Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2020 10:41 - ВЕЛИСЛАВ ДЪРЕВ СЕ ДЪРВИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1576 Коментари: 10 Гласове:
4

Последна промяна: 04.03.2020 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ИМА ВИРУС! ВИРУСЪТ Е ДЪРВЕН! ДОРИ НАДЪРВЕН!

Ето какво е написал Велислав Дърев в сайта "Афера:

"...В последните 30 години един вирус броди из България. Той наистина е произведен в една лаборатория – в лабораторията на шепа хонорувани русофоби, фалшификатори на историята и деконструктори на българската Голгота. Които ни повтарят до припадък:

Робството е метафора, мит, роден от някакви възпалени мозъци. Няма турско робство, има 500 години благотворно присъствие, мило съжителство и сладостен рахатлък, дивно благоденствие и чутовен напредък на българския народ, който се радвал на своето блаженство и катадневно благодарял на падишаха. Обаче ни връхлетяло ужасно злощастие – надовлякла се Русия и ни поробила. Тъй ни казва вирусът. И като така – 3 март няма нищо общо с България и най-добре да вземем и да си сменим националния празник!
Защото – щом няма робство, от какво ни е освобождавала Русия? От една метафора? От една 5-вековна идилия? В която българската държава е заличена, а българинът е безсловесен, безправен, безгласен, безпаметен и, както казва един султан, забравих му името – „кръвта на българина е без стойност, неговият живот не струва колкото едно кучешко лайно“ (извинете, цитирам)…"

Освен от вируси, Велислав Дърев разбира от фалшификации, робство и кучешки лайна. Това си личи от текста, отпечатан от лицето, което съм написал с мъжко име, понеже не виждам нищо женствено в него. На времето имаше един лаф за Клара Маринова. На въпрос тя мъж ли е или жена отговорът беше: "Зле поддържан педераст!". Тук случаят се повтаря.
     И понеже нещата трябва да се казват кратко, точно и ясно ще обясня на горепосоченото, че няма нищо общо с историята. При нещото нещата са свързани по-скоро с пълната липса  на секс. Затова и пише такива "наукообразни" глупотевини.
Горепосоченото лице се изплю върху портретите на Раковски и Левски и написа чалгатекст за Московията. Което за Дърев е възможно най-естественото нещо.
Но историята е наука и не може да търпи наукообразни чалгатекстове.
И ето за какво става дума:
1. Плащал ли е българинът данъци по времето на османското владичество по българските земи?
Да, плащал е.  Дори дъревоподобните пишат, че данъците били "убийствени". Нека  ми отговори Дърев кой роб плаща данъци? И откъде ще вземе пари да ги плати, след като дефинитивно робът няма собственост? И защо руските крепостни селяни не са плащали данъци.
2. Можел ли е българинът да се придвижва свободно по българските и чуждите земи, да се заселва и търгува?
Дърев нищо не пише за това, но дефинитивно робът не може да напуска господаря си и определеното от него място. Нека ми обясни как руските крепостни селяни свободно са се разхождали  и търгували като българите.
3. Заемал ли е българинът административни служби. Имал ли е възможност да учи. Имал ли е собствена религия и храмове?
Дърев мълчи по този въпрос, както и нищо не пише за руските крепостни селяни  относно това.
Дърев явно бърка науката "История" с ненауката "Публицистика". Дърев дори не знае, че крепостничеството е създадено като доктрина   от император Константин I в началото на 4-ти век след Христа. Дърев нищо не пише и за т. нар. "Съветска" система, която повтаря изцяло крепостничеството и България беше насилствено "освободена" от имотите си и свободното придвижване. В същото време до високи административни постове стигаха не най-кадърните, а определени от "Москвопомазаната" БКП.
Накрая ще дам един съвет на Дърев. Нека потърси книгата на Сергей Спиридонович Татищев "История российской дипломатии" издадена през 1890 г. в Санкт  Петербург и прочете в нея доктрината на Руската империя относно съществуването на България. Там е написано дословно:
"...Една широка ивица от Черно море до Пловдив трябва да стане част от Русия, а останалата част да се раздаде на руските стратегически партньори на Балканите-Гърция и Сърбия.
Повтарям, това не е личното мнение на Татищев, а част от имперската стратегия на Русия!
Ех, Дърев, Дърев!
Защо не  отидеш на минерални бани, където да омайваш други подобни на теб и да си греете кокалите и другите вътрешности? 
Другият полезен вариант е да се снабди с един турбодизелов вибратор и да го употребява редовно по предназначение. Доколкото ми е известно, редовната му употреба лекува успешно и смъртоносната болест Русофилия.             



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - :-) д.утро..
04.03.2020 11:02
бате кольоо, кефф ми е...
да те чета...майстор си,съшо и в Лириката..
/ поздрави от мен,Юлия

пАбеда наша))))
цитирай
2. 1997 - Шегите с пола са обидно плоски за автора
04.03.2020 12:15
бабо Колева.
цитирай
3. attila - Честита Задунайcко-Истанбулска Губерния !
04.03.2020 12:37

Честита Задунайcко-Истанбулска Губерния !

a v a n t a g e.b g/2018/03/дали

ДА СЕ ЗНАЕ :

Българска Държава Може да Има Само ако Бъде Създадена от БЪЛГАРИ !

Тази Държава не е Българска, тя не е Създадена от Българи и Никога не се е Управлявала от Българи.

Това е ФАЛШИВА Държава, с ИЗМИСЛЕНА История и Култура, Която Трябва да Бъде ЗАЛИЧЕНА от Лицето на Земята.

Българска Държава на Балканите НЯМА от 650 Години, От Както Еврейката САРА Агент на Синедриона Разсипа Българското Царство на Юг от Дунав и Подготви Падането Под Хазарско-Османско Робство !

ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА":

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я СЪЗДАДОХА.

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я УПРАВЛЯВАТ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА Я ПАЗЯТ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И ПИСАХА ИСТОРИЯТА И ЛИТЕРАТУРАТА.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И СТРОЯХА ПАМЕТНИЦИТЕ.

РУСКИ КОПЕЛЕТА И КРЪЩАВАХА УЛИЦИТЕ.

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ.

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 76 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/r u s s i a n g e n o c i d e.h t m l
цитирай
4. blackpredator - тъй,
04.03.2020 14:32
Османската империя 500 години ни пази от Русия, ама не ни опази
но де вика бай Колю Давутоглу, "Русия ке падне!
цитирай
5. bosia - до горното чернило
04.03.2020 15:32
Чернилке, още в 10 век Москва се обединява с Византия против България. Затова и България пада под византийско владичество през 1018 г.
цитирай
6. vladtepes - За Османската Империя
05.03.2020 18:47
1. Плащали са данъци, но отнемането на имотите от властта е било доста лесно - примерно ако някой не обработва земята, има конфликт с местната администрация и т.н.
2. Придвижването и търговията са били позволени, но с някои ограничения примерно периодично се е изисквал обществено полезен труд ангария на определени от държавната и местната администрация места.
3. Имало е програма за образование и заетост на младежите девширме, завършилите която са заемали длъжности в армията и администрацията с възможност за кариерно развитие до везир. За девойките е имало възможност за образование и кариера в културните институции на империята известни като хареми, някои са се издигали до наложници или съпруги на султана или дори до най-високата длъжност в културната сфера валиде ханъм. В културната сфера е имало възможност за реализация на мъжете като евнуси с евентуално кариерно развитие до ръководната длъжност черен евнух.
цитирай
7. sosa - В твоя случай
05.03.2020 18:51
Драги косебосе ти си обратното на приказката' и най умния е малко прост'.
цитирай
8. bosia - до дракулчето с нежна религиозна душица
05.03.2020 19:07
Обясни ми къде е робството, глупако!
Сравни я с руското крепостничество и тогава плямпай!
Дай ми дефиницията си за "робство"!
цитирай
9. vladtepes - За робството
05.03.2020 19:15
Все пак е имало и робство - примерно обучаващите се по програмата девширме с лоша дисциплина и слаб успех са продавани на пазари за роби, имало е такава възможност и за неизрядни данъкоплатци. В Русия продажбата на крепостни не е била законна и дори е била строго забранена в по-ранния период, при Иван Грозни и Борис Годунов се е стигало до екзекуции на провинили се господари.
цитирай
10. bosia - до дракулчето с нежна религиозна душица
06.03.2020 09:00
Виждам, че все още четеш руски народни приказки. И им вярваш.
Това е инфантилизъм в чист вид.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11795938
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930