Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2020 11:31 - В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРАВИ БЪРЗ ОПИТ ЗА ОКОНЧАТЕЛНО РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПЛАНА "ГОЛГОТА"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2808 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 22.08.2020 21:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 БЪРЗОТО ПРИКЛЮЧВАНЕ И ПРЕДЛОЖЕНИТЕ "ГЕНЕРАЛНИ" ПРОМЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ПОКАЗВАТ СПЕШЕН ОПИТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА Т. НАР. "СОЦИАЛИЗЪМ"

Рязкото ускоряване на политическите процеси в страната показват, че се пристъпва към окончателната реализация на плана "Голгота", т. е. възкресението на т. нар. "социализъм".
Личи си, че са разработени ходове за ускоряване на процеси, които да доведат до скорошни избори, на които да се явят малко гласуващи, отвратени от политическата партийна и икономическа система и так с по-малко гласове да се изберат по-малко депутати/според предложенията за нова конституция и намаляване на броя на депутатите/ чрез които набързо да се изпълни идеята на план "Голгота" за възстановяването на т. нар. "социализъм". Именно за тази цел всички досегашни парламенти, правителства и президенти създадоха и поддържат възможно най-изкривената и отвратителна форма на капитализъм. Така е по плана!
Случват се удивителни неща, но в шеметната бързина на процеса хората не виждат очевидни неща и не могат да ги усетят.
Например, най-малкото странно е, че и протестиращите, и управляващите искат незабавни избори. Тук явно става дума за отказ от дълбочинно осмисляне на ситуацията от страна на потърпевшите български граждани и в желанието си за незабавни промени пропускат възможността за трезв анализ на ситуацията, създаването на постоянно действаща кръгла маса без участието на т. нар. "политически партии" а от посочени по места представители на населението и назначаването не на "служебно", а на програмно правителство.
Странно е, че в момента, в който "организаторите" на протестите, т. нар. "Отровно трио" не искат и да чуят за постояннодействаща кръгла маса, която да постави проблемите на регионално и национално ниво, да намери качествени и дълготрайни решения и да направи нова и добра за България стратегия за развитие и програми за реализацията и. Достатъчно е да дам пример, който показва, че това е възможно и носи добър резултат. Върнете се назад и прегледайте кръглата маса, която започна през 1988 г. в Полша и ще се убедите в това. Там именно кръглата маса изигра ролята на Велико наподно събрание. Тя продължи с месеци, но реши тежките проблеми на страната и полските граждани и сега просто не можем да се сравняваме с Полша, която беше в изключително тежка икономическа ситуация. Заставиха Сейма да гласува решенията на Кръглата маса и назначиха програмно правителство на Тадеуш Мазовиецки да реализира програмата.
Това трябва да стане и у нас, за да се избавим от антибългарските планове на Москва или друга империя.
Лично аз съм изпратил 5/ПЕТ/ писма на сегашния президент Радев още с встъпването му в длъжност с такова предложение, но отговор и досега нямам. При една случайна среща с него го попитах защо нямам отговор, а той се опита да ме излъже, че отговор-има.
Такива писма съм пращал и на всички предишни президенти, но отговор и от тях нямаше.
Помислете си защо! 



Гласувай:
6



1. morskipesni - Има над какво да се замисли човек.
19.08.2020 11:52
Моите четири писма до президента са с отговор "имате еди кой си Вх. Номер". Преди време писах до Боко Тиквата, дори и номер не дадоха. Всичките заедни ни водят към поредната катастрофа. Досега не исках (от глуповат патриотизъм), но ще се наложи да вадя немски паспорт...
цитирай
2. krumbelosvet - Блянове за възраждане на умрялото лъвче на СДС.
19.08.2020 12:23
Много неща забравя Н.Колев в революционните си блянове:
- На власт ЕДНОЛИЧНО е ББ, издигнат и поддържан не от Москва и комунистите, а от Брюксел и САЩ.
- Протестите на са за някакъв "рестарт" от нулата, а за отстраняване на един примитивен и корумпиран ДИКТАТОР. Не си дават сметка протестиращите, че тоя човек е УДОБЕН на САЩ и послушния Брюксел КАТО МНОГО ДРУГИ ДИКТАТОРИ в миналото на Латинска Америка.
Не Босия колега, а ББ измисли дебат за "рестартиране", за да ПОДМЕНИ целта на протеста, и от ОБЕКТ за прогонване, да стане СУБЕКТ на някакъв "рестарт", който НЕИЗБЕЖНО ще бъде ръководен ОТВЪН в наша вреда.
Време е да разбери колегата Н. Колев, чецелта на Глобалистите е нашето УНИЩОЖЕНИЕ и присвояване на замята ни. Като на индианците. И процесът на унищожение става все по-НЕОБРАТИМ
цитирай
3. ka4ak - Гешев,сложи си бадж ОСТАВКА и АРЕСТУВАЙ ПРЕстъпник РАДЕВ......
19.08.2020 12:27
И АЗ СИ СЛАГАМ И ЗАКОНИТЕ СА АУТ......
цитирай
4. bosia - до крумбелосвет
19.08.2020 13:42
Г-н Лозанов,
Нямам никакви носталгии по СДС. Знам защо, кога и кой е стартирал създаването на СДС като коалиция на старите буржоазни партии и създаването на нови през декември 1983 г.
БашиБозукът не е едноличен диктатор. Той е само марионетка и това се вижда с просто око. Привидното "подчинение" на Брюксел и САЩ е наредено именно от кукловодите. Но сега те искат да стоварят всичко на него и на капитализма, за да
рестартират възстановяването на т. нар. "социализъм". Прочети внимателно планът "Голгота" и ще щракнеш.
В момента БашиБозукът просто се опитва да си спаси кожата, но това няма да стане. Решението е взето и е окончателно.
цитирай
5. nedovolen - Не разбирам от видове правителс...
19.08.2020 16:16
Не разбирам от видове правителства, но е ясно едно. Всички правителства водят всички към голгота.
А голгота е била празник за богомилите.
Върви го разбери.
:)))
цитирай
6. bosia - до недоволен
19.08.2020 16:40
Голгота е мястото, където е разпнат Иисус Христос. Без Голгота няма възкресение.
Андропов иска да каже, че временното "закриване на комунизма" по начинът по който се прави ще накара комунизмът да възкръсне.
Що се отнася до терминът "програмно правителство", той е пределно ясен. Правителството работи за изпълнение на определена програма
цитирай
7. ka4ak - КОЛЬО,РАЗОЧАРОВАШ МЕ.......
19.08.2020 20:17
ДЪНОВ НИ Е СВЕТНАЛ,ЧЕ ГОЛГОТА Е ПОСТАВКА,СВЕТНИ СЕ И ТИ.....
цитирай
8. 1997 - Тръмп смята, че ако дойде Байдън, ще дойдат и социалистите
19.08.2020 20:44
Както и християнството, пак Империята ще ни наложи своята религия.
цитирай
9. missana - Голгота - Възкресение - Възнесение!!!
20.08.2020 00:43
Целият български народ ще се Възнесе, ако комунистът-(п)Резидент Евразийски РР лапне властта. Що се касае до СДС /известно още и като Съюз на Държавна Сигурност/, то това беше Луканова измишльотина. Покойникът турна марионетката си Костов, за да не се допусне лустрация. Само Онзи, който извърши лустрация не е комунист. По това ще го познаете!
цитирай
10. 1997 - Любопитно, във времето на СДС, за кого гласувахте, missana?
20.08.2020 23:40
missana написа:
СДС /известно още и като Съюз на Държавна Сигурност/, то това беше Луканова измишльотина. Покойникът турна марионетката си Костов, за да не се допусне лустрация.

Не е много важно, по- скоро е смешно. Народът разделен, партиите две, а missana гласува за партия от трима члена. На това му се казва маргинал. Нещо като да те няма в Книгата на историята.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735890
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031