Идеалният сценарий за демократите е да постигнат състояние, при което гласовете на реалните избиратели вече изобщо нямат значение. Това вече беше постигнато на 3 ноември 2020 г.

21. Използвайте широко разпространени закони за домейни, за да завземете селските земи и да насочите хората към градовете от Дневен ред 21, където те са по-лесни за контрол и наблюдение. Използвайте 5G наблюдение на Интернет на нещата, за да проследите движенията и архивите на речта на всички лица. Разгръщане на пълна информационна осведоменост на технофашистката полицейска държава под знамето на „сигурността“.

22. Всички частни здравни застраховки ще бъдат забранени и ще бъдат въведени норми за здравни грижи, включително комисии за смърт, които да решават кой живее и кой умира. Не си правите илюзии: Смята се, че белите хора нямат никаква стойност в обществото, така че белите ще бъдат първо убити.

24. Изчистете цялата история на Тръмп от интернет и архивите на Белия дом, като се стремите да изтриете и пренапишете историята по класически оруелски начин. Премахнете всички доказателства за измамнически престъпления на демократите и изтрийте всички доказателства за увреждане на ваксините или лабораторния произход на коронавируса.

25. Ще бъдат прилагани закони за "борба с тероризма", за да се прекъснат банковите и всички финансови услуги за онези, които изразяват несъгласие с авторитарния режим на Байдън. На всяко лице, отбелязано от новата система за оценяване на социални кредити, ще бъде отказан достъп до въздушни пътувания, хранителни магазини или места за гласуване, подобно на това, което в момента се прави в комунистически Китай. Първата поправка ще бъде обезсилена от нови закони за "речта на омразата", които ще бъдат подкрепени от предателския Върховен съд на САЩ като "оправдани" поради "дясно насилие".

 Америка е изправена пред най-умишлено разрушителната администрация в историята си ... и републиката няма да оцелее.
С Байдън и Харис начело, предричам Съединените американски щати, тъй като знаем, че вече няма да бъдат разпознаваеми до 2023 г. Това ще бъде провалена държава до 2025 г., а фиатният долар ще рухне, което ще доведе до широко разпространена бедност, социален хаос , болест и масова смърт.

Което е точно това, което иска ККП. А Джо Байдън е техният човек, който трябва да го направи. За втори път в историята ще имаме президент, чиято основна мисия е пълното унищожаване на нацията, за която твърди, че я води. (Обама беше първият път.) --- Благодаря на Грег, че изпрати това.

Свързани
 - Множество идеологически изказвания   Първи коментар от Робърт К.
Най-обезсърчаващият аспект на ситуацията е беззащитността на обществото поради тяхното непознаване на комунистическата диалектика. Това има практически безкрайни вариации и осигурява тактика за напредване в каузата на централизация (което е основната цел на комунизма - цялата власт в ръцете на държавата) при всякакви обстоятелства. Марксистите изразходват по-голямата част от интелектуалната си енергия за прилагане на диалектически анализ на ситуациите, докато се развиват.
Гледах част от излъчването на Rick Wiles Trunews вчера и с учудване чух панела, който изповядва, че има известни познания по история, цитирайки някои от встъпителните думи на Джо Байдън и стигайки до заключението, че нещата може да не са толкова заплашителни, колкото са се страхували. Това е комунистическата (и политическа в по-общ смисъл) тактика на последователно затягане и отпускане на контрола, но в крайна сметка винаги напредъкът на дневния ред надминава отстъплението. Тази ленинска политика на повтаряне на „две крачки напред, една крачка назад“ изключва незабавна силна реакция от страна на подчинените хора, докато накрая ефективната реакция стане почти невъзможна.
Управлението на „кризата COVID“ - заключване и след това леко отпускане на контролите, за да се обезоръжи съпротивата, преди да се заключи още по-плътно - е учебник за този диалектически похват.  



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Кво общо има Маркс с Федералния Резерв, който оплю Тръмп и издигна Байдън?
24.01.2021 11:42
Кво общо има Маркс с Федералния Резерв, който оплю Тръмп и издигна Байдън?
Няма нищо по-дясно от финансовия капитал. Както няма и никой по-богат. Байдън от Марс ли падна или от режимите, които подпалиха безброй ЗАВОЕВАТЕЛНИ войни срещу ЛЕВИ ПРАВИТЕЛСТВА?
цитирай
2. get - До 1. krumbelosvet - Чети ПРОГРАМНИТЕ ДОКУМЕНТИ на КОМУНИЗМА ?
24.01.2021 12:20
krumbelosvet написа:
Кво общо има Маркс с Федералния Резерв, ...?
Няма нищо по-дясно от финансовия капитал.
...


5.
Centralisation des Kredits in den Hаnden des Staats durch eine Nationalbank mit Staatskapital und ausschlieslichem Monopol.

от "Manifest der Kommunistischen Partei" (1848)
цитирай
3. krumbelosvet - Гечо
25.01.2021 04:39
Не ме учи на комунизъм.
Тебе те води Макартистки БЯС. Нито "манифестът" беше приложен някога, нито "Държавата и революцията" на Ленин, нито "общността върху жените".
Октомври оцеля, доколкото се отърси от догми и доктрини, и създаде собствена технологична база (без да се отказва да заимства, да краде, чуждата). И погина тоя Октомври миг преди да изравни неравната борба - беше гръмнат с ЕЛЕКТРОМАГНИТНО оръжие. (Чернобил и т.н.)
цитирай
4. krumbelosvet - Теорията и практиката на цветните революции се развива.
25.01.2021 05:12
Да, развива се с гениален размах. Марионетката Навални го подкрепи армия от невръстни жертви на лаптопа, подбудени от свръх-научно изпипани клипове.
Русия ОТНОВО започва войната на смърт от позиция на зловещо изоставане. Ако, АКО, А К О победи и тоя път кандидатите за световно господство, това ще означава само едно, но то не е за казване.
цитирай
5. saankii - има Резон, дядо круме..Революцията,ще избухне в Русия, и ще завърши пред Капитолия
25.01.2021 14:46

Ражданията на комунистическа Америка.../

само, че..защо така ??))
а, нещо, да кажеш,за братският Капиталистическо- Комунист..Китай..)
цитирай
6. get - До 3. 4. krumbelosvet - Бе Круме Мракобесни, колко пъти да просветлявам ПРОПАГАНДНО-ОБЛЪЧЕНИЯТ ти ... ?
25.01.2021 15:32
krumbelosvet написа:
Не ме учи на комунизъм.
Тебе те води Макартистки БЯС. Нито "манифестът" беше приложен някога, нито "Държавата и революцията" на Ленин, нито "общността върху жените".
Октомври оцеля, доколкото се отърси от догми и доктрини, и създаде собствена технологична база (без да се отказва да заимства, да краде, чуждата). И погина тоя Октомври миг преди да изравни неравната борба - беше гръмнат с ЕЛЕКТРОМАГНИТНО оръжие. (Чернобил и т.н.)


За първа "цветна революция" - може да претендира ?
ПРЕВРАТА извършен през м.ноември 1917 год. :)))

Когато едни, тогавашни "байдъновци" КРИЕЩИ СЕ ЗАД ФАСАДАТА на:
Борба за "демокрация" и нарушени "човешки права" ВЪВЕДОХА НАЙ-ЖЕСТОКАТА ДИКТАТУРА ... не знам защо наречена "пролетарска" :))) ?
цитирай
7. krumbelosvet - Гечо,
25.01.2021 23:37
ти я лъжата за нищо немаш. Три изречения, десет лъжи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747318
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031