Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2020 17:38 - НЯКОЛКО ИСТИНИ ЗА КОРОНАВИРУСА, КОИТО МАЛКО ХОРА ОСЪЗНАВАТ
Автор: shtaparov Категория: Политика   
Прочетен: 9934 Коментари: 46 Гласове:
54

Последна промяна: 29.03.2021 15:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                  НЯКОЛКО ИСТИНИ ЗА КОРОНАВИРУСА, КОИТО МАЛКО ХОРА ОСЪЗНАВАТ


    Ситуацията с коронавируса от ден на ден става по-сложна и изглежда ще продължи да се усложнява. Той е като запалена клечка сред море от сухи дърва- неизбежно е да се разгори във всички възможни посоки. Въпросът е как да се опазим но истината е че ако Бог не ни пази,нищо не може да ни опази. С предпазните мерки ние можем да го забавим,но не можем да го спрем! Само екстремисти могат да го спрат,ако почнат да правят тотални изолации на цели държави и общества но нормалните хора- не!

  Опитът показва че когато има силна епидемия от обикновения грип,почти всеки посетител на поликлиниките е с грип. Така за съжаление ще стане и сега- вирусът ще мине през стотици милиони хора,а мнозина за жалост ще загинат. Животът на тези,които оцелеят неизбежно ще се промени,а икономиките сериозно ще пострадат.

  Пи-си-ар тестовете и маските в един момент ще станат излишни когато заболеваемостта стане масова,а това е неизбежно. За тестовете трябва да се знае,че гарантирано верни са само положителните,а отрицателните може да са сгрешени. Тази епидемия не е някакво изключение- подобна е имало преди 100 години когато инфлуенцата (обикновения грип) е върлувала в периода 1918-1919 г. Тя е взела милиони жертви- повече от фронтовете на Първата световна война,благодарение на които се е появила. После обаче силата й постепенно намаляла и се доближила до това положение,в което сме и днес. Логиката говори,че така ще стане и в този случай,но въпросът е кога. Най-вероятно силата на вируса ще трае няколко години и после с него ще стане същото,което е станало с обикновения грип- нещата ще кротнат и ще влезнат в контролируеми граници. Сега обаче населението на Земята е доста повече от тогава което означава,че вирусът ще върлува поне 5-6 години,след което ще почне да затихва.

                          image
  От Първата световна война до днес обикновеният грип никога не е изчезвал което значи,че така вероятно ще стане и с този. Няма човек на света,който поне веднъж в живота си да не е прекарал обикновен грип- така ще стане и с коронавируса. Той по принцип няма как да си отиде- важното е да не изпадаме в паника,а да извадим късмет и да дочакаме силата му да отслабне. Тогава епидемията ще премине със или без ваксина- въпросът е,че с ваксина ще мине по-бързо а без нея по-бавно,и може да кара дори 50 години ако не и повече. Хубавото е,че повечето заразени го карат или с леки симптоми,или без сиптоми. По-тежките случаи също са два вида: лечими и нелечими. За наше щастие първия вид са повече от втория,така че остава да се надяваме Бог да ни предпази,а ние да му помагаме където и както можем. Човечеството е преживяло много епидемии,ще преживее и тази!

                                  image





Гласувай:
54


Вълнообразно


1. bumerang - Не се отчайвайте,
11.11.2020 18:21
Този ще премине, ще дойде друг, ако сме си го заслужили.
цитирай
2. radostinalassa - Хората се наплашиха от кадрите в Ухан
11.11.2020 18:36
Но 3000 умрели на 70 млн не е голяма цифра. Аз вярвам на доц. Мангъров, че след преболедуване от Ковид остава имунитет. Който твърди обратното е заинтересуван по някаква причина от поставянето на ваксини.
цитирай
3. mt46 - Поздрав!
11.11.2020 19:49
Така е... И хората не бива да се страхуват прекалено...
цитирай
4. zemja - Да не изпадаме в паника!
11.11.2020 21:51
Много навременен материал.
Благодаря, Щапаров!
цитирай
5. morskipesni - Разболява ви единствено телевизорът
12.11.2020 10:07
Нито се е чуло за болни- нито съм видял такива в Немско. Но ако слушам медиите- пламти. Изключи от ефир маймуните и ще си здрав.
цитирай
6. shtaparov - Този ще премине...
12.11.2020 12:05
bumerang написа:
Този ще премине, ще дойде друг, ако сме си го заслужили.

Изобщо не се съмнявам Светле- кукловодите са ни приготвили още много в интерес на кривите си планове но има ясни признаци,че ще им се объркат сметките!
цитирай
7. shtaparov - Но 3000 ...
12.11.2020 12:07
radostinalassa написа:
Но 3000 умрели на 70 млн не е голяма цифра. Аз вярвам на доц. Мангъров, че след преболедуване от Ковид остава имунитет. Който твърди обратното е заинтересуван по някаква причина от поставянето на ваксини.

Аз също вярвам,че остава някакъв имунитет- въпросът е за колко време,а тук науката още не си е казала думата.
цитирай
8. shtaparov - Така е...
12.11.2020 12:09
mt46 написа:
Така е... И хората не бива да се страхуват прекалено...

Така е приятелю- поздрав и за теб!
цитирай
9. shtaparov - Много навременен ...
12.11.2020 12:39
zemja написа:
Много навременен материал.
Благодаря, Щапаров!

Никаква паника- човечеството е преживяло много епидемии,ще преживее и тази!
цитирай
10. shtaparov - Нито се е чуло за...
12.11.2020 12:43
morskipesni написа:
Нито се е чуло за болни- нито съм видял такива в Немско. Но ако слушам медиите- пламти. Изключи от ефир маймуните и ще си здрав.

Тоя съвет го знам- разказвах го като шега още преди половин година но после видях с очите си доста случаи,някои от които за съжаление трагични.
цитирай
11. nedovolen - Всичко е по Божията Воля и Милост. ...
12.11.2020 12:59
Всичко е по Божията Воля и Милост.
Много може да се пише.
Пролетта изпратихме РЕШЕНИЕ до държавните институции по отношение на коронаровируса. Имаме го. Пълно мълчание.
За няколко дни можем да го ликвидираме в България, за седмици и в Европа. За повече да не говорим. И това те го знаят. Не търсим медийна изява.
Един приятел казва, вие може да не искате, но те да искат. Защото става дума за много милиарди.
Кой ще даде на кьораво пиле да клъвне зрънце.
:)))
цитирай
12. radostinalassa - Е, това не е като черното племе руси
12.11.2020 20:24
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
Но 3000 умрели на 70 млн не е голяма цифра. Аз вярвам на доц. Мангъров, че след преболедуване от Ковид остава имунитет. Който твърди обратното е заинтересуван по някаква причина от поставянето на ваксини.

Аз също вярвам,че остава някакъв имунитет- въпросът е за колко време,а тук науката още не си е казала думата.

цитирай
13. radostinalassa - Всичко е много по - просто
12.11.2020 20:27
Имунни клетки синтезират антитела при среща с Ковид, които го неутрализират. След болестта антителата ест. намаляват и изчезват, но клетките остават. И при нова среща с Ковид те много по - бързо синтезират АТ. Природата е съвършена, а ваксината е опасна.
цитирай
14. nikikm - Здравей!
12.11.2020 23:37
Щапаров,вече съм събрал материали по отношение на пЛандемията за една книга.Чета „ЗА“ и „ПРОТИВ“. По БНР предаванията за вируса са нонстоп 24 часа в денонощието.Сложиха Гьобелс в малкото си джобче и това е първото, което ме настройва срещу привържениците на „епидемията“.Епидемия няма,но я създават.Второ,голямо количество сигнали от действителни лица за хора умрели от друго,но ги пишат от корона вирус.Трето,колкото повече болни от ковит,толкова повече пари.Конфликт на интереси.За Ковит се плаща.И на болниците и на лекарите и на държавата. Четвърто,СЗО се спонсорира от не безизвестният Бил Гейтс!Същият е спонсорирал и лабораторията в Ухан.Пето,многобройните първоначални лъжи за умрели и безброй трупове в Испания и Италия,които впоследствие бяха признати и коригирани. Шесто,самите лекари предизвикват смърт с неподходящи и непрофесионални намеси,следвайки наставленията „отгоре“.Седмо,тестовете по някои източници дават повече от 80% грешка.Осмо,когато някой е се почувства зле,сам търси лекарска помощ.В случая буквално претърсват страната с фалшивите тестове,за да намерят болни,всъщност „заразени“,които не са болни,но ги дамгосват.Девето,употребата на полиция,щабове,униформи и пр. за да впечатлят и уплашат народа,ефтина работа,но действа.Десето,най-уязвими били домовете за старци, домове за хора в неравностойно положение,детски домове,тези с психични заболявания…разбираш нали?Оттам опровержения няма да има.11.Болни държавни глави,министри,световни и местни звезди пр.,това е камуфлаж в повечето от случаите,в смисъл-„личен пример“,Те се разболяват,че ние ли?
12.По медиите не съм чул да казват „умрял от корона вирусна инфекция“,а винаги С корона…или С придружаващи заболявания,но това е измама,защото може да е с ковит,но смъртта е ОТ придружаващите заболявания.Не се води и статистика,за всичките тези неща,каза го и Ренета Инджова в едно интервю по БНР.
14.Накрая,макар да има още много какво да се каже,НВ СТАТИСТИКАТА сочи,че смъртността за същият период ..прод.
цитирай
15. nikikm - . . НВ СТАТИСТИКАТА сочи, че смър...
12.11.2020 23:38
..НВ СТАТИСТИКАТА сочи,че смъртността за същият период е равна и дори по-ниска от тази за миналата година.поне преди няколко месеца беше така.Тук трябва само да се замълчи.Иначе тези процеси и епидемии могат да се управляват и ръчно.Колко му е да я направят истинска,имат си лаборатории,смъртоносни щамове, самолети,които и без това ни пръскат отгоре,тогава и такива,,като мен ще млъкнат.Но,лекарство за ковит няма,твърди предписания за лечение няма,лекарите предписват лекарства /ваксини/,без да знаят какво има в тях,бият инжекции,които могат примерно и да заразяват.. Много неща са.
Аз не вярвам! ПЛандемия е,при това много добре финансирана!
цитирай
16. barin - Здравей, Щапаров. Винаги е имало ...
13.11.2020 07:51
Здравей, Щапаров. Винаги е имало епидемии, дори много по-страшни от сега, като чумата в Средновековието. Цели градове са се обезлюдявали. И сега ще успеем да се справим, но се иска време. Мисля, че цифрите за починалите са завишени, особено като става въпрос за възрастни хора. Те имат много съпътстващи болести, организмът им е отслабнал и само нещо по-силно да се появи не може да се справи.
Поздрави!
цитирай
17. shtaparov - Всичко е по Божията Воля и Милост. ...
13.11.2020 08:37
nedovolen написа:
Всичко е по Божията Воля и Милост.
Много може да се пише.
Пролетта изпратихме РЕШЕНИЕ до държавните институции по отношение на коронаровируса. Имаме го. Пълно мълчание.
За няколко дни можем да го ликвидираме в България, за седмици и в Европа. За повече да не говорим. И това те го знаят. Не търсим медийна изява.
Един приятел казва, вие може да не искате, но те да искат. Защото става дума за много милиарди. Кой ще даде на кьораво пиле да клъвне зрънце. :)))


Не го пращайте на държавните институции тогава- пратете го на Медицинска Академия и на медицинските институти,пък те си знаят работата.
цитирай
18. shtaparov - (Е, това не е като черното племе руси)
13.11.2020 08:38
radostinalassa написа:
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
Но 3000 умрели на 70 млн не е голяма цифра. Аз вярвам на доц. Мангъров, че след преболедуване от Ковид остава имунитет. Който твърди обратното е заинтересуван по някаква причина от поставянето на ваксини.

Аз също вярвам,че остава някакъв имунитет- въпросът е за колко време,а тук науката още не си е казала думата.

Ми не е разбира се- тук няма място за "славянски" спекулации! :)
цитирай
19. shtaparov - Имунни клетки синтезират антитела ...
13.11.2020 08:39
radostinalassa написа:
Имунни клетки синтезират антитела при среща с Ковид, които го неутрализират. След болестта антителата ест. намаляват и изчезват, но клетките остават. И при нова среща с Ковид те много по - бързо синтезират АТ. Природата е съвършена, а ваксината е опасна.

Това са отдавна доказани истини а дали ваксината е опасна- зависи от ваксината!
цитирай
20. shtaparov - ...
13.11.2020 08:48
nikikm написа:
Щапаров,вече съм събрал материали по отношение на пЛандемията за една книга.Чета „ЗА“ и „ПРОТИВ“. По БНР предаванията за вируса са нонстоп 24 часа в денонощието.Сложиха Гьобелс в малкото си джобче и това е първото, което ме настройва срещу привържениците на „епидемията“.Епидемия няма,но я създават.Второ,голямо количество сигнали от действителни лица за хора умрели от друго,но ги пишат от корона вирус.Трето,колкото повече болни от ковит,толкова повече пари.Конфликт на интереси.За Ковит се плаща.И на болниците и на лекарите и на държавата. Четвърто,СЗО се спонсорира от не безизвестният Бил Гейтс!Същият е спонсорирал и лабораторията в Ухан.Пето,многобройните първоначални лъжи за умрели и безброй трупове в Испания и Италия,които впоследствие бяха признати и коригирани. Шесто,самите лекари предизвикват смърт с неподходящи и непрофесионални намеси,следвайки наставленията „отгоре“.Седмо,тестовете по някои източници дават повече от 80% грешка.Осмо,когато някой е се почувства зле,сам търси лекарска помощ.В случая буквално претърсват страната с фалшивите тестове,за да намерят болни,всъщност „заразени“,които не са болни,но ги дамгосват.Девето,употребата на полиция,щабове,униформи и пр. за да впечатлят и уплашат народа,ефтина работа,но действа.Десето,най-уязвими били домовете за старци, домове за хора в неравностойно положение,детски домове,тези с психични заболявания…разбираш нали?Оттам опровержения няма да има.11.Болни държавни глави,министри,световни и местни звезди пр.,това е камуфлаж в повечето от случаите,в смисъл-„личен пример“,Те се разболяват,че ние ли?
12.По медиите не съм чул да казват „умрял от корона вирусна инфекция“,а винаги С корона…или С придружаващи заболявания,но това е измама,защото може да е с ковит,но смъртта е ОТ придружаващите заболявания.Не се води и статистика,за всичките тези неща,каза го и Ренета Инджова в едно интервю по БНР.
14.Накрая,макар да има още много какво да се каже,НВ СТАТИСТИКАТА сочи,че смъртността за същият период ..прод.

Всичко това ми е минавало през главата а епидемията е умишлено създадена по много прост начин: създаваш вируса и когато направиш добра ваксина за себе си го пускаш сред хората,които искаш да "намалиш"! Сметките на тези мракобеси обаче ще излязат криви- Бог се грижи за това,а те не са Господ и не са всесилни!
цитирай
21. shtaparov - . . НВ СТАТИСТИКАТА сочи, че ...
13.11.2020 08:52
nikikm написа:
..НВ СТАТИСТИКАТА сочи,че смъртността за същият период е равна и дори по-ниска от тази за миналата година.поне преди няколко месеца беше така.Тук трябва само да се замълчи.Иначе тези процеси и епидемии могат да се управляват и ръчно.Колко му е да я направят истинска,имат си лаборатории,смъртоносни щамове, самолети,които и без това ни пръскат отгоре,тогава и такива,,като мен ще млъкнат.Но,лекарство за ковит няма,твърди предписания за лечение няма,лекарите предписват лекарства /ваксини/,без да знаят какво има в тях,бият инжекции,които могат примерно и да заразяват.. Много неща са. Аз не вярвам! ПЛандемия е,при това много добре финансирана!

По-ниската смъртност преди няколко месеца се дължеше на топлото време и ниската заболеваемост,свързана с него а за финансирането съм съгласен- аз също виждам признаци,че кампаниите по разгласяване на пандемията са необичайно добре финансирани!
цитирай
22. shtaparov - Здравей приятелю!
13.11.2020 08:59
barin написа:
Здравей, Щапаров. Винаги е имало епидемии, дори много по-страшни от сега, като чумата в Средновековието. Цели градове са се обезлюдявали. И сега ще успеем да се справим, но се иска време. Мисля, че цифрите за починалите са завишени, особено като става въпрос за възрастни хора. Те имат много съпътстващи болести, организмът им е отслабнал и само нещо по-силно да се появи не може да се справи. Поздрави!

Цифрите не са умишлено завишени,а от естеството на днешните възгледи- когато даден човек има хронични болести,той най-често е стабилизиран и може да стане лошо ако се зарази с каквото и да било,понеже вирусът дестабилизира неговото състояние и тогава се счита че е можело да продължи да живее,ако не се беше заразил.
цитирай
23. radostinalassa - 19. shtaparov - Имунни клетки синтезират антитела ...
13.11.2020 09:02
Ако се получи по - бурен имунен отговор при преболедували може да се развие пневмония с ленален изход. Ваксинираните против свински грип дадоха повече смъртни случаи от заболелите. Това е опасно. Даже не говоря за новата РНК ваксина , която се меси в генома на хората.
цитирай
24. shtaparov - Ако се получи по - бурен имунен отговор...
13.11.2020 09:04
radostinalassa написа:
Ако се получи по - бурен имунен отговор при преболедували може да се развие пневмония с ленален изход. Ваксинираните против свински грип дадоха повече смъртни случаи от заболелите. Това е опасно. Даже не говоря за новата РНК ваксина , която се меси в генома на хората.

Не познавам ваксинирани против свински грип и у нас ги няма споменатите от теб ваксини,така че спокойно :)
цитирай
25. nedovolen - Всичко е по Божията Воля и Милост. ...
13.11.2020 09:18
shtaparov написа:
nedovolen написа:
Всичко е по Божията Воля и Милост.
Много може да се пише.
Пролетта изпратихме РЕШЕНИЕ до държавните институции по отношение на коронаровируса. Имаме го. Пълно мълчание.
За няколко дни можем да го ликвидираме в България, за седмици и в Европа. За повече да не говорим. И това те го знаят. Не търсим медийна изява.
Един приятел казва, вие може да не искате, но те да искат. Защото става дума за много милиарди. Кой ще даде на кьораво пиле да клъвне зрънце. :)))


Не го пращайте на държавните институции тогава- пратете го на Медицинска Академия и на медицинските институти,пък те си знаят работата.


Благодаря!
Изпратих документи и на доц. Мангъров, ако той може да се счете за представител на медицинските академии и институти. Даже разговарях с него по телефона. Същата работа.
Той си има своя теза, която според мен е по-рационална от официалната.
Нищо, че го плюят.
:)))
цитирай
26. nedovolen - ПС
13.11.2020 09:35
Поне се спомена за свински грип.
Миналата година изпратихме РЕШЕНИЕ за африканската чума по прасетата /АЧС/ до МЗГХ и БАБХ. Смешни отговори,смешна преписка. Ние им изпращаме РЕШЕНИЕ, изпитано и работещо, те благодарят за гражданската заинтересованост и били отворени за всякакви въпроси. Ние им предлагаме РЕШЕНИЕ, те били отворени. Смях в залата.
Освен да харчат народна пара, не виждам за какво са отворени.
:)))
цитирай
27. radostinalassa - Въпросът е принципен
13.11.2020 09:44
Данните за свинския грип са за Европа. А хората трябва да се осведомяват.
цитирай
28. radostinalassa - Това, че аутопсиите са забранени е ...
14.11.2020 08:59
много показателно. Всеки би трябвало да знае, че на третия ден от болестта се присъединява бактериална инфекция. Или гъбична такава, при която се образуват тромби. Избиха нарочно свинете и ни принудиха да ядем вносно заразено месо. Нямам думи.
цитирай
29. zaw12929 - Винаги пневмонията е вземала най ...
14.11.2020 12:49
Винаги пневмонията е вземала най много жертви у нас и преди епидемията- дължи се на тютюнопушенето и това не е преодоляно. да се научим да се пазим от заразяване е важно
когато дават информация за деня- да казват и колко са починалите- без коронавирус. Преди година имаме гошишна смъртност 117 000 и дневна смъртност 320 а сега колко е защо не се казва
цитирай
30. shtaparov - Всичко е по Божията Воля и Милост. ...
15.11.2020 03:33
nedovolen написа:
shtaparov написа:
nedovolen написа:
Всичко е по Божията Воля и Милост.
Много може да се пише.
Пролетта изпратихме РЕШЕНИЕ до държавните институции по отношение на коронаровируса. Имаме го. Пълно мълчание.
За няколко дни можем да го ликвидираме в България, за седмици и в Европа. За повече да не говорим. И това те го знаят. Не търсим медийна изява.
Един приятел казва, вие може да не искате, но те да искат. Защото става дума за много милиарди. Кой ще даде на кьораво пиле да клъвне зрънце. :)))


Не го пращайте на държавните институции тогава- пратете го на Медицинска Академия и на медицинските институти,пък те си знаят работата.


Благодаря!
Изпратих документи и на доц. Мангъров, ако той може да се счете за представител на медицинските академии и институти. Даже разговарях с него по телефона. Същата работа.
Той си има своя теза, която според мен е по-рационална от официалната.
Нищо, че го плюят.:)))

Ot edin docent naj-4esto ni6to ne zavisi no vij ot ministara...
цитирай
31. shtaparov - Поне се спомена за ...
15.11.2020 03:35
nedovolen написа:
Поне се спомена за свински грип.
Миналата година изпратихме РЕШЕНИЕ за африканската чума по прасетата /АЧС/ до МЗГХ и БАБХ. Смешни отговори,смешна преписка. Ние им изпращаме РЕШЕНИЕ, изпитано и работещо, те благодарят за гражданската заинтересованост и били отворени за всякакви въпроси. Ние им предлагаме РЕШЕНИЕ, те били отворени. Смях в залата. Освен да харчат народна пара, не виждам за какво са отворени.
:)))

Решението за Ковида явно не е проблем- прати го на мен,обещавам ти да постигна по-добри резултати от доцента!
цитирай
32. shtaparov - Данните за свинския грип са за Ев...
15.11.2020 03:37
radostinalassa написа:
Данните за свинския грип са за Европа. А хората трябва да се осведомяват.

Кой се сеща днес за свински грипове- вече почти никой!
цитирай
33. shtaparov - (Това, че аутопсиите са забранени е ...)
15.11.2020 03:42
radostinalassa написа:
много показателно. Всеки би трябвало да знае, че на третия ден от болестта се присъединява бактериална инфекция. Или гъбична такава, при която се образуват тромби. Избиха нарочно свинете и ни принудиха да ядем вносно заразено месо. Нямам думи.

Те са забранени не поради причината която си си въобразила,а по съвсем други причини:

1. На нея няма кой знае какво да се види.
2. Съществува огромен риск от заразяване на участниците.

Ако смяташ че коронавирус няма,бих те пратил в някое Ковид-отделение да сменяваш памперсите на болните и като те лепне вируса,да видя дали ще викаш: "Това е манна небесна,това е Божия благословия!"
цитирай
34. shtaparov - Винаги пневмонията ...
15.11.2020 03:44
zaw12929 написа:
Винаги пневмонията е вземала най много жертви у нас и преди епидемията- дължи се на тютюнопушенето и това не е преодоляно. да се научим да се пазим от заразяване е важно
когато дават информация за деня- да казват и колко са починалите- без коронавирус. Преди година имаме гошишна смъртност 117 000 и дневна смъртност 320 а сега колко е защо не се казва

Сега не са се сетили или просто не намират смисъл,а вредите от пушенето са най-вече върху сърцето- не върху белите дробове.
цитирай
35. radostinalassa - 32. shtaparov
15.11.2020 07:35
Ти смяташ ли, че умрелите могат да кашлят и плюят? Има вирусна инфекция, която е била и през 2003 и 2014 г., но тогава не се вдигаше толкова шум.
цитирай
36. nedovolen - К31
15.11.2020 07:49
Благодаря!
За целта ми изпрати на лични действащ имейл, или други координати.
цитирай
37. zaw12929 - ПРЕКРАСНО КАЗАНО! ПОЗДРАВИ!
15.11.2020 11:44
https://teodordetchev.blog/drugi/2020/11/05/konfliktyt-mejdu-armeniia-i-azerbaidjan-i-situaciiata-v-zaka.1733988
цитирай
38. shtaparov - Ти смяташ ли, че...
15.11.2020 20:09
radostinalassa написа:
Ти смяташ ли, че умрелите могат да кашлят и плюят? Има вирусна инфекция, която е била и през 2003 и 2014 г., но тогава не се вдигаше толкова шум.

Имало е вирусни инфекции тогава,но не са били същите!
цитирай
39. shtaparov - (ПРЕКРАСНО КАЗАНО! ПОЗДРАВИ!)
15.11.2020 20:09
zaw12929 написа:
https://teodordetchev/drugi/2020/11/05/konfliktyt-mejdu-armeniia-i-azerbaidjan-i-situaciiata-v-zaka.1733988

Благодаря- и на теб!
цитирай
40. shtaparov - Благодаря!За целта ...
15.11.2020 20:11
nedovolen написа:
Благодаря!
За целта ми изпрати на лични действащ имейл, или други координати.

И аз ти благодаря!
цитирай
41. nedovolen - Всичко е по Божията Воля и Милост. ...
16.11.2020 08:50
shtaparov написа:
nedovolen написа:
shtaparov написа:
nedovolen написа:
Всичко е по Божията Воля и Милост.
Много може да се пише.
Пролетта изпратихме РЕШЕНИЕ до държавните институции по отношение на коронаровируса. Имаме го. Пълно мълчание.
За няколко дни можем да го ликвидираме в България, за седмици и в Европа. За повече да не говорим. И това те го знаят. Не търсим медийна изява.
Един приятел казва, вие може да не искате, но те да искат. Защото става дума за много милиарди. Кой ще даде на кьораво пиле да клъвне зрънце. :)))


Не го пращайте на държавните институции тогава- пратете го на Медицинска Академия и на медицинските институти,пък те си знаят работата.


Благодаря!
Изпратих документи и на доц. Мангъров, ако той може да се счете за представител на медицинските академии и институти. Даже разговарях с него по телефона. Същата работа.
Той си има своя теза, която според мен е по-рационална от официалната.
Нищо, че го плюят.:)))

Ot edin docent naj-4esto ni6to ne zavisi no vij ot ministara...


От доцента зависи да каже на министъра, я виж какво има тук...
Заедно можем да уморим т.н. китайска кашлица.
:)))
цитирай
42. nedovolen - Благодаря! За целта ми изпрати на ...
16.11.2020 08:57
shtaparov написа:
nedovolen написа:
Благодаря!
За целта ми изпрати на лични действащ имейл, или други координати.

И аз ти благодаря!


Имейл получен, отговор изпратих.

цитирай
43. shtaparov - Всичко е по Божията Воля и Милост. ...
17.11.2020 10:04
nedovolen написа:
shtaparov написа:
nedovolen написа:
shtaparov написа:
nedovolen написа:
Всичко е по Божията Воля и Милост.
Много може да се пише.
Пролетта изпратихме РЕШЕНИЕ до държавните институции по отношение на коронаровируса. Имаме го. Пълно мълчание.
За няколко дни можем да го ликвидираме в България, за седмици и в Европа. За повече да не говорим. И това те го знаят. Не търсим медийна изява.
Един приятел казва, вие може да не искате, но те да искат. Защото става дума за много милиарди. Кой ще даде на кьораво пиле да клъвне зрънце. :)))


Не го пращайте на държавните институции тогава- пратете го на Медицинска Академия и на медицинските институти,пък те си знаят работата.


Благодаря!
Изпратих документи и на доц. Мангъров, ако той може да се счете за представител на медицинските академии и институти. Даже разговарях с него по телефона. Същата работа.
Той си има своя теза, която според мен е по-рационална от официалната.
Нищо, че го плюят.:)))

Ot edin docent naj-4esto ni6to ne zavisi no vij ot ministara...


От доцента зависи да каже на министъра, я виж какво има тук...
Заедно можем да уморим т.н. китайска кашлица.:)))

Dano da e taka!
цитирай
44. shtaparov - Благодаря!За целта ...
17.11.2020 10:05
nedovolen написа:
shtaparov написа:
nedovolen написа:
Благодаря!
За целта ми изпрати на лични действащ имейл, или други координати.

И аз ти благодаря!
Имейл получен, отговор изпратих.

Благодаря- ще видя какво може да се направи и пак ще ти се обадя.
цитирай
45. zaw12929 - БОГ НИ ДАВА ИЗБОР- ВИНАГИ УМНИЯТ ЩЕ ...
17.11.2020 12:21
БОГ НИ ДАВА ИЗБОР- ВИНАГИ УМНИЯТ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ВСИЧКО, С КОЕТО МЪДРИЯТ НЯМА ДА СЕ ЗАБЪРКАААА ЗАЩОТО: "Ситуацията с коронавируса от ден на ден става по-сложна и изглежда ще продължи да се усложнява. Той е като запалена клечка сред море от сухи дърва- неизбежно е да се разгори във всички възможни посоки. Въпросът е как да се опазим но истината е че ако Бог не ни пази,нищо не може да ни опази."
цитирай
46. elizabethborislavova - Кой е този с короната?
17.11.2020 18:29
За да може да се разбере какъв и защо е този вирус главният въпрос е защо се нарича КОРОНА вирус. Кой е този с короната? Това е Исус Христос. А Исус е с корона след приключването на страшния съд. Решенията на страшния съд са свалени в България, на българсик език в периода 1947 - 1982 г. По време на този съд сатана е осъден, а Исус е възцарен. След 35 години, според пророчеството в книгата Данаил 12:12 стартират важни и динамични събития. Там се казва: Блажен, който стигне до 1335. Това времето през 2016 г. и насетне. Главното събитие за човечеството е разнасянето на съдебната вест, тази дадена в България. ако ние не искаме да чуем за нея и я отхвърляме Бог ще даде повече язви. Ако я приемаме ще минем по-леко. За повече подробности в блога ми, в който има само Божие Слово, това, свалено от небето в периода 1947 - 1982 г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shtaparov
Категория: Политика
Прочетен: 4802572
Постинги: 267
Коментари: 9063
Гласове: 136408
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Потомци на Алцек в Италия- гайди и тъпани,Български носии,цървули и навуща
2. Българска аристокрация през XV-XVII век
3. Българи от Ниш 2018 г. празнуват деня на Съединението
4. 105 Български въстания срещу турците
5. Български печат на 4300 години
6. Тракийската богиня ДУЛА- виж ДУЛО и календарния термин ДИЛОМ
7. Автономни градове и области през XV-XVI в. в България
8. Тюрколози умишлено крият стари истории на България,издадени преди векове в чужбина
9. Фалшификатори на Българската история върлуват безнаказано в Уикипедия
10. Спароток срещу фалшификаторите на история
11. Мнението на велики личности за Българите
12. Скитско племе Авари- факти и извори
13. Ето колко е лесно да се разбере истината за произхода ни: статия на Спароток
14. "Пра"-Българите са потурчени с купища цинични лъжи по наш адрес,измислени от руската "наука"
15. България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева
16. Българска сватба от старо време- ориг.запис от 1962 г.,няма къде да го видите днес
17. Германски племена с феноменални имена: Дули,Галомани,Кавки,Камари,Фраки,Аварини,Еруски (Етруски),Балти,Бактери (=Бактри),Аугандзи (=Афганци),Албани,Гермиони,Вируни,Варни и пр.
18. Бълг.език забранен в Татарстан 1928 г.,а татарите клали Българи в Русия 1884г.
19. Руснаци спрягат Българите в конференция за Тенгри
20. Руски данни за Киев- основали го индуси,в него имало монголоиди и тюрки
21. Русите роднини на тюрките- руска статия
22. Евреите с италиански корени,навярно от етруските
23. Манихейството вид гностицизъм,основа на дуализма и богомилството
24. Орфей и синът му били в Египет- Спароток
25. Български календарни животни в дакийския зодиак
26. Сърби и Хървати в Стара Велика България
27. Българските тайни езици- част от тях
28. Истинската Илиада е фригийската
29. Именникът на князете- проучване на Стефан Чурешки
30. Ценни сведения за морските народи