Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2020 20:52 - ЕДИН АНАЛИЗ НА ЗАПЛАХАТА "КОРОНАВИРУС"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2904 Коментари: 23 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КОЙ Е СЪЗДАЛ КОРОНАВИРУСА, АКО ТОЙ Е СЪЗДАНИЕ В ЛАБОРАТОРИЯ

И преди да се въведе "Извънредното положение", което има всички атрибути на държавен преврат аз рядко излизах от къщи. Всъщност, излизах за да замерям с гнили домати депутатите, които в "името на народа" създаваха и продължават да създават закони  реално "против народа" и да ходя в съда, тъй като срещу мен започнаха дела от страна на прокуратурата за "хулигнство" и дребно хулиганство по чл. 325 от НК и Указа за борба с дребното хулиганство. След това за всичките репресии срещу мен се наложи аз да водя дела, след като съдът категорично ме оправда и аз осъдих многократно държавата. Така делата стигнаха невероятно количество над 130!!!
Престоят ми в къщи ми даде възможност за многопластово и сериозно обмисляне на това, което става у нас, в Европа и по света. Също като в самотна килия в затвора или ареста, където изкарах няколко години. Там освен да мислиш задълбочено и качествено, да преосмисляж грешките и правилните решения и действие друго не можеш да правиш. Но тава е един изключителен шанс да се научиш на правилно мислене и действие. Също както монасите в Средновековието са станали откриватели, философи и анализатори.
Но нека се прехвърлим към коронавируса.
Много медии и известни личности се ангажираха с тезата, че короновирусът е саздаден в лаборатория. Аз също допускам това, но си зададох и много допълнителни въпроси, които получиха напълно логични и естествени отговори.
Изходната информация е:
Защо Китай?
Къде се намира Китай?
Кого заплашва най-много Китай и с какво?
Тези три въпроса са изходни и логиката е категорична. Китай е най-голямата заплаха за Русия!
Това идва от проблемите на Китай, свързани с огромното население и недостатъчната територия и ресурси за нормален живот и развитие. В китай живеят около 10 пъти!!! повече хора, отколкото в Русия. При това територията на Русия е два пъти по-голяма от тази на Китай. Китай няма къде да разсели населението си и да му осигури възможности и ресурси за реализация.
При това положение Китай, не съм убеден, че без политическо влияние, даде възможност на много китайски граждани да емигрират в азиатската част на Русия. В момента там живеят около 50 милиона китайци. Това представлява повече от 1/3 от населението на Русия. Имайки предвид, че те живеят предимно в азиатската част на Русия, т. е. в Сибир, те представляват мнозинство за живеещите в Далечния изток и цял Сибир. Предвид идиотската идея на Путин да създаде прецедент чрез референдума за Крим, който е изключително удобен за китайското ръководство да разшири територията си и до някаква степен да реши хуманитарния проблем с недостатъчните територии. Така, например, в Хабаровския край китайците представляват наистина подавляващо мнозинство от 5/6-ти. Приемайки т. нар. "Референдум за Крим" Путин отвори широко вратата за подобен в Далечния изток, където един подобен референдум би окъснал една значителна територия, при това със значителни природни богатства от Русия и би я присъединил към Китай.
Това никак не се харесва на путинова Русия!
Имайки предвид, че Русия дава за разработка на нови оръжия огромни пари и има реални проблеми с територията си, допускам, че военните лаборатории са минали на военновременен режим/макар, че те никога не са излизали от него / и са получили заповед за разработка на бактериологическо оръжие срещу заплахата да изгубят територии по начин, който те са разработили да придобиват такива/справка-Крим/
В такъв случай изборът на Ухан е естествен. Той не е близо до територията на Русия, Намира са на търговски и  транспортен възел, какъвто е намиращият се на реката Яндзъ голям транспортен и търговски възел Ухан и по този начин се гарантира реализация на пандемия в Китай. Такива належащи действия не могат да бъдат активирани от нито една друга държава  по света.
Спомнете си, че първоначално пандемията в Ухан беше неуправляема. Паниката се разпространи светкавично по света. Допускам, че доста други държави са имали някаква информация за разработките на руски военни в областта на бактериологическото оръжие. Самият факт, че в Ухан и Китай без никакви открития и създаване на противодействие срещу коронавируса рязко спря развитието му означава само едно. Че китайските служби са намерили начин да получат или по политически, или по други причини достъп до лечение на заболяването. Ако е политическо, то е свързано с тайно подписване на междудържавен документ, че анексирането на част от Сибир и Далечния изток ще спре, или че са намерили човек на високо положение в службите или лабораториите, който е "изкихал" средството за елиминиране на коронавируса. Иначе не може да се обясни тоталното елиминиране на коронавируса в Китай буквално за дни.
В същото време пламна Европа, а в някаква стпен и останалите континенти. Това доведе до една геополитическа възможност за оказване на сериозен политически натиск най-вече над Европа, където Русия няма почти никакви позиции. Още повече, китайската държава изведнъж изпрати китайски лекари в Европа и по този начин стана заплаха за руската политика. В отговор Русия спешно изпраща руски лекари/забележете-военни лекари!/ в Европа. Това става, защото цивилните лекари не са запознати с лечението и няма никакво време те да бъдат подготвени.  Известно е, че създавайки едно биологическо оръжие, задължително лабораторията създава и противодействието.
Не си мислете, че Путин би се загрижил за Италия, Испания, Франция, Германия или която и да е друга европейска държава просто така. При него, и неговите господари от ВПК това е начин за подписване на удобни за тях условия.
Това е.         
                      
    
 



Гласувай:
6



1. anetta - Това е зоо вирус..
22.03.2020 21:12
така както са птичия и свинския грип. Въпросът е защо е тази истерия сега? Нещо става, но то не е свързано с вируса...
цитирай
2. bosia - До Ани
22.03.2020 21:28
Ани,
Това не е случайна истерия.Анализът показва една съзнателно създадена паника, от която се теглят невероятно големи политически, властови и икономически изгоди.
Това не е просто грип, както не са случайни и "бързото" разпространение на досега несъществуващи видове "грип".
Потърси достатъчно информация за "появяването" им и си направи естествените анализи. Как така няма "птичи" и "свински" грип в продължение на хилядолетия и изведнъж се появиха от нищото?
цитирай
3. andrei - Вирусът е изработен в лабораторите на САЩ
23.03.2020 06:08
и този факт вече го разбра целият Свят!!!С русофобия не се прави анализ!!!Сащ имат десетки лаборатории в света,включително и в УХАН,където се разработват биологични оръжия.Случайно ли САЩ събират генетичен материал от цяла югоизточна Азия и Русия и бившите страни от соца.?Айде по-кротко със скалъпени анализи!!!
цитирай
4. bosia - до горното недоразумение андреево
23.03.2020 08:02
Русофилче смотано,
Ти се изхрачи яростно върху Левски и Раковски с гореизхраченото си изявление.
Любопитно ми е как "цял свят" е разбрал че САЩ са създали вируса? Може би от теб?
САЩ нямат тежките проблеми на Русия с китайците. Освен това САЩисаните не изпращат военни лекари в Европа, защото ги ползват за лечение на самите САЩисани.
Но това направиха руснаците. Откъде ли имат ваксина срещу коронавирус?
цитирай
5. andrei - Днешна Русия не е вчерашната,която ти не виждаш,а и не разбираш!!!
23.03.2020 08:54
Всичките ти отговори на коментари са изпъстрени единствено с обидни квалификации,понеже нямаш други аргументи.Ако си мислиш,че си най-големият сторонник на делото на Васил Левски и Георги Сава Раковски знай,че се самозаблуждаваш и изпадаш в глупво състояние,понеже темата не е за ТЯХ!!!Сега наясно ли си господинчо(писрчето от военното поделение в "МРИЦА")?За разлика от тебе ние обикновенните кашици,превземахме маришките баири с пълно бойно и противохимическо снаряжение,докто ти си грееше задника в щаба на поделението!!!И повече нито дума да не споменаваш за двамата български СВЕТЦИ,че от твоята уста са обида за ТЯХ!!!Анадъмо?Айде у лево...
цитирай
6. bosia - до горното недоразумение андреево
23.03.2020 09:03
Сега вече окончателно се оака. В марищкия полк бях гаубичар, а не писар. Бях изчислител в началото, но след като се напсувахме с батарейния /м-р Стоименов или "Дефектния", както го наричахме/ ме свалиха до оръдеен номер . Ако си мислиш, че "бойното ти и противохимическо снаряжение" тежат повече от 122 мм гаубица просто лъжеш, глупако.
Аман от тъпи русофили и американофили!
Лъжеш като дърт русофил, какъвто си!
цитирай
7. 1997 - Русия има други интереси
23.03.2020 10:28
Китай купува руски горива и е важен партньор.
САЩ наложиха тежки мрки на Русия и Китай
САЩ имат интерес да съсипят конкуренцията, т.е. Китай
САЩ имат интерес да хвърлят вината върху Русия
България няма интерес да се кара нито с Русия, нито със САЩ, а Босият пише срещу Русия
Извод: Босият не гледа българския интерес, а този на САЩ
цитирай
8. bosia - до горната цифричка
23.03.2020 11:34
Напиши си правилно именцето.
А то е 0,01979.
Леле! Какъв шамар удари на Раковски и Левски с тези свои глупости!
Много тъпо е да ми обясняваш , че трябва да се радвам, че България купува най-скъпо газ от Русия! Какъв страхотен български интерес!
цитирай
9. bosia - до нелепата цифричка
23.03.2020 14:05
Ти откога стана повелител на истината?
А шистовият газ си го заври отзад!
Не ми трябва нито шистов, нито сибирски газ.
За разлика от теб в средата на осемдесетте от ДС и ЦК на БКП ме молеха да напусна България и ми предлагаха билет, виза и джобни да се махна където си поискам-от Нова Зеландия до Канада.
Мястото на България е равноотдалечено както от Русия, така и от САЩ.
А колко е заболеваемостта и смъртността в Русия?
Отговори си сам на този въпрос.
цитирай
10. 1997 - Не се връзва
23.03.2020 14:21
bosia написа:

Мястото на България е равноотдалечено както от Русия, така и от САЩ.

"Тези три въпроса са изходни и логиката е категорична. Китай е най-голямата заплаха за Русия!"
ами, не е вярно. Русия няма да се скара с клиента по "Сила Сибири", но друг има интерес да ги скара. Е, на страната си на този другия. Русия няма интерес да боледуват в Иран и Италия, но те са в отношения с Китай, които другия иска да прекъсне.
Логиката е категорична! bosia защитава интересите на Империята на злото.
цитирай
11. bosia - до производителя на тъпота по горе
23.03.2020 16:13
Когато човек се е родил тъп-нищо не е в състояние да го промени. Китай купува повече газ от средноазиатските републики, глупако. Провери и ще разбереш. Става дума за 50 МИЛИОНА китайци в Русия. Един референдум в Далечния изток и далекоизточният "Крим" ще стане китайски. Но човек трябва да има в главата си поне два грама мозък, за да го разбере.
Интересно как "Империята на злото", както беше допреди двадесетина години се премести в САЩ? Нещо бъркаш, цифричке. При това руснаците яко напират към Европа и САЩ, а в Русия освен китайци никой не отива да живее.
Или искаш да кажеш, руснаците, които напускат Русия са пълни идиоти?
Интересно ти защо не напираш да живееш в Русия, например.
На всичко отгоре по история , вероятно, си бягал от часовете. Ако можеш да четеш и мислиш прочети книгата на Сергей Спиридонович Татишчев "История росийской дипломатий", за да научиш какво е написал за България и каква е руската стратегия за ликвидиране на страната ни, тъпако! Книгата е издадена през 1890 г. в Санкт Петербург. Тогава можеш да прочетеш и какво са говорили и писали за Русия Раковски и Левски.
цитирай
12. 1997 - Дърто,
23.03.2020 17:41
Одъртяването е неспасяемо, то се задълбочава.
Русия е в изолация от към европейските държави, вкл. Грузия. Тя се нуждае СПЕШНО от контакти и в такъв момент да е в конфликт с произвеждащ Китай е неестествено, особено ако имат голяма диаспора китайци.
Това обаче не е за ума на дъртаците, които вече фантазирате, как в часовете по история в Стара сте учили Татишчев. (взимай си гинкото)
Империята на злото не се премести. Метафората точно прилегна на страна, която иска да има бази по цял свят. Аз съм за това, американците да си идат от България, ти би им дал и родната си къща за квартира.
Проблемът на руснаците, дали да идат някъде или да останат в Русия си е техен. Пред мен не стои въпрос да напускам родината си, освен ако американските мекерета не направите тук живота ми непоносим. Ти, обаче, тъпако, намираш вина за недостойното си положение в руснаците, а не е вярно. На руски говорели освободителите на Стара Загора от турците, а не на английски. На английски говорели някои турски генерали.
Та, не харесвам обидите, но такава е обстановката в блога ти, която налагаш. Простотии се срещат най- вече в блоговете на простаците. Закономерност.
цитирай
13. get - До 12. 1997 - Дърто, ... Ей-й-й! Червено джендърче И ТУК ЛИ ДОЙДЕ ДА МЪРСИШ сволоч красная !?
23.03.2020 21:12
1997 написа:
Одъртяването е неспасяемо, то се задълбочава.
Русия е в изолация от към европейските държави, вкл. Грузия. Тя се нуждае СПЕШНО от контакти и в такъв момент да е в конфликт с произвеждащ Китай е неестествено, особено ако имат голяма диаспора китайци.
Това обаче не е за ума на дъртаците, които вече фантазирате, как в часовете по история в Стара сте учили Татишчев. (взимай си гинкото)
...


Кой ТВЪРДИ ЧЕ НИ Е ИЗГОДНО - ДА ИМАМЕ БАЗИ ИЗОБЩО ... БРЕ ИЗРОД НЕБЪЛГАРСКИ?!
- ИЗМИСЛЯЩ СИ САМ НОВИНИ И ХРАНЕЩ СЕ САМ ОТ ОТРОВНИТЕ СИ ПОМИИ ?!

Туй БЪЛГАМРАЗЦИТЕ-РУСОФИЛИ ИЗТРЕБВАНЕ НЯМАТЕ БРЕ!
Като сте почнали ... още от създаването ни като държава ... та и до сега ЗА ТРИДЕСЕТТЕ РУСКИ СРЕБЪРНИКА - СТЕ ГОТОВИ ДЪРЖАВА И НАРОД ДА ПРОДАДЕТЕ!

Знаеш ТАТИШЧЕВ - какво пише НЕЗНАЕШ?
Ами ЗАЩО МЪРЗЕЛ-КОМУНИСТИЧЕСКИ - НЕ СИ ДАДЕШ ТРУД ... да прочетеш КАКВО ПИШЕ "славянофила" и руски-шовинист през 1986 г. по повод на България и нас българите? ... Не пише ли във вестника си "Русь": „Всяко тържество на България е смърт за Русия“?

Сега поне червени кретени да бяхте малко от малко конструктивно се кротнете но не би ... в главите все социални революции и Путин руски цар или най-малкото в ролята на генерален секретар на КПСС ще го изкарвате?!

Последно КАТО НЯМА ИНТЕРЕС РУСИЯ ДА СЕ КОНФРОНТИРА С ЕВРОПА поради Китайската заплаха ... защо поне ТРИДЕСЕТ РУСКИ ПРОКСИТА, ПИШЕЩИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ... ни обясняват Европа се РАЗПАДА ... Европа ви граби и ред други лъжи ?
ЗАБРАВЯЙКИ КОГАТО БЯХМЕ НОМИНАЛНО РУСКА КОЛОНИЯ - ДО КАКЪВ ХАЛ НИ ДОКАРАХА НАС БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ... така грижливо олизваните от вас руски жопи?

- Айде - кръмо-ом и марш в кочинката си, откъдето доприпка червено быдло!
цитирай
14. bosia - до дробната цифричка
23.03.2020 21:14
Логиката ти е като на премиера ти.
Направи си блог и си пиши в него каквото си искаш.
Не съм те канил в моя блог.
Логиката ти е помиярска, каквато е на всички русофили и американофили.
От политика разбираш колкото коронавирус от молитва на БПЦ.
Изолацията често се преборва с провокации и демонстрации, но твоята кратуна няма обем за това.
Отивай да събираш мед от лайната, конска мухице! ти за това си създадена!
цитирай
15. 1997 - Гневиш се?
23.03.2020 22:19
bosia написа:

Отивай да събираш мед от лайната, конска мухице! ти за това си създадена!

Ами като ти е лъжлива темата...
цитирай
16. bosia - до цифровата конска мухица
24.03.2020 10:14
Една малка поправка. Събирай мед от руските лайна. Ти така или иначе им лижеш задниците!
цитирай
17. raymen - bosonog
25.03.2020 15:31
Мнението ти, bosia е наклонено в полосата на соросоидните ти господари и уви по никакъв начин не показваш здрав разум, а злословията и скалъпените ти обвинения по адрес на Русия и Китай, родени в тъпоумието на тролското ти подобие на глава навяват извода, че си тъпо копеле, син на зоо-некрофил, който е объркал грозната ти майка с полуразложена овца и я е обладал пиян, за да се пръкнеш на тоя свят.
цитирай
18. bosia - до горната конска муха
25.03.2020 17:56
Тъпако, в САЩ има над 55 хил. заразени от коронавирус, а в Русия-около 500. Това говори ли ти нещо? Когато се създава биологично оръжие задължително се създава и ваксина преди да се пусне в употреба- Но това конските мухи не могат да проумеят. При това Русия има хиляди километри обща граница с Китай, а САЩисаните са отделени с хиляди километри океани.
Аз не очаквам конската муха да събира мед, както и от теб да мислиш. Кацай си и ти на руските лайна и събирай лайнян концентрат. Ти затова си и създаден. Що се отнася до това дали съм "соросоид" и имам "американски господари" с тези свои идиотщини и на конска муха не могат да хрумнат.
цитирай
19. x111 - До босия
25.03.2020 22:46
Ти си тотален олигофрен.При това полезен олигофрен.
Умнико,а защо в Гана има само 5 заразени. Значи те са измислили вируса.
цитирай
20. x111 - и този факт вече го разбра целият ...
25.03.2020 22:48
andrei написа:
и този факт вече го разбра целият Свят!!!С русофобия не се прави анализ!!!Сащ имат десетки лаборатории в света,включително и в УХАН,където се разработват биологични оръжия.Случайно ли САЩ събират генетичен материал от цяла югоизточна Азия и Русия и бившите страни от соца.?Айде по-кротко със скалъпени анализи!!!



Просто не предвидиха последствията.Точно така!
Но аз лично не съм привърженик на някакви конспиративни теории относно прословутия вирус.


През 1968 г. от мутацията на друг вирус се ражда т.нар "хонгонски грип",о т когото умират 34 хиляди американци -80 пъти повече от сега!!
Да не би СССР да е синтезирал тогава невидимя убиец,с токущо живналата си генетическа наука.

Това само един идиот като автора на тоя пасквил може да развива подобни жълтурски хипотези.Болен човек.
Не Босия, а Болния трябва да му казват.
цитирай
21. x111 - Аман от ненормалници в тая държава.
26.03.2020 01:05
Аман от ненормалници в тая държава.
цитирай
22. starside - До Босия - като плява ти идва политиката
26.03.2020 01:19
Ей Босия, не съм нито русофил, нито русофоб, антикомунист съм и политически имигрант вече 32 г. извън БГ, а ти си заблуден политикан и както и да го изречеш грешиш !! Накратко да те светна: тази пандемия е дело на западните юдомасони противници на Тръмп(той също е юдомасон,но от источните) и поръчката до 3 научнобиологични лаборатории(в САЩ,Канада и Австралия) е изцяло финансирана от Бил Гейтс !!
Приложението на пандемията започва първо експериментално в Китай, Италия и Иран - и трите държави трън в очите на западните юдомасони защото всячески подържат задкулисно Тръмп и дори изобличаваха и трите лъжливите медийни новини срещу Тръмп, а Италия дори беше замесена и в шпионски скандал.
Толкова за сега за началото на изфабрикуваната пандемия, всичко друго както и да го изречете е спекулация и фалш !! А ето ти доказателства:
https://youtu/AoLw-Q8X174
https://youtu/Vm1-DnxRiPM
https://youtu/Vm1-DnxRiPM
https://youtu/rWRmlumcN_s
https://youtu/LBuP40H4Tko
https://youtu/0-_FAjNSd58
цитирай
23. bosia - до горните русофилоконски мухици
26.03.2020 10:41
Забавлява ме вашият нов прочит на Теорията за флогистона. Знам, че не знаете какво означава тя, но пръдните ви са наистина много забавни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737999
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031