Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2020 19:33 - ПОРЕДНИЯТ ПАРЛАМЕНТАРЕН АБСУРД!!!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 739 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 31.01.2020 09:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЖИВЕЕМ В ИДИОТСКА СТРАНА

Днес гласуваха вот на недоверие на правителството. Криминално проявеното "Народно" събрание защити криминално проявеното правителство . "Против" гласуваха 124 депутата, въздържаха се 9, а "за " гласуваха" 102.
Изключителен интерес представляваше числото на депутатите, които се бяха регистрирали. Числото на екрана беше 156  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    
Това означава, че и "за" и "против" са гласували с чужди карти, което прави вота противоконституционен и противозаконен, както и повод на смешника ГешеВ, който прави престъпление след престъпление като Главен прокурор, но няма да повдигне въпрос към КС дали гласуването с чужди карти не е "нарушение на конституцията"!!!!!!!!
Събирайте и употребявайте гнили домати против гнилите ни политици и магистрати!
Всеки протест трябва да ги залее с гнилоч!
За да ги изметем заедно с употребените гнили зеленчуци и яйца.
В противен случай нещата ще ескалират към френския вариант с камъни и прочие улични отговори на полицейското самоуправство! 
   



Гласувай:
4



1. kolevdobri - Ние си обичаме правителството!
04.02.2020 19:19
Нашето правителство прави всичко необходимо, в страната да има справедливост и ред. Няма по-подредена държава от нашата. Всяко отклонение от предварително определените с референдум и потвърдени от народа правила и закони, се наказва без условия и строго. Следствие на добрата работа на правителството, хората започнаха да поздравяват комшиите и да ходят редовно но събранията на етажната собственост и да си плащат редовно месечните вноски. Образованието ни е на високо ниво. Децата ни завършват средно и висше и след това са готови да дават акъл на възрастните, как да подобрят още повече живота си. Още преди да се разболеем, машини монтирани навсякъде улавят това наше неразположение и насищат въздуха около нас с необходимите природни аромати и лекарства, които ни помагат да не се разболеем и така нямаме нужда нито от лични лекари нито от безлични лекари. Тротоарите са така добре направени, че само хора с нарушения на вестибуларния апарат могат да се спънат някъде. А както казахме, по-горе, не би трябвало да има и такива болни хора, така че забележката за спъването става неуместна. Хората са фрашкани с пари, но нямат необходимост от тях. Всички се борят за съвършенство и никой не се досеща, да се бори за хляб, просто защото никой вече не яде хляб, защото е вреден. Дори не можеш и да пръднеш вече нито на улицата, нито в къщи, защото организмите ни вече не произвеждат пръдни. Не, че не искаме, просто ей така, да опитаме пак, но няма и няма, да му се не види. Има на пазара боб, от който не се пърди, чесън, който не мирише и рози, които се ядат. Защо да гласуваме тогава срещу правителството? Какво ни липсва, по дяволите. Имаме свобода, имаме пари, имаме парична свобода, имаме свободни пари, имаме здраве...Господи боже прости ми, какво пуших преди малко, че успях да сътворя всичките тези писания!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11796417
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930